TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » PA galvenie varoņi...

PA galvenie varoņi...

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Lore es Natalia
[реклама вместо картинки]

Mau es Adrian

Cathy es Ines

Sonya es Elena

Ariel es Rogelio

Lupita es Agata

Sebas es Manuel

0

2

nē, man noteikti nepatīk tās Lores jostas, lai gan visādi citādi viņa izskatās labi .. ;) bet Cathy kā parasti baigi smuka un foršiņa :)

0

3

Nu bildes jau ir labās. Dikti izdevušās un tā teikt "kārdinošas"

Отредактировано danna (13.09.2007 18:18)

0

4

Nu man prettām jostām nav neākdu iebildumu - Lorei piestāv - manuprāt. :) Ak, nu ar šitik daudz info es nomiršu pirms sagaidīšu PA!!!

0

5

Paloma написал(а):

Nu man prettām jostām nav neākdu iebildumu

man jau arī ļooti patīk jostas un vispār tās dievinu, taču man nepatīk, ja tā ir tik augstu.. vienkārši man patīk tāds stils kad bikses, svārki ir.. pat nezinu kā īsti nosaukt, nu kad ir zemāk, pie tiem sānu kauliem ;)

0

6

aNgeL написал(а):

vienkārši man patīk tāds stils kad bikses, svārki ir.. pat nezinu kā īsti nosaukt, nu kad ir zemāk, pie tiem sānu kauliem

Tagad augstās jostas vietas ir ļoti aktuālas. Visiem dizaineriem ļoti dudz kas ir ar aukstām jostas vietām. Un man piemēram patīk. Es nezinu vai man piestāvētu, man liekas, ka man vienkārši nav tāds stils, bet Lorenai ļoti labi izskatās.
Un vispār bildes jau atkal smukas un atkal jau saku, ka gribēšu paskatīties.

0

7

:cray: nu bāaac, vnk raudāt gribās! es šodien vienai sievietei redzēju precīzi tādu jostu, kā Lorei tajā pirmajā bildē, tikai melnu.

man arī vajag, bet nezinu kur tādu atrast.  :cray:

0

8

Nu Lorenai jau tā josta piestāv un vēl ir visur ļoti aktuāli, bet sev gan nevaru tādu iedomāties. Nu nav manā gaumē un nu nespēju sev tādu iedomāties un nemaz nedomāju, ka man piestāvētu. Bet Lorenas varone - tāda mod;iga elegance, kas priecē.

0

9

Man nu ļoti patīk šis jostu stiliņš. Renatai Sin Verguenzā ar tādas bij - super. Un Lorei kā jau teicu lieliski izskatās - man tajā foto viņa ļoti patīk. Laikam jau esat mani pierunājuši - es ar PA skatīšos...

0

10

missy написал(а):

Tagad augstās jostas vietas ir ļoti aktuālas.

nju.. tas kas modē, nenozīmē, ka tai jāseko :D tā ka man tas diezgan vienalga (lai gan em.. mjaa, taisos būt par dizaineri :D ) nju, katram sava gaume ;) tas jau labi ;)

albalonga написал(а):

Laikam jau esat mani pierunājuši - es ar PA skatīšos...

:yahoo:  :yahoo:  :yahoo: dikti foršs teikums :D

0

11

Nu sev es tādu negribētu, bet Lorei ļoti pat piestāv!!!

angelina - tas man atgādina kā ar ecdd ar aNgeL sākām nēsāt lakatiņus un stīpiņas. :D

albalonga - urrrrrāāāāā!!!! :)

0

12

Paloma написал(а):

angelina - tas man atgādina kā ar ecdd ar aNgeL sākām nēsāt lakatiņus un stīpiņas.

lakatiņus gan es nenēsāju, bet stīpiņas gan :D un svārkus :D ar platformenēm :D

0

13

:rofl:  :rofl:  :rofl:

0

14

angelina написал(а):

lakatiņus gan es nenēsāju, bet stīpiņas gan  un svārkus  ar platformenēm

man vēl joprojām ļoooti patīk lakatiņi, stīpiņas.. bet tajā laikā - ECDD laikā pēkšņi šīs galvas rotas modē bij, un ļoti daudzi nēsāja.. tagad ar ik pa brīdim ir ;) svārki man vienmēr patika, bet nēsāt gan nē.. un pēc ECDD iemīlēju svārkus un tagad dievinu tos nēsāt ;)

0

15

un, protams, nevar aizmirst savus milzu auskarus  :rofl:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » PA galvenie varoņi...