Nu tātad meklēsim pie stacijas pulkstena briļļainu cilvēku.
nu es nezinu kā lielajā pilsētā rīgā
bet mazajos talsos ir daudz briļainu cilvēku
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » TelenovelesLV 1. konference...
nu es nezinu kā lielajā pilsētā rīgā
bet mazajos talsos ir daudz briļainu cilvēku
lab... nu albalongu es paziistu un vinja mani
palomu labi paziistu peec focheneem... aNgeL arii kaut kaadu fotku redzeeju... pinocchio arii redzeeju dazhas fochenes un dannu arii redzeeju fochenees.
galiigi nezinu kaa izskataas angy - nu tagad zinu ka neesaa brilles (es kontaktleecas.. tas paliidzees??? )
BNu tad gabn jau angy sapratīsm, kurš bars esavm vmēs
cik mīļi :/
lab... nu albalongu es paziistu un vinja mani
palomu labi paziistu peec focheneem... aNgeL arii kaut kaadu fotku redzeeju... pinocchio arii redzeeju dazhas fochenes un dannu arii redzeeju fochenees.
nu ja vajag varu vēl salikt dannas bildes forumā
atorā to ir daudz
ew, a kurā vietā bij?
ew, a kurā vietā bij?
ja nekļūdos tad laikam pie stacijas puilksteņa jāsatiekas
bet nu es bieži ko jaucu
Stacijas pulkstenis skaitās Origo pulkstenis?
nu es ar cik sapratu tad pie stacijas/Origo pulksteņa
nu okiz
ja ja jaaa... Origo pulkstenis, ceturtdien, plkst 11.00 - uuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa..... es saslimu what a surprise!!!!!!!! vienmeer pirms kaut kur didiet julija slimo... un jau otro reizi pirms doties uz Latviju.... stulbais organisms...
nu tas taa... slimoju ne ar naaviigu slimiibu, bus ven shodien uz darbu jaaiet tik un taa.. un neesmu tik slima arii... taa tikai...
Julia, tavs avatars.... man vienkārši nav ko teikt.
veseļojies!
Julia, tavs avatars....
aha bet nu pāri tam visam.. tas ir mīļumiņš kaķītis Pievienojos Palomas vēlējumam - veseļojies
Julia, tavs avatars.... man vienkārši nav ko teikt.
veseļojies!
Pievienojos Palomas vēlējumam - veseļojies
a es ieraudziiju sho kakji un vienkaarshi nenotureejos te neielikt... vienmeer man tie kakji traapaas... man tie nav tik iipashi miilji...a vienmeer kakji da kakji..
veseljoties, veseljojos... da neesmu iipashi slima, pagaidaam, kaut kada vairaak apdulinaata!!! itkaa pa galvu a kaut ko smagu man iemauktu...
eh, driiz jau satiksimies :kiss:
eh, driiz jau satiksimies
aha, ja sāk domāt, tad pavisam drīz, ņēmot vērā ka man laiks nemanāmi skrien
jaa... es pat nevaru noticeet ka pariit jau lidoju... pppfffffff.... ai vispaar neko vairs nesaprotu...
Julia - kas par džeku tavā parakstā?? Nezinu, vai tūlīt pamatīgi neizgāzīšos, bet izskatās līdzīgs tev nav brālis?
Julia - kas par džeku tavā parakstā?? Nezinu, vai tūlīt pamatīgi neizgāzīšos, bet izskatās līdzīgs tev nav brālis?
nu daaarguminj tu galiiigi neizgaazies. tas ari ir mans braalis!!!!!!!!!!!! :ok: malacis.... jaa, dazhi tik tiesham apgalvo ka mees esam baigi liidziigi, nu esam arii... tikai starpiiba 7 gadi ar dazhiem meeneshiem
yēēē nu bet toč tik līdzīgi!
nu ko... varu jūs iepriecināt... laikam ne mani, ne aNgeL neredzēsiet parīt vēl mammai neprasīju, bet no viņas sodien sapratu, ka ar manu klepu nekur nedrīkstu iet.. degunu no mājas ārā bāzt... esmu tik laimīga.. super...
??????????????????????????????????????????
Вы здесь » TelenovelesLV » Iepazīšanās,jautājumi,noteikum » TelenovelesLV 1. konference...