Vai plānojat skatīties??? Es droši vien ļoti reti. Kau kā gaidīju, ka LTV atkal nopirks kādu Telemundo noveli, piemēram Te Voy A Ensenar a Querer" vai "Amores" a šie atgriežas pie Venecuēlas. Nu nezinu, nezinu, lai gan stāsts ir par Feministēm un mačo tipa vīriešiem. Var jau būt ka būs interesanti!!!
Amor A Palos - Mīlestība ar spēku - jauns seriāls pa LTV7!!!
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться211.01.2007 10:18
Šis seriāls ir venevecion vai rctv ražojums? Vispār man ne visai patīk Venecuēlas noveles. Kaut gan La mujer de Judas, Estrambotica Anastacia un Sabor a ti man patīka. Bet neteikšu ka esmu sājusma. Pirmo sēriju paskatīšos un tad jau redzēs. albalonga, tu seriālus vidikā neraksti? Es gandrīz visu ierakstu, jo citādi neredzētu, raidīšanas laiks man nav ērts.
Поделиться308.02.2007 15:25
jā, es arī bieži vien ierakstu un agrāk ierakstīju, jo bieži vien nevaru noskatīties rādīšanas laikā
Поделиться408.02.2007 15:36
Šis seriāls ir venevecion vai rctv ražojums?
RCTV.
Es ierakstu tikai tad, ja gadās kāds seriāls, kuru tā reāli mīlu. Bet tā nav bieži. Parasti es skatos ļoti daudzus seriālus un telenoveles un visus diezgan neregulāri. Kad apnīk, varu pārstāt skatīties, bet tad atkal atsākt. Pēdējās sērijas tomēr cenšos visiem seriāliem noskatīties!!!
Поделиться508.02.2007 15:39
Es ierakstu tikai tad, ja gadās kāds seriāls, kuru tā reāli mīlu. Bet tā nav bieži.
nē nu es neirakstu tos seriālus, kuri man neinteresē.... uz doto brīdi es skatos tikai "likmi uz mīlestību" uz citus pat negribās redzēt, jo laika visam nepietiek...
Поделиться608.02.2007 15:41
nē nu es neirakstu tos seriālus, kuri man neinteresē.... uz doto brīdi es skatos tikai "likmi uz mīlestību" uz citus pat negribās redzēt, jo laika visam nepietiek...
Man šobrīd ar Likme ir Nr 1. Šobrīd kaut kā visus pārējos esmu pārstājusi skatīties, jo esmu uzsēdusies uz seriāliem - Prison Break un House md.
Поделиться723.02.2007 19:51
pirmo seriju noskatijusies un viss. man ne visai patīka