TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » PA 1. sērija

PA 1. sērija

Сообщений 1 страница 20 из 26

1

Nu fantastiski - sākot no ievada titriem līdz pašām beigām. albalonga ir sajūsmā un man Lore te ļoti patīk - lielā mērā noteikti jūsu visus iespaidā. Noteikti tālāk turpināšu skatīties un ceru, ka neliks vilties...

0

2

jā, pirmā sērija ir vnk ideāla! reti gadās tā, ka telenovelē jau 1. sērija ir interesanta! tagad nevaru sagaidīt nākamo! :O Lore ir dievīga! :)

0

3

Un aprakstus neviens nerakstīs?  :rolleyes:

0

4

Ragana написал(а):

Un aprakstus neviens nerakstīs?

Nu es varētu sākuma sērijām - līdz man apniks. Reizēm kāds cits ar varētu - te tak daudz fanu cik zinu... :rolleyes:

0

5

albalonga написал(а):

Nu es varētu sākuma sērijām - līdz man apniks.

:lol:

0

6

:rofl:

0

7

Tikko noskatījos beidzot līdz galam - ak, es esmu tādā sajūsmā!!! Nu tiešām jau no titriem līdz pašām beigām!!! Perfekta pirmā sērija - iepazīstina ar viņu dzīvem, jau sākas aktīva darbība, kas uztur interesi visu laiku.. Ai, un Lorēna tik fantastiska, es viņu tā dievinu!
Tūlīt steidzos nākamo skatīties!

Ragana написал(а):

Un aprakstus neviens nerakstīs?

Nu, jāvienojas ar albalongu kad kura.. Bet nu rīt, piemēram, es varētu uzrakstīt aprakstu vismaz rītdienas sērijai, varbūt arī, piemēram, šodienas. Nu nezinu vēl īsti kad no skolas tikšu mājās, bet agri diezgan. Un māsa ekskursijā, es viena mājās- urrāā!! :)

0

8

es varu, ja ļoti vajag, bet labāk gan paskaties - tas ir daudz labāk, kā lasīt aprakstus :D

0

9

Nu ir cilvēki, kuriem vieglāk saprast video, ja ir apraksts, jo ne jau visi spāņu valodu tik labi uztver, angy.

Es 1. sērijai uzcepšu vēlāk.

0

10

angelina написал(а):

bet labāk gan paskaties - tas ir daudz labāk, kā lasīt aprakstus

Es jau skatos. :D Un man ļoti patīk. :)

albalonga написал(а):

Nu ir cilvēki, kuriem vieglāk saprast video, ja ir apraksts, jo ne jau visi spāņu valodu tik labi uztver, angy.

Esu viena no šiem cilvēkiem. :D

0

11

Izksatās, ka tā īsti aprakstus neviens negrib rakstīt - un ja godīgi - es arī ne. Varbūt sarunāsim tā, ka ja kāds kaut ko nesaprot, nesaprot kādu sarunu, ko varoņi tur runāt, tad vienkārši sakiet un gan jau es vai kāds cits pastāstīsim un pārtulkosim. Un lūgums - Paloma, angy - saņemieties - vaisiet kaut kādas tēmas, aptaujas un tā tālāk - šo noveli šķiet visvairāk foruma cilvēku šobrīd skatās - nu tad kaut kā aktivizejiet forumu, a to šķiet, ka es gandrīz vienīgā te kaut kādas tēmas taisa un vēl Paloma ar skrīniem pacentās šodien...

0

12

Varu censties, albalonga..
Mjā, es arī mēģināju taisīt aprakstu, bet pavisam negribas to darīt. albalongas variants man labāk patīk, ja kāds nesaprot, pa visiem mēģinām saprast. ;)
Albalondziņ, mīļumiņ, paldies par visu, ko dari PA sakarā!!!  :kiss:  :kiss:  :kiss:  Es tiešām neesmu neta cilvēks - kurš var rakties un kaut ko meklēt.. Un ja vēl zinu, ka ir kāds, kas to izdarīs tāpat...  :blush:

0

13

Paloma написал(а):

Albalondziņ, mīļumiņ, paldies par visu, ko dari PA sakarā!!!        Es tiešām neesmu neta cilvēks - kurš var rakties un kaut ko meklēt.. Un ja vēl zinu, ka ir kāds, kas to izdarīs tāpat...

Nu es daudz rokos arī par novelēm, kas mani neizteresē. bet PA interesē - tā, ka pienākumu apvienoju ar baudu. Bet vispār - lai radītu jaunas tēmas un diskusijas - nav jau obligāti jārokas - katrai sērijai atsevišķa tēma, tēma notikumiem, tēma aktieru salīdzināšanai, tēma par problēmām un atsevišķām iespaidīgām ainām telenovelē. Izsakiet vairāk savu viedokli, savas domas un novērojumus un gan jau citi ar piebiedrosies... Es jau skatos, ka man Heroes forums jāņem nost, laikam Mundo de Fieras ar... Nu klusē tie forumi pavisam. Gala beigās jāuztaisa tik viens forums - skaitīšana - jo tas visaktīvākais, bet pārējie vispār klusē...

0

14

Nu Mundo de fieras es neskatos jau mūžību.. :D Cik es vispār skatījos? Tik pārnes tad foto uz bildēm.. ;)
Nu centīšos, centīšos diskusijas utt.. Tik vajag normālu fizisko un garīgo stāvokli - ne kā šodien, kad esmu pusslima un dīvaini skumīga.

0

15

Paloma написал(а):

Tik vajag normālu fizisko un garīgo stāvokli - ne kā šodien, kad esmu pusslima un dīvaini skumīga.

Oj, mīlulīt - turies - neslimo!!!! :friends:

0

16

Es centīšos... Nu vismaz ir pilnīgi pamatots iemesls rīt uz sportu neiet. :D

0

17

he, nu es jau labprāt tās tēmas taisītu, bet negribas taisīt tā pa tukšo, bez tam, īsti jau nav tā laika - nu tagad, uz kādām 2 dienām bišku ir, bet pēc tam atkal sāksies, jānoliek vijolē tehniskā ieskaite un pēc tam jau novembris klāt ar skaņdarbu ieskaiti, 18.novembra koncertu, tad jau Ziemassvētku koncerts un tad jau klāt Janvāris ar valsts konkursu... brr... viena steiga...

0

18

Nu un es arī beidzot tiku līdz 1. sērijas beigām...  :D
Un tagad tiiiiik milzīga vēlme tikai turpināt skatīties. Man patiešām patīk, pat negaidīju, ka patiks tik ļoti.
Šī PA skatīšanās gan bišķu man te izjauc to visu padarīšanu - gribēju jano Gaby Esspino telenoveli,kad rādīs skatīties, bet nu nevarēšu. Bet man būs PA.
Esmu opatiešām patīkami pārsteigta - tāds sižets, intriga, tāds aktieru sastāvs, viņu tēlojums. Tik pārdomāti - gan jaunajai, gan nu ne tika jaunajai paadzei.  ;)
Un arī Marianas labais tēlojums nav mainījies - kā bija tā ir spīdoša. Nu manā skatījumā.
Un arī Maurisio - vairs negaidīju, ka pilnīgā vienaldzība pret viņu var pārvērsties, tīri lielā simpātijā.
Bet Lorena - kā jau Lorena. Tāpat kā ar Cathy.
Nu tā izteikti - ļaunie jau paskatoties izstaro ļaunumu, bet labie - tādas pozitīvas emocijas un no manas puses - līdzjūtību.
:D
Bišk traucē, ka mūzika ir bieži no Tierra de pasiones, bet nu var jau sadzīvot.

0

19

danna - kādā es esmu sajūsmā, ka arī Tev patīk!! Un šķiet ļoti patīk!! :)
Ņu kā jūs pamanāt tās mūzikas?? :O aNgeL arī par mūziku teica.. Nu jā - es nu gan daudz Tierra de pasiones skatījos, bet.. tāpat.. Nezinu, kaut kā nepiefiksēju tas fona mūzikas.

0

20

danna написал(а):

Bišk traucē, ka mūzika ir bieži no Tierra de pasiones, bet nu var jau sadzīvot.

to arī pamanīju :D tātad tomēr tiešām no tierra de pasiones :D nju es jau tiku līdz 3. sērijai, lai gan 2. redzēju tik Palomas izgriezto. ;) bet man arī patīk - Cathy, Lorena tas vispār  :heart:  un Islass un citi aktieri.. :) un jā  - intriga arī ir, gribas skatīties talāk :) tiku līdz viņu tikšanās brīdim :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » PA 1. sērija