TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » TelenovelesLV 1. konference...

TelenovelesLV 1. konference...

Сообщений 201 страница 220 из 233

201

Es šeit laikam esmu totāla sīkā :D

0

202

albalonga написал(а):

Pavasara beigās vai vasarā - ap maiju vai jūniju...

To nu es nemūžam nepalaidīšu garām! Jau šoreiz pa sienām staigāju, jo nevarēju jūs satikt.

Norkys написал(а):

Es šeit laikam esmu totāla sīkā

Man liekas, ka svarīgāk ir kāda esi personība, nevis tavs vecums. ;)  :friends:

0

203

Ragana написал(а):

To nu es nemūžam nepalaidīšu garām! Jau šoreiz pa sienām staigāju, jo nevarēju jūs satikt.

Man bija līdzīgi!

Ragana написал(а):

Man liekas, ka svarīgāk ir kāda esi personība, nevis tavs vecums.

Es pēdējā laikā cilvēkus vērtēju pēc viņu attieksmes, nevis vecuma...

0

204

Norkys написал(а):

Es šeit laikam esmu totāla sīkā

nu nesi nemaz tik sīka es nemaz nesmu ditki vecāka arī sal'dzinoši sīka
bet zini ko tas nemz nav svarīgi jo bržiiem uzvedod kā mazs bērns un reiszēm mādz gadīties kā kā pieaugušasi. bet tas ir tikitešam reti

Ragana написал(а):

āā'cik jauki
nu tevi man tiktiešam prasās satikt
tulaikam esi tā kuru es noteiti nepazīstu un nepazīstu arī

Ragana написал(а):

Man liekas, ka svarīgāk ir kāda esi personība, nevis tavs vecums.

nu tas bija varen jauki teiktis

0

205

pinocchio написал(а):

nu tevi man tiktiešam prasās satikt

Õ, kāds gods! :D Man gribas satikt jūs visas, jo nevienu vēl neesmu redzējusi.  :friends:

pinocchio написал(а):

nu tas bija varen jauki teiktis

Paldies, jaukā meitene. :)

0

206

ļooti gaidīšu, kad beidzot Raganiņu varēšu satikt!!! :) :) :)
Un jūsu sarunā par vecumiem piekrītu Raganai - vecumā nav nekādas satrpības. ;)

0

207

Paloma написал(а):

ļooti gaidīšu, kad beidzot Raganiņu varēšu satikt!!!

Super!  :kiss: Es tāpat. T.i., es gaidīšu, kad varēšu satikt tevi. :D

+1

208

:rofl: oj, nu ja kāds te sīks mūsu vidū jūtas, tad man būtu varen vecai jājūtas... bet es nejutos... hihihi...

0

209

Ai, nu beidziet par tiem vecumiem - mēs te visas vienā vecumā esam. :D un viss :D

0

210

ooo.... otraa konferenca.. :rofl: nu nu... davai davai! tikai shajaa gadiijumaa jau bez manis.... diemzheel :(

0

211

:cray:  tiešām nevēlies maijā, jūnijā apskatīt Latvijas pavasari? :D

0

212

Paloma написал(а):

tiešām nevēlies maijā, jūnijā apskatīt Latvijas pavasari?

nee negribu. godiigi sakot ja es arii kur braukshu tad nakamreiz braukshu kur arzemees... a uz latviju, nezinu kad. nu tie taadi plaani pagaidaam...

0

213

eeehh.. nu skumji, skumji... :( tad vēl lielāks prieks ka šoreiz biji un ka es šoreiz tiku!!!!!! :) :kiss:

0

214

Paloma написал(а):

eeehh.. nu skumji, skumji...  tad vēl lielāks prieks ka šoreiz biji un ka es šoreiz tiku!!!!!!

man ar prieks ka tiki... iepazinu tevi tuvaak... ja vien es paliktu braukt kopaa ar tevi majas ar 52, tad iepaziitu vel labaak.. nu taa iznaaca :(

un skumji... nu tav jau tik skumji. laikam ja braukshu tad nakamreiz atkal buus ap septembri, varbuut augusta beigas.

nu ko, shoreiz gan mani negaidiet!!! :D un taa uzskatu to par lielu privileegiju, ka juus noleeemat satikties tieshi to nedeelju kad es esmu riga! paldies! (mans braalis pec tikshanaas prasiija - "a kaa taa sakrita ka taa tikshanas ir tieshi tad kad esi latvija?" es atbildeju, jo pielagojaas man... a vinjsh tikai " oooo.." un pasmaidiija)

:laimigs:

0

215

Nu bet savādāk jau nevarēja būt - kā gan es bez savas Julias...

Nu mīlulīt - gan mēs bez tevis uzspēsim satikties un tad atkal ņemsim un satiksimies, kad tu atkal būsi klāt.....

0

216

nu bet tieši tāā!! :) kad Julia Latvijā, noteikti atkal tiksimies!!

0

217

albalonga написал(а):

Nu bet savādāk jau nevarēja būt - kā gan es bez savas Julias...

:blush2:

albalonga написал(а):

Nu mīlulīt - gan mēs bez tevis uzspēsim satikties un tad atkal ņemsim un satiksimies, kad tu atkal būsi klāt.....

nu juus gribat tik biezhi satikties...! labais ;) nu kaa saka - "pozhivem uvidem!"

P.S. kad buus atveerta teema par 1.tikshanos un ieliktas bildes???? (es ar varu ko pievienot) bet gribu redzeet pinocchio bildes :D

0

218

nu tas pinocchio jāprasa - viņai slinkums uznācis... A tu vari savas likt... :D

0

219

Nuuu Julia - vai tad var būt par biežu??? :D

0

220

albalonga написал(а):

viņai slinkums uznācis... A tu vari savas likt...

nu tad es arii nelikshu. a kur likt, ja teemas nav... :beee:
un man ar slinkums un niknums... es nevaru excelii darbu izdariit.... laikam galiigi blonda paliku!!!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » TelenovelesLV 1. konference...