TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Viedokļi par 4. sēriju

Viedokļi par 4. sēriju

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Es jau 2 reizes noskatījos. Man patīk un viss - neko tur nespēju padarīt. Vispār brīnos par sevi - pat nedomāju, ka man tik ļoti patiks šī novele un )varat tagad kliegt) man sāk patikt Lore - tā ļoti, ļoti un tādā supermīļā nozīmē - viņa ir tik lieliska kā Natālija un ar Mau tik labi kopā izskatās. Visā tā sērija šodienas - bēres, Denīzes nedienas - gandrīz raudu kopā ar viņu, Elēne, kura reize kaitina, bet kuru žēl, jo viņa vienkārši ir slima un fantastiskās beigas - ne jau šāviena beigas, bet tas kā Adrians skatījās uz Natāliju un ziedi - tik skaisti, tik mīļi un vienkārši - tās beigas laikam jau reizes 5 noskatījos. Vēl man ļoti patīk Natālijas draudzene Monika un Adriana draugs Sauls - viņi ar laikam pārītis būs - tik jauki. Vispār albalonga jūdzās. Man pat Mau te patīk - neko sev nespēju padarīt. Un pat Lupita Ferrer patīk - viņas Agata jau robežojas ar komismu...

0

2

eh, un atkal es mokos, jo man vēl vairāk par pusotru stundu jāgaida, kamēr ielādēsies  :cray:

0

3

varu skaypā Master vai carolaa sēriju nosūtīt - būs ātrāk.

0

4

kas tu gan no viena, gan no otra lādē?

0

5

he, beidzot noskatījos. un iespaidi ir vnk graujoši labi! es priecājos, parasti telenoveles nesākas ar interesantiem notikumiem, bet te līdz šim katrā sērijā ir kāds ekšens! cerams, ka tā būs arī turpmāk, jo godīgi sakot - tas, kas man īsti labi nepatika ECDD bija notikumu šausmīgā vikšana, lai gan visā visumā jau bij iespaidīgi.

Jā, bet nu tagad es atkal nākamo sēriju nevaru sagaidīt :D Intriga ir. :)

alby - ko tu īsti domā ar to "Agatas komiskumu"? kas tieši tev šķiet komisks? jo man vnk nelec, es arī gribu saprast :D

Отредактировано angelina (12.10.2007 22:10)

0

6

angelina написал(а):

alby - ko tu īsti domā ar to "Agatas komiskumu"? kas tieši tev šķiet komisks? jo man vnk nelec, es arī gribu saprast

Tas viņas šerpums, augstprātība, lielo acu ieplešana, attiecības ar dēlu un saskatīšanās ar Inesi. Nezinu, bet tas viss tik komiski galu galā sanāk - tāda ļauna raganiņa, kuru gribas iemest kādā dubļu vannā lai sasmērējas - moš vairs nebūs tik šerpa. Nu nezinu - tādas ir manas izjūtas uz viņu skatoties.... :rofl:

0

7

ā, sk :D

0

8

albalonga написал(а):

man sāk patikt Lore - tā ļoti, ļoti un tādā supermīļā nozīmē - viņa ir tik lieliska kā Natālija un ar Mau tik labi kopā izskatās.

:yahoo:  urrrrāāāā!!!!

It kā likās, ka negribu skatītie,s bet sākot skatīties varētu vispār nebeigt to darīt.. Bet pienāca beigas. :( Tas kā Elēna mātei uzbrauca, ka grib atņemt vīru - nu vienkārši jau smieklīgi!!! Deniže.. akkkk, nabadzīte.  :cray:  Nu un beigās es smaidīju - un kā savādāk??? Viņi abi tik mīļi izskatās - tādiem smaidiņiem.. Awww. :) Nu bet šāviens.. ak jel... Tāāā gribu nākamo sēriju!!!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Pecados Ajenos (Telemundo) » Viedokļi par 4. sēriju