TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Uzmanību - šodien lielā PA pirmizrāde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzmanību - šodien lielā PA pirmizrāde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Nu tad šodien beidzot sākas. Pēc mūsu pulksteņa tas ir laikam 5 naktī!!!!!!!!!!

Telemundo estrena ‘Pecados Ajenos’

Protagonizada por Lorena Rojas (Natalia) y Mauricio Islas (Adrián) “Pecados Ajenos” es una historia de amor que intenta capturar la teleaudiencia en el espacio que ocupaba hasta hoy “Amor Mío”.

Natalia Ruiz es una mujer casada con Rogelio (Ariel Padilla), madre de Luis (Alfonso Espeleta) y Gloria (Sofía Stamatiades) y aunque ha dedicado su vida entera a su familia y adora a sus hijos, siente que es tiempo de tomar las riendas de su destino y ser feliz.

Su relación con Rogelio va de mal en peor y ya no soporta las intrigas de su malvada suegra, Agata (Lupita Ferrer) quien nunca ha soportado a su nuera y se ha dedicado la vida a destruir su relación con Gloria.

Cuando Natalia decide dejarlo todo para buscar su felicidad lejos de su marido y su suegra, el destino le juega una mala pasada. Agata está dispuesta a hacerla pagar el abandono de la familia cuéstele lo que le cueste.

Gloria es el arma perfecta de Agata atacar a Natalia. Logra poner a su propia nieta en contra de su madre y de esta manera Natalia siente una enorme presión. Pero su decisión es irrevocable. Se va de la casa pero tendrá que dejarlo todo, incluso a sus hijos.

En su nuevo comienzo como mujer soltera, destrozada por la terrible separación de sus dos retoños, Natalia conoce a Adrián (Mauricio Islas) de manera inesperada.

Inmediatamente saben que son almas gemelas, pero la situación personal de Adrián es casi tan complicada como la que tuvo Natalia al dejar su casa.

El está casado con Elena (Sonya Smith), una mujer celosa y posesiva que ha hecho un pacto con Agata para evitar que Adrián y Natalia puedan ser felices. Ella piensa que si su marido no le pertenece, tampoco merece ser feliz con nadie.

Entre intrigas y misterios, Adrián y Natalia tratarán de vencer los obstáculos para que triunfe el amor que sienten uno por el otro.

Esta producción representa el cuarto rol protagonista de Mauricio Islas desde que firmó contrato con Telemundo en 2004.

La cadena Telemundo intenta recuperar la atención de los noveleros nocturnos con esta nueva producción.

0

2

oojjj. tiešāāāām!!!! šodien tač tāaaadi svētki!!  :yahoo:

0

3

Bet rīt būs vēl lielāki svētki, kad būs video!!!!! Ak, kāāāā es gaidu!!!

0

4

juu, dzeram šampi!!!!  :clapping:

0

5

Varētu gan.  :rofl:  Tik viena jau nedzeršu. :D

0

6

Vajadzētu mums sarunāt šapmanieša dienu - visi vienā laikā kādā vakarā sēžam forumā un dzeram šampi - tad tas nebūtu dzert vienam... :rofl:

0

7

albalonga написал(а):

Vajadzētu mums sarunāt šapmanieša dienu - visi vienā laikā kādā vakarā sēžam forumā un dzeram šampi - tad tas nebūtu dzert vienam...

āāā tas būtu jauki tikkai mums ar dannu sēdēt skatīties vienai uz otru????

protams visi nepielgadīgie bērnu šampanieti

0

8

pinocchio написал(а):

protams visi nepielgadīgie bērnu šampanieti

:rofl:

Tik jauki. A ziniet - mēs varētu taisīt kakao (danna iedvesmoja), piparmētru tējas un visādus citādus vakarus. iedomājieties - ne tikai forumā sēžam, bet pat vienu un to pašu smaržu jūtam un garšu mutē... :D

0

9

albalonga написал(а):

Tik jauki. A ziniet - mēs varētu taisīt kakao (danna iedvesmoja), piparmētru tējas un visādus citādus vakarus. iedomājieties - ne tikai forumā sēžam, bet pat vienu un to pašu smaržu jūtam un garšu mutē...

āāāāāā tas izkalsuās dikti jauki
bet nekad nesanāk kad visi kopā būtu

0

10

jap, tā komiski :D

0

11

albalonga написал(а):

Vajadzētu mums sarunāt šapmanieša dienu - visi vienā laikā kādā vakarā sēžam forumā un dzeram šampi - tad tas nebūtu dzert vienam...

:rofl:  Zini? Bet tā pudele tik un tā būtu vienai jāizdzer... :D

albalonga написал(а):

Tik jauki. A ziniet - mēs varētu taisīt kakao (danna iedvesmoja), piparmētru tējas un visādus citādus vakarus. iedomājieties - ne tikai forumā sēžam, bet pat vienu un to pašu smaržu jūtam un garšu mutē...

A šis gan super variants!!! Tikai brīdinu, ka man negaršo piparmētru tēja. :P Bet ideja fantastiska! :) Piemēram, piektdienas vakarā cik jauki būtu bijis visām dzert kakao piemēram. :)

0

12

Paloma написал(а):

Zini? Bet tā pudele tik un tā būtu vienai jāizdzer...

nu es tikkai par to priecātos
nezinu vai priecātos ja man būtu jādzer pieaugušo jo kaut dievinu to nezinu vai izturētu
bet pret bērnu šampanieti man nav iebildumu
taisni viens no maniem sapņiem sēdēt makismāli pozitīvā pļavā maksimāli pozitīvās drebēs ar jauku kopāniju un dzert tiešu bērnu šampanieti

0

13

Nuuu... Man vairs uz bērnu šampanieti nevelk.. :D īstais patīk. :P Oj, vienai pudeli es pat negribu mēģināt, lai kā garšotu... :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Uzmanību - šodien lielā PA pirmizrāde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!