1.sērija - http://www.sendspace.com/file/hot1dm
Ap 150mb un 36 min...
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Manis grieztās PA sērijas.
1.sērija - http://www.sendspace.com/file/hot1dm
Ap 150mb un 36 min...
Paldies, Palomiņ. Darbā ielādēšu, lai glabājas uz lielā cietā diska. Atļaušos arī citur netā izplatīt - domāju, ka vel ir cilvēki, kam noderēs. Neapšaubāmi visur minēšu, ka Palomiņa ir griezējs...
Vaaaaiii.. nu bet lūdzu.. Ak.. :blush2: 'Prieks palīdzēt!! Nu otrā sērija vairs tikai ap 15 min. Tikai man atrast spēkus visas sēriajs girezt un fočēt.. bet variantu jau nav - nedabūšu jaunas sēirjas pirms nebūs izgrieztas vecās, lai ir vieta datorā.
paldies
Paldies! Paloma, bet tu vari lādēt tālāk?
Es neesmu izgriezusi tālāk. Tikai šodien dabūju linkus labās kvalitātes video, vēl neesmu griezusi. Rīt centīšos izgriezt pāris nākamās vismaz.
Liels, liels paldies!!! Tā kā man nav laika, (visiem šajā forumā tā pietrūkst... ) un es jau skatos SDA, tāpēc gribētu skatīties šo telenoveli pēc taviem fragmentiem... Vēlreiz paldies, ka griezi, jo tā man ir ērtāk (ātrāk lādējas) + skatos tikai visu galveno - īsi un kodolīgi...
Man lieks prieks, ka kādam noder!!! Nu šo seriālu vienkārši nevaru negriezt!!! Tā skatoties gan Tu jauniešu līnijas neredzēsi, bet galveno varoņu noteikti.
Jā, man arī ir žēl, ka Marianu neredzēšu, bet man jau pietiek ar Lori, Mauro un citiem, kuri fragmentos parādās... :ok: Lore gan ir ļoti skaista šajā telenovelē, līdzīga ECDD... :rose: Bet vispār Mauricio ir mainījies kopš Prisioneras - notievējis, viņam kaut kādi vaigi savādi... Viņš gadījumā neslimo? Vispār man patīk Islasa frizūra - īsts skaistulis, es viņā jau pēc 5 sērijām iemīlējos, kas būs pēc kādas 20. pat nevaru nojaust, laikam viņš man TOPā kļūs par favorītu... Bet es pagaidām gaidu Fernando Kariljo... Viņa atgriešanās man ir ļoti svarīga, ne mazāk svarīga, kā Tālijas...
Отредактировано rubi (24.10.2007 23:41)
Man jua bija vienbrīd doma griezt tsevišķi arī Mariannu, ņemot vērā, cik viņas mīlētāju ir forumā, bet es to vienkārši nespēju - jau ar Lori un Mau ir grūti, kur nu vēl kādu citu.. :/
Xe, nu es Islasu mīlu tikai "Čigāna mīlā" - citur nekur, pat PA, viņš vairs nav tāds...
Mjāāā.. nu Fernando Kariljo un Tālija man ir katieri, kas ir vienaldzīgi, lai pat neteiktu - nemīļi.
Man Islass patīk šeit ļoti, ļoti... Es nesen skatījos Tavu grieztu Čigānu mīlas sēriju, :heart: tur man Mauro patīk visvairāk, :BB: protams, bet šīs izgriezums ari ir ok! :ok:
Žēl, ka Tev Tālija un Fernando nepatīk, bet tā un tā paldies par viedokli...
Kādreiz ļooooti patika Tālija - kādā svētlaimē biju, kad nopirku viņas kaseti - Arrasando. Bet tad kaut kā.. apnika... Viņa bija pāāārāk populāra un man vienkārši piegriezās.
Oj, labi, ka atgādinaji par Čigāna mīlas griešanu - man ir vēl izgrieztas, rīt salādēšu.
Vau! Paldies!!!
Jā, agrāk visi bija ļoti apsēsti ar Tāliju, ar laiku man viņa sāka patikt mazāk, tomēr nolēmu sēdēt un gaidīt viņas atgriešanos, ceru, ka tā būs jau ļoti drīz... Gaidīšanas laikā man iepatikās daudzas citas lieliskas aktrises, arī Lorēna. (es viņu iemīlēju Como en el cine, viņa tajā daudz dziedāja un dejoja, Vivir asi, vēlāk ECCD un tagad PA ) Man ļoti patīk Lores balss, 100 reizes labāka, nekā Spanikas...
Mjā, es Como en el cine neskatījos - es vispār neskatos Romanticu - tik reizēm nejauši pa kādai sērijai. Arī Como en el cine kādas sērijas redzēju. Bet pat neatceros vai Lori redzēju - nu noteikti, ka jā, bet neatceros. Nu es viņu pirmo reizi ieraudzīju ecdd un - iemīlēju!!! Ak, nu bet protams, ka viņai daaaaudz skaistāka balss kā Spanikai!!! Un Vivir asi es viņu arī redzēju - pilnīgi nejauši slēdzelēju kanālus un ieraudzīju viņu un gandrīz l'diz beigām prātoju ir viņa vai nav viņa...
jā, Vivir asi viņu tiešām grūti pazīt... Es laikam rīt nolādēšu sev dažas Lores dziesmas, paklausīšos, ja nemaldos, tas forumā ir...
Hm, ir gan, bet baidos, ka būs iztecējis termiņš... Nu ja vajag, es rīt salādēšu no jauna. Man visas ir...
Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Manis grieztās PA sērijas.