TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Adriana un Natālijas pirmā tikšanās...

Adriana un Natālijas pirmā tikšanās...

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Tas bija tik smieklīgi - pa tv iet sarunu šovs, kurā spriež par radniecīgām dvēselēm; katram cilvēkam tāda esot. Viena vadītāja saka, ka grūti lielajā burzmā atrast sev to radniecīgo dvēseli. Bet otra apgalvo, ka nav jau tik traki, jo kad radniecīgas dvēseles ierauga viena otru pirmoreiz, viņas uzraiz to sajūt...

Tajā brīdī Natālija atver durvis un viņu skatieni sastopas...

Tik skaisti - Lore tik smukiņa un man patīk Mau frizūra...

Un tā viņi abi skatās. Protams scenārists joko arī ar to, ka Natālijas draudzenes uzvārds ir Rojasa un tik smieklīgi, kad Mau saka - Senjora Rojas, bet Lore atbild - nē, nē - es neesmu senjora Rojas... :rofl:

Un tik jauki, ka Adrians pēc tam atcerējās šo pirmo tikšanos... A Natālija lielajos uztraukumos aizmirsa, bet tad atcerējās un noteica, ka pie visām viņas problēmām vēl tik trūka vīrietis ar tādu sieviņu-fūriju.... :haha:

0

2

Oo, vot to sarunu šovu es nesadzirdēju - ak, bet tik super ar to!!! Ai, un pirmais skatiens - nu skaaaisti, abiem vēl tādi smaidiņi mazliet... Nu un tas Rojas man jau, kad pa telefonu zvanīja viņai patikās... :D
Nu vispār biju sajūsmā, kad beidzot šo sagaidīju!!  :heart:

0

3

Oj, es arī. Viņi lieliski izskatās kopā un Elēna vienkārši mani tracina, lai gan neapšaubāmi Sonja lieliski tēlo...

0

4

Tēlo lieliski un tracina pamatīgi. :D Ak, cik man žēl par to visu Adriana, abu bērnu.. :( Gandrīz uz sevi to visu jūtu.

0

5

he, es vēl tikai lādēju 3. sēriju :) nevaru vairs izturēt, vaaaajprātā gribas redzēt! :)

0

6

albalonga написал(а):

man patīk Mau frizūra...

Man gan nepatīk! Nemaz. Un vispār nepatīk, ka viņš izskatās. :( Bet Lore smukiņa. :)

0

7

Nu tā pa īstam man Islas patīk tikai Čigāna mīlā. ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Adriana un Natālijas pirmā tikšanās...