Sobregiro de Amor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu kurš gan būtu šaubījies....
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas telenovele » 36. nedēļas 2007 telenovele ir...
Sobregiro de Amor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu kurš gan būtu šaubījies....
Jā!!!!!!!!!!!!!!! Šī telenovele to ir pelnījusi! Un tai ir lielisks rezultāts-albalonga sajūsmā, danna skatās, lai gan netaisījās...
danna skatās, lai gan netaisījās...
Tasinība gan. Un manai skatīšani varētu pievienot arī to pašu vārdu - sajūsma. Jo patiešām esmu SAJŪSMĀ.
Un dikti turu īkšķus, ka telenoveles jaukums nemainīsies. Bet domāju, ka - nē.
Nu ik karts pieejamis video man atnes tādu jaunu prieka šalti, lai arī cik draņķīgi justos.
tad jau sanāk, ka Sobregiro man ir gluži kā zāles.
:yahoo: OOOO! :yahoo: Es biju pārliecināta par to! Nekas cits tas vienkārši nevarēja būt! Pilnība atbalstu, šī telenovele ir to pelnījusi! :ok: Es to dievinu!!! :heart: Tagad gribu noskatīties 5. sēriju, bet tā vēl lejuplādējas...
albalonga sajūsmā, danna skatās, lai gan netaisījās...
Jo patiešām esmu SAJŪSMĀ.
Es to dievinu!!! Tagad gribu noskatīties 5. sēriju, bet tā vēl lejuplādējas...
hm? varbūt man to arī vajag ielādēt, lai paskatītos, ja nu jūs visas esat tādā sajūsmā.... :yes:
varbūt man to arī vajag ielādēt, lai paskatītos, ja nu jūs visas esat tādā sajūsmā....
Nu ja tev ir tam laiks, tad es to tev no sirds iesaku.
Es arī
Nu kaaaaas tas ir?? Cik jūs te telenoveles tagad skatāties?? Tas tak ir man bezcerīgi - visas redzēt.. Nu pagaidām šī mani nesaista, bet pēc jūsu sajūsmām.. bļāāāviens... Iedodiet man papildus 24 h katru dienu!!!
Nu kaaaaas tas ir?? Cik jūs te telenoveles tagad skatāties?? Tas tak ir man bezcerīgi - visas redzēt.. Nu pagaidām šī mani nesaista, bet pēc jūsu sajūsmām.. bļāāāviens... Iedodiet man papildus 24 h katru dienu!!!
nesatraucies es neskatos
man ir pura sangre un dame chcolate un abas divas dikti dikti sdikait dikti patīk
Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas telenovele » 36. nedēļas 2007 telenovele ir...