TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » PA 1. sērija

PA 1. sērija

Сообщений 21 страница 26 из 26

21

Paloma написал(а):

Nu jā - es nu gan daudz Tierra de pasiones skatījos, bet.. tāpat.. Nezinu, kaut kā nepiefiksēju tas fona mūzikas.

Nu es jau arī ne. Vairāk jau jāsaka tā - neskatījos, bet garām ejot uzmetu aci.
Bet vienalga piefiksēju. Nu es bieži vien piefiksēju lietas, kas citiem var liekties nenozīmīi sīkumi.
:D

0

22

danna написал(а):

gribēju jano Gaby Esspino telenoveli,kad rādīs skatīties, bet nu nevarēšu.

hihihi, gan jau es ievilkšu jūs ar savu fanošanu un pļāpāšanu un visu. Es jau esmu sapratusi, ka ideālais variants man ir 2 noveles. Pa tv vairs neko neskatos un darbā pa vakariem kad esmu viena spēju 2 noveles ar nelieliem pārtīšanas brīžiem skatīties. Nu man tagad ir PA un ļoti gribu atsākt atkal Sobregiro. Nu bet kad El Engano sāksies, tas protams būs pirmajā vietā un es jūtu, ka tad no Sobregiras būs jāatsakās. Problēma vien tāda, ka kaut kad tad sāksies arī La Traicion droši vien - un ko tad - 3 noveles es čista nepavilkšu...

0

23

Mjāā.. nu ma narī tagad tikai 2 pa tv - bet viena no tām jāgriež un jāfočē, ko es arī nezinu kā pavilkšu u n cik ilgi. :/ Pasion arī no šīs nedēlas tik 1 sēriju esmu redzējusi. :/

0

24

albalonga написал(а):

hihihi, gan jau es ievilkšu jūs ar savu fanošanu un pļāpāšanu un visu.

Šoreiz domāju, ka tev neizdosoes. Tā otrās telenoveles skatīšanā vieta jua noteikti un nepārprotami ir aizņemta La tracion. Bet man pat vienu telenoveli ir panest grūti, kur nu vēl trīs. Tā kā pat nebrīnaties- kad sāksies La tracion, ka neatmetu PA skatīšanai ar roku - Dannai tomēr privilēģijas. Un gan jau jūs mani saprotat - mīļotās aktrises tomēr gribas vairāk redzēt par citām telenovelēm.
albalonga -tāds netēmas jautājums. Nezinu, kas būs La tracion režisors?

0

25

danna написал(а):

Nezinu, kas būs La tracion režisors?

Nezinu. Bet rakstnieks Julio Jimenes, kurš bija arī El cuerpo del deseo un PDG autors...

0

26

albalonga написал(а):

Bet rakstnieks Julio Jimenes, kurš bija arī El cuerpo del deseo un PDG autors...

Nu tas jau priecē.
Bet, ka nesanāk kā ar Madri lunu, kad sapriecājos, ka viņš būs raksnieks.
Tagad jācer, ka viņam patiešām uizdosies. Kā nekā Danna.
Bet to gan zinu - skatīšos no pirmās līdz pēdējajai sērijai, kaut arī pati telenovele būtu pilnīga izgāšanās un garlaicīga.
^_^

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » PA 1. sērija