TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » SdA - Martina un Lilianas satikšanās 8. sērijā

SdA - Martina un Lilianas satikšanās 8. sērijā

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Ai, tik skaisti. Un kā viņi viens uz otru skatījās!!!!! :heart: Tāda ķīmija!!! Un smaidīja kā maija saulītes. Martins tāds - ir nu gan sakritība, ka atkal tiekamies. Un tā regulāri. A Liliana - nav jau tā nekāda sakritība. Es apciemoju savu draudzeni Martiku, kura ir tava tēva sekretāre... Abi tādi romantiksi un viņš tik mīļš - atvainojās viņai par savu uzvedību, kad viņa bija atnākusi. A viņa tāda - nekas, nekas, viss ir kārtībā. Un jau atkal - jūs izturaties pret mani gluži pieklājīgi, kad es pati tāda neesmu un tad vēl atvainojaties... Hihihi... Un tad viņa apsveica Martinu ar saderināšanos un vēlēja, lai viņš ir laimīgs "ar to... ar to, nu vai nav vienalga, kā viņu sauc..." :rofl:  Oj, kā es smējos!!!!! Un viņa tā ņirdzīgi viņai pa pleciem papliķēja, apsveicot!!!!! :heart:

0

2

Man arī patika šī satikšanās... :) Liliana - tik smaidīga un mīļa! (tas ir saprotams), Martins laimīgs par viņu (vot tas jau bija kaut kas, bija redzams, ka viņa Martinam patīk un pat ļoti) :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » SdA - Martina un Lilianas satikšanās 8. sērijā