Oj, tikko līdz manīm nonāca baigās baumas par Telemundo no tuvu stāvošiem avotiem. Savā zi.ņā labas, bet no otras puses...
Nu tad tā - baumo, ka Telemundo ir nopiriku 1998. gada Televisas populārajai telenovelei La Mentira ar Kati del Kastiljo galvenajā lomā. Un galvenās lomas šajā novelē atveidos Gaby Espino un Fernando Carillo, kurš nolēmis atgriezties telenovelēs. Runā, ka Gabijas vienīgais būtiskais nosacījums bijias - viņas vīram Cristobal Lander arī tiek kāda loma šajā novelē. Producenti esot piekrituši... Nav gan zināms, kad filmēšana sāksies un kas būs režisors un scenārists...
Otras baumas, kuras gan ļoti pēc patiesības izklausās - par La Traicion. Sandrai Ečevarijai, kura sākumā bija paredzēta galvenās varones lomā, bija spēkā kontrakts ar Telemundo uz vēl 2 novelēm. La Traicion ir novele, kuru Telemundo izvēlējās filmēt tieši priekš Mario Cimarro un tieši viņš bija tas, kurš pieprasīja, lai Sandra kļūst par viņa partneri un telemundo vadība nolēma izplidīt Mario kaprīzi. Bet tad Sandra nolēma, ka grib izmēģināt laimi Holiv°udā un lūdz, lai viņai dod 2 brīvus gadus, pirms sākt filmēties. Tieši tāpēc La Traicion ir tā aizkavējusies. Telemundo saprata, ka 2 gadi ir par daudz un nolēma lauzt kontraktu ar Sandru. Tā nu loma galu galā tika Dannai un, tā kā Telemundo bija sarežģītā situācijā, Danna vēl esot pamanījusies izspiest no telemundo ārkārtīgi labus finansiālos nosacījumus, pirms piekritusi šai lomai...
Vispār super šīs baumas - Mana Princese un Carloss kopā... Es tā teikt jau paredzēju. Lai gan - var jau būt, ka tā pirmā bauma nepiepildīsies. Bet ja piepildīsies, tad neredzēt man Gabiju un Kristianu kopā... :cray: