TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Kuri bērni jums patīk labāk?

Kuri bērni jums patīk labāk?

Сообщений 1 страница 8 из 8

Опрос

Kuri bērni jums patīk labāk?
Natālijas

22% - 2
Adriana

66% - 6
Ne vieni, ne otri

0% - 0
Visi

11% - 1
Голосов: 9

1

Nu man jau no pirmās sērijas daudz lielākas simpātijas ir pret Adriana bērniem (joprojām vārdus neatceros :blush:) - gan meita, gan dēl daudz labāk patīk! Natālijas dēls pārāk mīkstčaulīgs, meita - nejauka un man patiku neizraisa. Bet Adrianam abi forši. :)

0

2

Man arī Adriana - meita Denīze ir īsts jaukumiņš - maiga un jauka. Un man vienkārši patīk Marianna Torresa - jau sen. Dēls arī lielisks un tik jauka aina, kā Adrians ar dēlu tenisu spēlēja un dēls stāstīja par savām problēmām, bet tēvs par problēmām ar Elēnu. Un tik jauki, kā tas dēls ar to meiteni - viņai tēvs stingrs un uzrauga - neļauj nekur iet, bet viņš vienalga grib būt kopā tieši ar to meiteni... Smuki. A Natālijas dēls man patīk maiguma ziņā un mīlestības ziņā pret mammu - arī tas, ka viņš necieš ne vecmāmiņu, ne kretīnu tēvu, bet meita Glorija - laikam vecmāmiņā iedzimusi...

Un ja turpina bērnu temu - man ļoti patīk Ineses dels, kurš izrādās ir arī Rohelio dēls. Charlijs ir super!!!!!!!

0

3

Nu Natālijas dēls man arī ar to patīk, ka viņš ir pilnīgi un galīgi mātes pusē. Nu cerams Gloriaji atvērsies acis kādreiz un viņa arī nostāsies pareizajā pusē.
Hm, man Čārlijs pagaidām vienaldzīgs pilnīgi.

albalonga написал(а):

Man arī Adriana - meita Denīze ir īsts jaukumiņš - maiga un jauka. Un man vienkārši patīk Marianna Torresa - jau sen.

Nu man no PA sāk patikt - agrāk nebiju redzējusi viņu, vismaz neatceors, ka būtu. ;) Bet Denīze super. Oj, man patika kā viņa gribēja ar māti par sexu runāt, a šī - mātes ar meitām apr to nerunā.  :rofl:  Un vispār nabaga Elēna tik samulsusi likās. :D 

albalonga написал(а):

Dēls arī lielisks un tik jauka aina, kā Adrians ar dēlu tenisu spēlēja un dēls stāstīja par savām problēmām, bet tēvs par problēmām ar Elēnu.

Jāāāā - super tāda uzticība un draudzība starp tēvu un dēlu! :)

Un vispār mani Adriana ģimene ar savām problēmam vairāk uzrunāja kā Natālijas.. Laikam, jo ļoti labi varu saprast viņus, tas viss kaut kādā ziņā atgādina manu pašas ģimenīti, tikai par laimi protams tālu ne tik traki!

0

4

nu, man patika Natālijas - Glorija ir vnk interesanta, bet dēliņš jauks :)

Paloma написал(а):

Oj, man patika kā viņa gribēja ar māti par sexu runāt, a šī - mātes ar meitām apr to nerunā.

vot jā, šitas bij labais  :rofl:

0

5

nu es atļāvos nobalsot par adrianu ar dannas konsū'tācīju kura ir mariana torresa

jo viņa pattiešām ir dikti skaista
viena no skaistāājām aktrisēm

tāda seja un nerunājot par augumu

nu ja es skatītos tad skatītos viņas dēļ

0

6

Es balsoju par Adriana bērniem tieši Denīzes dēļ. :)

Paloma написал(а):

Nu man no PA sāk patikt - agrāk nebiju redzējusi viņu, vismaz neatceors, ka būtu.

Viņa tēloja "Viktorijā"("Olvidarte jamas"). ;)

0

7

Nu es no tā seriāla manuprāt pat vienu sēriju neesmu redzējusi. :D

0

8

Cik pārsteidzoši - bet es nobalsoju par Adraina bērniem.  :haha:
Marriana taču.
Un ne tikai  - daudz sirsnīgāki un mīļāki. Un vienotāki. Cik var pēc puses no pirmās sērijas spriest..

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Kuri bērni jums patīk labāk?