TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Catherine Siachoque es INÉS VALLEJO

Catherine Siachoque es INÉS VALLEJO

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Catherine Siachoque es INÉS VALLEJO

http://i1.tinypic.com/54bd72b.jpg

Inés es una mujer sensual y atractiva, pero algo vulgar. Hipócrita y astuta, siempre ha deseado ser la esposa de Rogelio, por la ventaja que representa disponer de un hombre rico y supuestamente fácil de manipular. Maestra de la simulación, hace creer a Natalia que puede confiar en su amistad. Ayuda a Ágata a tender la trampa en que caerá Natalia; el precio es adueña**e de Rogelio y de la fortuna de los Mercenario. Fue amante de Rogelio en el pasado, y supuestamente tuvieron un hijo: Charlie, aunque éste es hijo de Manuel, su amante de toda la vida. La ambición exacerbada de Inés, la hace cometer las peores infamias, sin medir las consecuencias de sus actos. Con tal de conseguir lo que quiere, es capaz hasta de destruir a su propio hijo.

0

2

Man ļoti patīk viņas izskats šajā telenovelē. Viņa man iekrita sirdī spēlējot Mārsiju (vienmēr elegantajās kleitās, augstpapēžu kurpēs, ar skaistu makeupu, frizūru, manierēm), bet kā Inese viņa mani arī piesaistīja, kaut agrāk Inese bija Ailina Muhika, kura diemžēl novelē nepalika. :)

0

3

es šo aktrisi vispār dievinu pēc abām telenovelēm kur viņu redzēju!!! esmu lielā sajūsmā ka viņi ir šajā seriālā, kur daudz mīļu aktieru... :)  :heart:  viņas stils arī dievīgs ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Catherine Siachoque es INÉS VALLEJO