Neapšaubāmi
PASION!!!!!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas telenovele » 38. nedēļas 2007 telenovele ir...
Neapšaubāmi
PASION!!!!!
Tiešām - neapšaubami. Esmu ļoti priecīga par šo izvēli, arī mmaarriiaa būs ļoooooti priecīga!
Отредактировано rubi (16.09.2007 23:40)
Es protams,ka esmu neapšaubāmi priecīga!!Mans mīļais Pasion :give_heart: :heart: !!!Rubi tu protams,ka uzminēji,ka būšu priecīga !!!!
Neapšaubāmi Pasion ir to pelnījusi :yahoo: !!!!Pareiza izvēle albalonga :rose: !!!
Отредактировано mmaarriiaa (17.09.2007 14:14)
:yahoo:
Nez kāpēc man jau bija tādas dziļas aizdomas par šonedēļas telenoveli... Bet protams!!! Kas gan cits!! Dažu tik ļoti gaidītā telenovele!!! :clapping:
Nu es tik par telenoveli tā no malas spriedīšu - neskatīšos. bet man prieks, ka foumā atkal ir tāda mazliet vienota telenovelei, ko kopā skatīties. Un patiesībā - nemaz nebrīnīšos, ja pēc kāda laika šis telenovele arī atnāks uz Latviju. Carla Estrada vien jau nozīmē kvalitātes zīmi - Alborada ne tik īpaši, bet Amor real -apbrīnojama telenovele. Bet ja tā tiešām kādreiz notiks, tad gan domāju, ka skatīšos.
ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu cil redzeju bilde un aktieru sastaaavu!!!!!!!!!!!!! :hysteric: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:hysteric: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
baigi gribaas paskatiities!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :nyam: :nyam: :nyam:
Ak tu mans nabadziņš. Tiec tak beidzot pie normāla interneta pieslēguma...
Tiec tak beidzot pie normāla interneta pieslēguma...
da vispaar jau esmu.... tikai nav laika un nav man te nekaadu programmu - vajag visu ieinstaleet...aaa tam tik daudz laika vajag... kura man nav ta arii sanaaak....ka nekas nesanaak
Mans viedoklis arī jau daudziem zināms - ļoooooti ar nepacietību gaidu, kad varēšu redzēt šo seriāli - Pirāti, Kolunga, senie laiki - ar to pilnīgi pietiek, lai es gībtu un būtu nepacietīga
Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas telenovele » 38. nedēļas 2007 telenovele ir...