TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » PA ievada titri

PA ievada titri

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

http://www.youtube.com/watch?v=X8aibxDt4_Q

Oj, man vis, vis, vislabāk patīk tas moments, kad Adrians paņem un nes Natāliju pičpaunā... :rofl:  Bet vispār super ievada titri - sen nav tik labi bijuši -visa tā saskaņa - pieaugušajiem lēna mūzika, bet jauniešiem ātra, viss pārdomāts. Laikam jāsaka, ka labākie ievada titri kādus es jebkad esmu redzējusi. Līdz šim man mīļākie bija Luna la Heredera un PDG titri, bet šitie laikam pārspēj - ļoti izdevušies.

0

2

Oo, tu man atgādināji, ka titri jāizgriež.. :D Nu to rīt laikam.. ;) Ak, bet man arī patīk - tie brīži ar Natāliju un Adrianu kopā super - nu pičpauna jau nu vispār!!! :) Fantastiski titri!! :)

0

3

Es tieši otrādi par titriem neesmu sajūsmā. :/

0

4

Nju... laikam jau arī gaumes jautājums.. ;)
Euu - bet trešās sērijas titros vairs nav pičpauna!!! :O Un šķeit tas, kur viņi abi pie staļļa arī ē - uzreiz ir kur Lore ar Sonju. :/

0

5

Nu man jau patīk titri, bet nu patiešām netiekšu, ka tie liekas mani mīļākie ievadatitri.
Nu ne tikai tāpēc, ka es miļu PDG, bet man tiešām arī pāis ievada titri liekas vislabākie. Perfekti, paši par sevi.  ;)
Nu vispār jau jauki. Un tiešām vislapākā vieta, kur Lores varone pičpaunā. Un atī sākumā tā juaki dziesmas vārdi saskan ar bildi - abi tik skaisti nirst un dzied fonā - gribam aizbēgt kopā, lai neatgrieztos. Nu saskaņoti.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » PA ievada titri