TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Thalia atgriežas telenovelēs

Thalia atgriežas telenovelēs

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Nu kā redzat - Talija grib atgriezties:

regresará a la televisión mexicana en 2008, tras ocho años de ausencia, con una telenovela de 20 capítulos en la que interpretará a una joven que descubre que es adoptada y busca a su familia en México.

Thalía explicó que dará vida a una joven que descubre que ha sido adoptada y emprende un recorrido por México en busca de sus verdaderos padres.

Hasta el momento no se han dado más detalles de este proyecto, aunque el productor Salvador Mejía señaló que desde hace tres años comenzó pláticas con la protagonista de María la del barrio, Marimar y María Mercedes.

Además, se espera un nuevo disco de la cantante para comienzos del próximo año, con el que piensa conquistar al público hispano, y que firme con Casablanca Records, compañía discográfica de su esposo Tommy Mottola, de acuerdo con el portal Terra.com.

Thalía, quien dará a luz a una niña en las próximas semanas, presentó su libro Belleza!, lecciones sobre el brillo labial y la felicidad, en el que ofrece lo último en guías de belleza hispana, así como secretos personales como el cuidado de la piel, el cabello y el maquillaje.

La intérprete de Amor a la mexicana agrega así un elemento más a su carrera, que incluye el programa de radio semanal en Nueva York The conexión Thalía radio show, y otros negocios, como su línea de ropa, accesorios, lentes y confitería.

0

2

Jauki! Man viņa nekad nav bijusi mīļako aktrišu topā, bet prieks par viņu!

0

3

albalonga написал(а):

Man viņa nekad nav bijusi mīļako aktrišu topā, bet prieks par viņu!

Nu gluži mans gadījums. bet patiesībā - jau tagad vai var paredzēt, ka telenovelei būs lieeeeeli panākumi. Kā nekā - pat Thalia atgriežas. Bet šitā atgriešanās viāni jau ir ilga - kad sīkāka bija tad fanoju savas draudzenes ietekmē. Un viņa jau pat 2002. gadā gribēja atgriezties, bet redzams, ka nesanāca. Jācer, ka šis arī nebūs tāds gadījums.  ;)

0

4

Man priex ka viņa atgriežas!!Nav no pašām mīļākajām aktrisēm bet vispār nav ne vainas!!!

0

5

Būs interesanti viņu atkal redzēt pēc tik ilga laika. :)

0

6

tik ilgi nav tēlojusi seriālos un beidzot grib atgriezties?? :D man jau bij insanti vai viņa vispār to darīs.. izrādās ka jā.. gribētos redzēt kā mainījās tēlošanas prasme pa šiem gadiem. ;)

0

7

Es ļoti priecājos par viņas atgriešanos, to gaidīju sākot no Rosalindas beigām... :) Ceru, ka beidzot to esmu sagaidījusi. Viņa vienmēr bija mana visvisvismīļākā aktrise, bet tā kā viņas nebija ļoti sen, es iemīlēju arī citas aktrises, viņas vietu uz laiku ieņēma Barby, bet, ja Talija atgriezīsies, tad, domāju, ka arī manas simpātijas būs tādas pašas, ka 8-9 gadu atpakaļ... :) (aktrišu topā man viņa ir) Runājot, par Aktrišu un Aktieru, kā arī par telenoveļu topu - laiks saskaitīt rezultātus... Tas būs 2007 gada rezultāti, bet nākošgad vēlreizi darīsim aptauju, jo simpātijas mainās, parādās jaunas lieliskas telenoveles (SDA, DC, Pasion, PA u.t.t ;))
Tikai nesaprotu, kāpēc - tagad? Viņai nesen piedzima meitiņa, viņai vēl jāpagaidā... :)

Отредактировано rubi (02.10.2007 20:12)

0

8

rubi написал(а):

Runājot, par Aktrišu un Aktieru, kā arī par telenoveļu topu - laiks saskaitīt rezultātus...

Tieši par to es tev gribēju jautāt. :D

rubi написал(а):

Tas būs 2007 gada rezultāti, bet nākošgad vēlreizi darīsim aptauju, jo simpātijas mainās, parādās jaunas lieliskas telenoveles (SDA, DC, Pasion, PA u.t.t )

Prātīgs risinājums. :)

0

9

Zieniet, kas par lietu. Piemēram Aijux jau arī ir aktīvs dalībnieks, bet topu vēl nav izveidojusi. Un Julia jau arī tā kā varētu savu topu izveidot. Un aijux un pat laikam Plaoma savu telenoveļu topu nav izveidojušas. Un Julia arī ne.
Nu ja viņas to izdarītu, tad gan varētu sākt punktus kalkulēt.  ;)

0

10

Nu jūs topu atbildīgās nosūtīet kaut vai personiskos mesidzšu visiem tiem aktīvākajiem, lai nobalso! Janvārī es izveidošu atsevišķu sadaļu un būs topi par 2007. gadu - nu piem 2007. gadā labālā Latvijā rādītā novele, novele pasaulē, aktieris, aktrise, fanfiks uc.

0

11

bet kas ir atbildigs par kuru topu? Es izveidoju aktieru un aktrišu topu, bet Tu, alby, telenoveļu topu. Tomēr saskaitīt balsis gribēja danna, viņa arī skatījās, kas nebalsoja, tāpēc labāk zina, kam sūtīt... ;) Vai viņa arī nosūtīs ziņojumus? :)

0

12

Tiklīdz jau es pateicu, kas nav nosūtījuši un atradu, ko vēl nepateicu, pati sapratu, ka vajag privātos mesidžus. Tos jau vakar apkādiem 7 visiem, kas nebija balsojuši aizsūtīju. Ceru, ka nevienu neaizmirsu. Un vispār - es jau pratams, sūtīju tiem dalībniekiem, kas te arī parādās, nevis ir tikai reģistrējušies. Tā kā tas JAu vakar ir izdarīts. Tikai tiešām negalvoju, ka atm,inējos visi, un ja kādu piemirsu - neuztveriet to personiski.  ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Thalia atgriežas telenovelēs