taisniiibu sakot esmu parsteigta taatam cilveeku skaitam, kuri grsaas ierasties.... cik bija? 6? es kameer to visu lasiiju jau aizmirsu... nu bet labi... vareesiet velreiz pateikt kursh droshi iet!!!
albalonga написал(а):es nevienam mammu netēlošu. Tikai karalieni!!!!
ahaa... un es tavu muuzhiigo kalpu teeloshu... :boast:
albalonga написал(а):Beidz, angy. Šitos tikšanos mēs gribam ATCERēTIES!!!!!!!!!
a tu kad dzer neatceries... es gan atceros visu.. pat pilnaa reibumaa esot bet nu te dzert netaisos.. pirmkaart - diena, otrkaart nepilngadiigi foruma draugi un treshkart - a prieksh kam dzert? ne dzert mees te visi gribam satikties
albalonga написал(а):Ai, cik jauki - fotogrāfs mums jau ir...
nu ja es ieradiishos tad no manas puses fochuks arii buus - "j vsegda soboi beru, video kameru!!"
albalonga написал(а):Julchik 90% būs - gādās par labu garīgo.
wow.... tu pat esi vairaak paarliecinaata nekaa es!!!!!!!! ta nu gan ir iistas karalienes attieksme pret saviem kalpiem.... 90%, te pat jau tad kalpiem pat domaat un izlemt nav ko - jau viss ir izmets!
aNgeL написал(а):oo..ceru uz visiem 100!!
tas gan glaimo :laimigs: paldies...
nu ko, tagad saku ko domaaju es:
pagaidaam cik saprotu 3. janvari es tieku !!! (jau soloshi ) atbraucu es tik 2. vakaraa... nu 3. jau buus agri jaaceljaas... jaa... mani laikam majas noturees par nenormaalo, bet kad jau satikos vienu reizi ar albalongu, nu taa, paskatijaas uz mani bet neko nepateica iipashu. laikam plaanu ne man ne braalim ne vecaakiem uzreiz uz pirmo riitu nebus, tapec laikam idealakais laiks. nu nezinu, nezinu vai noseedeeshu es liidz 18.00 vai nee.... taisniibu sakot laikam nee. atbraucu tik uz nepilnu nedeelju majas - jaadaavina davanas, jasatiek peec iespeejas vairaak cilveeku, jaaperk citiem cilveekiem davanas, jamekle sev kleita laikam buus vai kas taads, ja laiks atljaus doshos reizes 3 uz kalniem slepot, varbuut slidot... vediisim vecaakus uz kino skatiities "ironija sudjbi 2"... pie friziera vajag... arstiem laikam neieshu. kas vel??? nezinu......aaaaaaaa... 3. datumaa tak manam braaleenam dzimene. ja aicinaas? bljin, vlipla... ai nekas... iztiks ja kas. tad 7. janvaarii mammas ziemassveetki. pffffffffff..... nu koroche, delo k nochi es nezinu. apmeeram 99% ka no riita vai vispaar ieskriet ieskrieshu, bet vai pavadiishu visu sho laiku...... 50-50%
tas ir taa pavisam reaali.... saku kaa tagad domaaju. man nepatik cilveekus maaniit un likt kaut ko tur cereet.... otraad, biezhi vien varbuut pasaku mazaak.. ja kas lai velak labaak priecaajaas
par jusu visu vaardiem un nikiem.... oi joi joi... es diemzheel tagad te pavadu pavisam maz laika... un tie kuri mani pat ja arii zinaaja jau noteikti saak aizmirst un tas pats notiek arii ar mani. dazhus vispaar var teikt nepaziistu pat forumaa... bet nu nekas. dazhus veel paziistu !!! a tos kurus nee, iepaziishu.
un vel mana latvieshu valoda paliek vien sliktaka, karalien! ka nu es nesaaktu vispaar kluseet... nu labi, neluseeshu, muldeeshu laikam kaut ko - varat njirg no manis.... es ar par to vien pasmieshos...