TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Baumas par 2 jaunām Telemundo novelēm...

Baumas par 2 jaunām Telemundo novelēm...

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Oj, tikko līdz manīm nonāca baigās baumas par Telemundo no tuvu stāvošiem avotiem. Savā zi.ņā labas, bet no otras puses...

Nu tad tā - baumo, ka Telemundo ir nopiriku 1998. gada Televisas populārajai telenovelei La Mentira ar Kati del Kastiljo galvenajā lomā. Un galvenās lomas šajā novelē atveidos Gaby Espino un Fernando Carillo, kurš nolēmis atgriezties telenovelēs. Runā, ka Gabijas vienīgais būtiskais nosacījums bijias - viņas vīram Cristobal Lander arī tiek kāda loma šajā novelē. Producenti esot piekrituši... Nav gan zināms, kad filmēšana sāksies un kas būs režisors un scenārists...

Otras baumas, kuras gan ļoti pēc patiesības izklausās - par La Traicion. Sandrai Ečevarijai, kura sākumā bija paredzēta galvenās varones lomā, bija spēkā kontrakts ar Telemundo uz vēl 2 novelēm. La Traicion ir novele, kuru Telemundo izvēlējās filmēt tieši priekš Mario Cimarro un tieši viņš bija tas, kurš pieprasīja, lai Sandra kļūst par viņa partneri un telemundo vadība nolēma izplidīt Mario kaprīzi. Bet tad Sandra nolēma, ka grib izmēģināt laimi Holiv°udā un lūdz, lai viņai dod 2 brīvus gadus, pirms sākt filmēties. Tieši tāpēc La Traicion ir tā aizkavējusies. Telemundo saprata, ka 2 gadi ir par daudz un nolēma lauzt kontraktu ar Sandru. Tā nu loma galu galā tika Dannai un, tā kā Telemundo bija sarežģītā situācijā, Danna vēl esot pamanījusies izspiest no telemundo ārkārtīgi labus finansiālos nosacījumus, pirms piekritusi šai lomai...

Vispār super šīs baumas - Mana Princese un Carloss kopā... :rofl:  Es tā teikt jau paredzēju. Lai gan - var jau būt, ka tā pirmā bauma nepiepildīsies. Bet ja piepildīsies, tad neredzēt man Gabiju un Kristianu kopā... :cray:

0

2

Es par to esmu ļoti priecīga, jo dievinu Fernando Kariljo kopš Rosalindas, un viņu ļoti sen neredzēju. Tāpēc šo noveli noteikti skatītos. Nezni par ko ir La Mentira, bet es to jau sen ieliku video sadaļā, tāpēc, ja vēlāties, variet to noskatīties. :)

0

3

rubi написал(а):

Nezni par ko ir La Mentira

Sižets ir ļoti interesants. Lai gan it kā tradicionāla telenovele, tomēr ar rozīnīti...

Demetrio travels to Mexico to visit his brother, but upon his arrival, is devastated to learn that Ricardo has committed suicide after being spurned by his fiancee. Consumed with sorrow, Demetrio vows to destroy the woman responsible for his brother’s death. Armed only with the initial "V" as a clue, Demetrio tracks down his intended victim, Veronica; seduces her and marries her with the intention of making her life miserable. In reality, it is Veronica’s evil sister, Virginia, who dumped Ricardo for a man named Juan. But when Juan set his sights on Veronica, Virginia became insanely jealous and sets out to ruin her sister.

0

4

albalonga написал(а):

Danna vēl esot pamanījusies izspiest no telemundo ārkārtīgi labus finansiālos nosacījumus, pirms piekritusi šai lomai...

Nu nemaz viņu nenosodu. Nu katram aju jādomā par sevi un ja vēl Telemundo plānos īsti nebija Dannai piemērotu lomu - tad jāņem, ko var.

albalonga написал(а):

La Traicion ir novele, kuru Telemundo izvēlējās filmēt tieši priekš Mario Cimarro un tieši viņš bija tas, kurš pieprasīja, lai Sandra kļūst par viņa partneri un telemundo vadība nolēma izplidīt Mario kaprīzi.

Cik nejuaki no Mario puses... Nu kāpēc viņš jau sākumā nevarēja pieprasīt nevis Sandru, bet Dannu?  :rofl: Nu nejauki. Tgaad būs vēl laiku jāgaida oirms sāks filmēt. Un man no tavām izderībām, Mario man ilgāk uz Dannu ir jāgaida.  :haha:
Un vispār - man tā Donas Barbaras ideja kaut kā patīk labāk.  ;)

0

5

Runā, ka to Gaby Espino un Fernando Carillo noveli sauks El Eňgano. albalonga priecājas par katru jaunu Gabijas noveli un vēl, ja ir tik labs sižets, kā La Mentira, un tomēr - albalonga ir pikta. albalonga grib Gaby kopā ar Christianu...

0

6

Es tiešo otrādi - ļoti priecājos, ka galvenais varonis būs Fernando Kariljo. :) Viņš tāpat kā Tālija bija mans vismīļākais aktieris, kuru sen neredzēju. Un viņš paradās tieši tagad, kad parādās Tālija... :) Interesanti gan... ;) Krisu ar Gabiju mīlēju, ceru viņus vēl reizi redzēt kopā... Domāju, ka tā arī būs, tikai interesantākajā telenovelē, nekā Dona Barbara (piedodiet, bet man šīs telenoveles sižets ne īpaši patīk.. :( gribētu kādu kaislīgāku stāstu viņiem...piemēram, kā La Tormenta, ECDD)

0

7

oj. Nu es arī Chrisu un Gaby gribu redzēt kopā. Bet nu neko.
Nu man jau arī likās, ka Donas Barbaras zižets nav interesants, bet pēc pirmā un vienīgā promo noskatīšanās manas domas mainījās. Nu tas patiešām bija izdevies un manī pat radīja vēlmi, ja telenovele taps to paskatīties.
Ai.. Laikam manas domas ir mazsvarīgas - tā pat tās neko nemainīs.
;)

0

8

Nu tad tā - tagad apmēram par 90% ir droši zināms, ka Fernando Carillo un Gaby filmēsies El Engano - turklāt kā runā, tad filmēšana sāksies apmēram mēneša laikā. Problēma tāda, ka Christians esot pieprasījis gadu ilgu atvaļinājumu un šogad noteikti nefilmēsies - varbūt tik nākamā gada sākumā vai pavasarī. Tas nozīmē, ka Telemundo nav neviens sieviešu siržu lauzēja. Carloss Ponce ir dziedātājs un piekrita lomai šokolādē tikai dažādības un lielās samaksās dēļ, bet līdz ar noveles beigām kontrakts beidzies. Christians kā jau teicu - atpūšas, Islas filmējas PA, Mauricio Ochmans tūlīt sāks filmēties ar Vikiju Ruffo, Cimarro tūlīt sāks filmēties la Traicion, kur negatīvo lomu atveidos arī Francisco Gatorno. Sanāk ta, ka divas telenoveles Telemundo rāda, bet vairs nekā jauna nav - steidzami jāsāk kas filmēt - Madre Luna ar reitingu ziņā pavisam neiet. Tad nu savervēja Telemundo Fernando Carillo, jo viņiem ir Gabija, kura gatava un grib filmēties, bet nebija viņai neviena vērā ņemama un līdzvērtīga partnera. Telemundo tā gribēja, lai Fernando, kurš starp citu arī ir no Venecuēlas, tāpat kā Gabija, ka viņam pat māju Maiami nopirka, mašīnu nopirka un šobrīd viņām esot vislabākais honorārs no visiem telemundo aktieriem un telenoveli grib taisīt supergrandiozu. Nu tad gaidīsim un es kaut kā centīšos iemīlēt Carillo Gabijas dēļ...

0

9

Es, kā jau teicu, iemīlēju Fernando Kariljo daudz agrāk, nekā uzzināju par Gabijas eksistenci. Viņu pāris būs ļoti skaists un saskanīgs. Kariljo ir ļoti vīriešķīgs, tāpēc, domāju, ka Tev, alby, nebūs grūtību to iemīlēt. Protams, daudz ir atkārīgs no viņa spēles, bet agrāk es to dievināju, domāju, ka arī tagad viņš man patiks... ;)

0

10

http://en.wikipedia.org/wiki/La_Mentira_(Telemundo_series)

0

11

Nu visa tava uzrakstītā man vislabāk patika šis - Cimarro tūlīt sāks filmēties la Traicion, kur negatīvo lomu atveidos arī Francisco Gatorno. Sevišķi TULĪ SĀKS FILMĒTIES. Tas nozīmē, ka ir pat cerības šogad sagaidīt?
Un vispār kur tad palika - El gato?
Bet daļēji man žēl Madres lunas - jau otrā pēc kārtas Michel telenovele bez īpašiem panākumiem. Nu man bail, ka viņa akcijas nekrītas.

0

12

danna написал(а):

akcijas nekrītas.

Krītas...

Par to "tūlīt" - datums vēl nav zināms, bet runā, ka pavisam drīz...

0

13

albalonga написал(а):

Krītas...

Un tas man nemaz nepatīk. Pavējinās jau tā mazās izredzes kādreiz atkla viņu redzēt kopā ar Natashu Klauss galvenajās lomās..  :/

albalonga написал(а):

Par to "tūlīt" - datums vēl nav zināms, bet runā, ka pavisam drīz...

Bet šos gan patīk. Būs tagad man telenoveles gaidīšanas tauriņi.
:haha:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Baumas par 2 jaunām Telemundo novelēm...