TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » TelenovelesLV 1. konference...

TelenovelesLV 1. konference...

Сообщений 141 страница 160 из 233

141

uhtiiii.... kut kas jauns man... nekad muuzhaa vel nesatikos ar taadu veselu nezinaamu cilveeku baru :) es domaaju, itkaa paziistu, bet tajaa pashaa laikaa nepaziistu. nu ko.. buus interesanti...
tatad stockmanaa 11, 3 janvarii... ok. buus vien jaaiet ;)

teejasnaminja biju vienu reizi - man tur patika... labs ir... kautkaa sakaartosimies tur uz spilveniem!!!

0

142

Urāāāā, Juļčik!!! Jau nespēju sagaidīt. Ziniet - senčiem neko par šito visu neteikšu. Par forumu arī neko joprojām neesmu teikusi. Pieredze rāda, ka viņi vienmēr visu prieku sabojā... Māte parasti domā, ka netā tik daudz sēžu, jo ar džekiem runājos.... :rofl:

0

143

albalonga написал(а):

Urāāāā, Juļčik!!! Jau nespēju sagaidīt.

nu labi... atnaakt es laikam 100% atnaakshu.... (chelovek predpologaet, Bog rasperizhaet) bet laikam nepavadiishu kopaa ar jums visu to laiku.

albalonga написал(а):

Māte parasti domā, ka netā tik daudz sēžu, jo ar džekiem runājos....

nu shajaa gadiijumaa ne ar dzhekiem bet ar meichaam - kaada shkjirba! paldies Dievam ar to man probleemu nav.. ja ka ko vecaaki nesaprot vai negrib pienjemt, es vinju domas vru izmainiit - paseedeeshu papljaapaashu un viss - job done!!! vinji man piekriit un atbalsta.... koroche veel nebija taa nekad lai vinji kaut ko man neatljautu vai naaviigi nepiekristu! (pat bernibaa) :laimigs:

0

144

albalonga написал(а):

Māsiņas - man jūs autoostā jāsagaida?

albalonga написал(а):

Paloma noteikti aNgeL sagaidīs.

Paloma aNgeL cerams jau 2.sagaidīs :P Variants tāds ,ka var satikties 11 pie Origo pulskteņa un tad kopā iet māsiņas sagaidīt :) ko domājat par tādu variantu? :)

albalonga написал(а):

Par forumu arī neko joprojām neesmu teikusi.

ohooo :O pat manējā par šo forumu zina. Mjā, un līdz ar to forums, tāpat kā aNgeL dabū no mammas, kad viņa dusmojas. Vot par ko mamma nezina, tā ir Karneola - negribas skaidrot, ka rakstnieku forums, un nezina l'diz ar to arī, kurš 1 cilvēks tur ir.. Bet nu būs laikam beidzot jāpasaka - tas palielinās iespējas sestdien tikt. Savādāk viņa domā, ka 3x jau esmu ar šī foruma cilvēkiem tikusies.  :blush:  :blush2:  :blush:  nu pati vainīga - pirmajās divās reizēs bija tāāāādā garastāvoklī, ka skaidrot neko negribējās. :P

0

145

:rofl:

Labi, turies mana iemīlejusies pusaudze...

a doma laba visiem kopā māsiņas sagaidīt - arī  missy būs jāsagaida....

+1

146

Nu par šo tēmu mammai jau tāpat ir pietiekami daudz nojautu. Svētdien viņa mani nošokēja ar vienu jautājumu par sestdienas nometnieku tikšanos - pat ne ar jautājumu, bet izvēlētajiem vārdiem. :D Tik jāpsaka, ka viņš tai forumā ir. Un vispār trakākā daļa ir tieši tas, ka var prasīt, kas tas par forumu. Oj, kā negribas teikt - rakstnieku forums.  :wacko:

Nu t'ttad 11 pie pulkteņa un dodamies uz autoostu!! Rīdzinieki - uz visiem tas attiecas. :D vai arī vēl kāds kaut kur jāsagaida? :P

+1

147

albalonga написал(а):

a doma laba visiem kopā māsiņas sagaidīt - arī  missy būs jāsagaida....

nu to jau skatījās danna un visu lielāko daļu runāja bet cik es saprotu viņai laikam dikti līdzīgā laikā ierodas un tad jau ja mūs gaida tad viņu mošk ar citādāk tā dīvaini ko viņa viena klīdis kaut esmu pārliecināta ka rīgu viņa tīri labi pazīst tomēr juaukāka tā pat būs drūzmāšanās ar apskāvieniem

Paloma написал(а):

vai arī vēl kāds kaut kur jāsagaida?

patreizlaikam ka ne laikam tā bija ka anete brauc ar autbusu

+1

148

mana mamma ar neko nezinās :D es teikšu, ka satiekos ar draudzenēm :D un taisnība jau vien būs :D

0

149

alby, man patīk Tavs mobīlā numurs.. pēdējie četri skaitļi secībā veido manu mājas telefona numuru.. tikai viens skaitlis pašā sākumā jauc kombināciju :D ak nezinu, vai saprati :D
xe.. cik maz laika palika līdz 3. :D

0

150

ew, a kā es jūs atpazīšu? :O

0

151

nu vai ta mani bildi nezināt????? Nu vēl padomāsim par pazīšanas zīmēm...

0

152

Nuu - es domāju toč albalongu atpazīšu, ar māsiņām un angy arī it kā lielām problēmām nevajadzētu būt... gan jau... ;)

0

153

jap, man arī lielu problēmu nebūs.. pie tam.. būšu jau ar Palomitu :)  :kiss:

0

154

angelina написал(а):

ew, a kā es jūs atpazīšu?

Paloma написал(а):

Nuu - es domāju toč albalongu atpazīšu, ar māsiņām un angy arī it kā lielām problēmām nevajadzētu būt... gan jau...

nu pēc bildēm
dzīvē man liekas ka nevienai nuo mums nav diža atškirības

0

155

Manas mīļākās aktrises

0

156

es parasti fočējos bez savām otrām 2 acīm :D tā ka nez, nez :D

0

157

angelina написал(а):

es parasti fočējos bez savām otrām 2 acīm  tā ka nez, nez

tas bija domāts kā joks???? īsti laikam man neiagāja
bet nu esparasti pareizāk mani parasti neforotgŗafē lai redzētu dikti manus defektus 'bet nu gan jau kāds pazīs kādu
nu mani meklējiet pēc iespējami leilākā deguna un ūdens neizturīgākāka paremetriem

0

158

nu kā, parasti es bez brillēm fočējos. nu ok, gadās jau arī ar. :)

0

159

angelina написал(а):

nu kā, parasti es bez brillēm fočējos. nu ok, gadās jau arī ar.

tagad aizleca
nemaz nezināju ka tev ir brilles

0

160

Nu tātad meklēsim pie stacijas pulkstena briļļainu cilvēku. :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » TelenovelesLV 1. konference...