TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » TelenovelesLV 1. konference...

TelenovelesLV 1. konference...

Сообщений 181 страница 200 из 233

181

nu e airakstīju jolainai uz draugiem 'vēlreiz un tad ju gan pateiks tiks vai netiiks
bet man tāds jautājums albalongai tu airaks'tiji uz personīgajām ziņām to vēstuli?????

0

182

Paloma написал(а):

nu ko... varu jūs iepriecināt... laikam ne mani, ne aNgeL neredzēsiet parīt

:rolleyes: kaaaads prieks.... kaa akmens no sirds!!!!!!! :)

0

183

kas par jautājuma zimēm, angy? 3.nebūšu. Punkts. angel laikam arī nē. Punkts. Katrā ziņā pie manis angel nebūs. Punkts.

0

184

:beee:

0

185

Paloma написал(а):

3.nebūšu. Punkts

nevis punkts bet daudzpunkts...... neatceries par tiem daudzpunktiem??? :rofl:  ai, mi amor, don't make me laugh!!!!! :rofl:

0

186

YOU make me laugh. :D graciaaaaaas por eso!!!!!
UN - es zinu par daudzpunktēm.  :rofl:

0

187

pinocchio написал(а):

bet man tāds jautājums albalongai tu airaks'tiji uz personīgajām ziņām to vēstuli?????

Nē, neaisūtīju. Aizmirsu, bet brīžos, kad atcerējos, bija besis. Nu nez - man kaut kā pavisam skumji... Gandrīz vai bezjēdzīgi tas viss liekas... Kāda jēga...

0

188

albalonga написал(а):

Nē, neaisūtīju. Aizmirsu, bet brīžos, kad atcerējos, bija besis. Nu nez - man kaut kā pavisam skumji... Gandrīz vai bezjēdzīgi tas viss liekas... Kāda jēga...

nu albalonga beidz tādās runas
var tak gadīties kad neiek brīvaliks ir īs tajā daudzkas jāpaspēj izdarīt un ja vēl tu slimo tad tā gadās netkas būsmim maz bet man labāk pātīk maz cilvēku nekā liela jo liels pūlis
būs jauki tā pat
tiks tie kuri gribēsu un varēsi
ja ditki grbii aisūti rīt tos ziņojumus tie kuri dzīvos rīgā un tie kuri gribēs un tiks tie ieradīsies un vis par to nau jāškrobījas
daudz jauka nevajag
un punktiņš
vai tad jaunākā māsa nav jāklausa????

0

189

Hm, sanāk, ja ejat uz kino, tad Enchanted ir 11:15 un tad tikai 13:45. Beidzas 15:49. Es moš varētu mammu pierunāt laist mani vismaz uz 4 uz tējas namiņu. :) es tiešām ļoti, ļoti, ļoti gribu jūs visas satikt!!! :) vismaz uz brītiņu!

0

190

nu tad vismaz
jauki
tējas namiņa valdzinājums kaut nesmu tur bijusi ir jau sevi pievilinājis

0

191

Es vēl līdz pēdējam brīdim cerēju, bet tagad jau droši varu pateikt, ka manis nebūs. :(  :cray:

+1

192

Paloma написал(а):

es tiešām ļoti, ļoti, ļoti gribu jūs visas satikt!!!  vismaz uz brītiņu!

oi cilveeeki... :D es taa piekusu... nu buus vien jaaiet riit, bet galiigi nejuutos gatava... ne vannaa neaizgaaju, nekaaa... koroche riit buushu kaa no miskastes... :rofl: ja buushu... nu laikam buushu...
nu tad es vel no riita jums te rakstu un apskatos...
tad man no riita 11 pie origo pulkstenja jagaida albalonga un angy? vai kaa? un tad mes kopaa ejam uz autostu sagaidiit muusu pinocchio un dannu, ja? un tad ja kas vel paloma? ja es vel pati tur buushu... vispaar nezinu, ka pa miglu... ai kaa buus taa buus... buus labi, jo puushu es, karaliene, angy un 2 masas...a ja tad veel buus engelis ar duujunju tad vispaar zashebisj cik labi :rofl:

liidz riitam :kiss:

+1

193

Julia написал(а):

...a ja tad veel buus engelis ar duujunju tad vispaar zashebisj cik labi
liidz riitam

ek jāa.. ja vien mēs abas būtu varējušas būt.. :( es pat wnk neko neizsakos par to, jo paliek smagāk kad vēl jāraxta par to netikšanu.. bet nu ceru jūs tur lieliski pavadāt laiciņu :)  :kiss:

0

194

aNgeL - mums tevis trūka. Bet vispār bija super... Vēlāk būs atstāsts un bildes...

0

195

albalonga написал(а):

aNgeL - mums tevis trūka

ah.. awww.. cik jauki vārdi..aizkustinoši :) a es arī par jums domāju.. tā ka savā ziņā biju ar jums  :kiss:

0

196

Kad varētu būt 2. tikšanās? Vasarā???

0

197

Pavasara beigās vai vasarā - ap maiju vai jūniju...

0

198

Oooj, baisi kļūst par to laiku domājot!  :wacko:  2.konference tajā laikā būs kā gaismas stariņš. :D

0

199

Paloma написал(а):

Oooj, baisi kļūst par to laiku domājot!    2.konference tajā laikā būs kā gaismas stariņš.

jā, piekrītu :D

0

200

nu vienīgi ceru ka nielikt izladuma laikā vai iestāj eksāmena laikos jo tad es noteikti laikam būsu tā kas netiks
un vispār pavsarais rādās varen aizņemta - mācības
bet nu vasara laikam būtu ideāli, būtu ko darīt

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » TelenovelesLV 1. konference...