TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos sākums 8. oktobrī!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pecados Ajenos sākums 8. oktobrī!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

Man te noziņoja, ka beidzot parādījies info, ka PA sākas uzreiz pēc šokolādes beigām - 8. oktobrī. Teleprogrammas saraksts

10.00 Gitanas
10.30 Pecados Ajenos [[ Desde el martes al viernes de esa semana ]]
11.30 Daniela
12.00 La mujer en el espejo
13.00 Decisiones de las mujeres
14.00 Caso cerrado
15.00 sin Censura
16.00 Amor mío
17.00 Al rojo vivo
18.00 Daniela
18.30 Noticiero Telemundo
19.00 12 corazones
20.00 Madre Luna
21.00 la Esclava Isaura
22.00 Pecados Ajenos

Respektīvi pirmajā translācijas nedēļā no otrdienas līdz piektienai no rītiem tiks rādīti arī iepriekšējā vakara PA sērijas atkārtojumi!

Apsveicu jūs ar šo ziņu un gaidīt patiesi vairs ilgi nevajadzēs!

0

2

Urrrrāāā!!! Vēl tikai nedēļa!! paldies,albalonga,. par ōs fantastisko ziņu!! :)

0

3

Nu prieks, ka beidzoooot jūs tiksies pie savām sen gaidītajām sērijām.
:D
Un tur jau vispār tādā īpaši labā laikā ieliktas - nu cerams, ka patiešām attaisnosies.

Un izskatās, ka tomēr Madre luna ir izcīnījusi daudz labāku raidlaiku.

0

4

danna написал(а):

Un izskatās, ka tomēr Madre luna ir izcīnījusi daudz labāku raidlaiku.

Telemundo viņai vienmēr bijis labs raidlaiks. Slikts raidlaiks viņai ir Kolumbijas RCTV televīzijā...

0

5

albalonga написал(а):

Telemundo viņai vienmēr bijis labs raidlaiks. Slikts raidlaiks viņai ir Kolumbijas RCTV televīzijā...

āāā. Bet es vienmēr domāju, ka abi šie kanāli telenoveles rāda apvienoti.

0

6

danna написал(а):

āāā. Bet es vienmēr domāju, ka abi šie kanāli telenoveles rāda apvienoti.

Nē, dažādi kanāli, bet laba sadarbība. RCTV Telemundo projektus parasti sāk rādīt ar nedēļas vai divu nokavēšanos - respektīvi pēc Telemundo pirmizrādes.

0

7

albalonga написал(а):

Nē, dažādi kanāli, bet laba sadarbība. RCTV Telemundo projektus parasti sāk rādīt ar nedēļas vai divu nokavēšanos - respektīvi pēc Telemundo pirmizrādes.

Ak, laimīgie RCTV skatītāji.  :D Mums Latvijā nekad jau nebūs tādas izdevības.  :/

0

8

tad mēs sēriju video tak dabūsim, ja?

0

9

angelina написал(а):

tad mēs sēriju video tak dabūsim, ja?

Jā, noteikti, lai gan master pukstēja par to, ka viņam tajā laikā problemātiski filmēt, tomēr es lielākas cerības lieku uz carolaa. Bet būs - noteikti būs - interneta telenoveļu fanu pasaulē ir vienkārši pārāk liela ažiotāža un ASV iespēja filmēt ir bezmaz vai katram trešajam...

0

10

wow. šaušalīgi gribu redzēt!

0

11

Cik patīkama ziņa! :D Atkal sāku aktīvi gaidīt pirmizrādi.

Отредактировано Ragana (01.10.2007 15:19)

0

12

awww, cik super!!! esmu sajūsmā!!!!! nju cerams redzēšu :) un kādreiz jau nu noteikti redzēšu šo seriālu :D  :heart: albalonga tiešām iepriecināja  :friends:

0

13

Tikko Master Ripper apsolīja, ka filmēs. Tas nozīmē, ka kvalitāte ok līmenī un faili maziņi izmēra ziņā...

0

14

Oo - par izmēriem jauki!! Lai gan.. Nu man vienalga. :D Eh, bet man tak laikam būs jāgriež.. :D Kā negriezt seriālu ar Lorēnu?

0

15

Paloma написал(а):

Eh, bet man tak laikam būs jāgriež..

:rofl:  nu bet logiski!!! PIe tam ne tikai ar Lorēnu bet arī ar Maurisio!! nju un Katerina arī tur .. :D

0

16

Paaag - nu tad moš nemaz nesākt griezt, ja visus vajag? :D Nu Maurisio looooģiski. :P Sākumā gan būs grūti saprast kas jāgriež, kas svarīgākais.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Pecados Ajenos sākums 8. oktobrī!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!