Konference!!!!!!!!!!!! - hihihi.... Nolēmu to tā nosaukt, lai skanīgāk skan....
Nu tas ir par mūsu visu tikšanos - visi jau noteikti nebūs - un tomēr. Mēs jau kaut kad apspriedām, ka tas notiks janvāra beigās, kad Julia būs Latvijā. Domāju, ka tas viss mums jāsāk plānot laicīgi un konkrēti, lai nepienāk un neaiziet viss garām - tā tas mēdz gadīties, ja nonāk pašplūsmā. Te jūs varētu izteikt savu viedokli un ierosinājumus. Uz šo konferenci ielūgti pilnīgi visi foruma dalībnieki, tomēr pirms tam lūdzu piesakieties, ka būsiet, lai nu mēs apmēram zinām.
Ir daudzi jautājumi.
1. Kur? - Skaidrs, ka Rīgā, tomēr kur tieši. Būs ziema, būs augsti... Droši vien kādā kafejnīcā. Tad man laicīgi jāpapēta vietas, kur tas varētu notikt, lai mums būtu ērti un labi. Domāju, ka vislabāk būtu kaut kur vecrīgā - tuvu no centrālās stacijas un autoostas atbraucējiem.
2. Kad? Skaidrs, ka janvāra beigās, kad Juļčiks būs Rīgā. Tomēr - laikam jau ka sestdienā vai svētdienā, kad esat brīvas no skolas. Es darbā principā spēšu kaut ko sarunāt uz jebkuru dienu. Un tad arī starp sestdienu un svētdienu ir jāizšķiras.
3. Cikos? Skaidrs, ka kaut kad rīta pusē, bet ne pārāk agri. Galvenais, lai atbraucēji no citām pilsētām var atbraukt un pēc tam droši aizbraukt saprātīgā laikā. - lai vecāki nesatraucas, a to vispār vēl nepalaidīs. Jo agrāk sāksim, jo vairāk laika mums būs.
4. Norise! Respektīvi - ko īsti mēs darām? Galu galā reālajā dzīvē māsiņas pazīst viena otru Dvēseles māsas pazīst viena otru Un favorīte ar karalieni ir vienreiz tikušās... Nemaz nešaubos, ka kopumā sākumā jutīsimies nedroši, nobijušies, uztraukušies... Saspīlējums var būt liels. Bet no paša sākuma - kā mēs vispār visu procesu koordinēsim. Ja piemēram kā tikšanās vietu nosaukšu kādu kafejnīcu, vai atbraucēji no citām pilsētām spēs to atrast un līdz tai aiziet? Mani māc šaubas.... Iespējams vajadzētu sagaidīt atbraucējus. Tas ir jāveido sistēma un plāns, kad kas atbrauc, kā sagaidām. Tikai aNgeL atbraukšana man nerada bažas, jo Paloma noteikti viņu sagaidīs... Tālāk tad mēs dodamies kaut kur pasēdēt. Vai mēs vienkārši sēžam, teju dzeram un skatāmies viens uz otru? Tikties 2 cilvēkiem vēl ir viegli, bet kad bars. Vajag kaut kādu konkrētu programmu. Ņemot vērā, ka tas ir pēc svētkiem un ka būs Ziemassvētku konkurss - man ir šis tas padomā... Vēl mēs varētu spēlēt kaut kādas spēles, kuras palīdzētu mums vienam otru tuvāk iepazīt...
Vēl ir iespēja - lai mums neviens netraucētu, noīrēt kādu telpu uz kaut kādu noteiktu stundu skaitu. Bet tas ir sarežģīts jautājums - tā teikt praktisks un materiālistisks. Principā jāpapēta cenas un iespējams es varētu atļauties uzsaukt...
Nu tas laikam pagaidām viss. Gaidu jūsu kometus šajā svarīgajā jautājumā.