Daudz laimes dzimšanas dienā, mīlulīt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss:
Apsveicam mūsu mmaarriiaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :)))))
Сообщений 1 страница 14 из 14
Поделиться214.10.2007 10:53
Apsveicuuuu!!!! :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose::rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Поделиться314.10.2007 10:53
ai. mmaarriiaa.
:kiss:
Dauuuuuuuuuuuuuuuudz laimes tev dzimšanas dienā!
Un no manis tev tāds lāciski ciešs apskāviens:
Поделиться414.10.2007 10:59
:pig: sveicieniņi. es tev nesu šito baloniņu
Отредактировано angelina (14.10.2007 10:59)
Поделиться514.10.2007 11:42
Liels paldies jums mīļumi(blush) (blush) (blush) !!!!:* :* :* :* :* :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Daudz laimes dzimšanas dienā, mīlulīt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss:
Ak alby kā man patīk tava veidotā apsveikuma kartiņa(Fernando Colunga)
Apsveicuuuu!!!! :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose::rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Liels paldies tev Paloma man ar dikti patīk tas vāverēns ar baloniņiem un torti!!!!!
ai. mmaarriiaa.
:kiss:
Dauuuuuuuuuuuuuuuudz laimes tev dzimšanas dienā!
Un no manis tev tāds lāciski ciešs apskāviens:
Tev apskāviens no manis(tas lāčuks ir tik jaux)))!!!!
sveicieniņi. es tev nesu šito baloniņu
Cik mīļi!!!!!!Liels paldiies tev angy!!!!
Jūs visas esat tādi dārgumi pateicoties jums un visiem sveicējiem,kas mani šodien sveic esmu tāda prieka,jaukuma un mīļuma pārņemta,ka varētu apskaut visu pasauli:) !!!!
Отредактировано mmaarriiaa (14.10.2007 11:48)
Поделиться614.10.2007 13:21
:Pooh_lol: Mīļā, mmaarriiaa! :rose: Es arī pievienojos apsveikumiem!!! :give_heart: Apsveicu Tevi dzimšanas dienā!!! :clapping: Novēlu Tev arī tālāk būt tik draudzīgai, mīļai un jaukai! :bye: :rose: :friends: Lai tev viss dzīvē būtu ļoti brīnišķīgi!!! :beach: :pig:
Поделиться714.10.2007 17:58
:Pooh_lol: Mīļā, mmaarriiaa! :rose: Es arī pievienojos apsveikumiem!!! :give_heart: Apsveicu Tevi dzimšanas dienā!!! :clapping: Novēlu Tev arī tālāk būt tik draudzīgai, mīļai un jaukai! :bye: :rose: :friends: Lai tev viss dzīvē būtu ļoti brīnišķīgi!!! :beach: :pig:
Liels paldies jaukum :friends: :kiss:
Поделиться814.10.2007 18:10
:yahoo: apsveicu mmaarriiaa!!!!!!!!!!!!!!!! daudz daudz laimes dzimshanas dienaa un visaas parejas dienaas arii... lai piepildas veleshanaas, dazhas , bet ne visas.. lai spetu talak sapnjot un veleties. :kiss:
:ok:
Поделиться914.10.2007 18:59
:yahoo: apsveicu mmaarriiaa!!!!!!!!!!!!!!!! daudz daudz laimes dzimshanas dienaa un visaas parejas dienaas arii... lai piepildas veleshanaas, dazhas , bet ne visas.. lai spetu talak sapnjot un veleties. :kiss:
:ok:
Liels paldies tev :kiss:!!!!!
Отредактировано mmaarriiaa (14.10.2007 19:01)
Поделиться1014.10.2007 20:34
Kaut Tev viss izdotos, kaut Tu spētu daudz, daudz smaidīt un katru mīļu dieniņu iesākt ar teikumu - "Es esmu ļoti laimīga!" :friends: :kiss: :rose:
Поделиться1114.10.2007 20:59
Kaut Tev viss izdotos, kaut Tu spētu daudz, daudz smaidīt un katru mīļu dieniņu iesākt ar teikumu - "Es esmu ļoti laimīga!" :friends: :kiss: :rose:
Liels,liels,liels paldies tev mīļumiņ(tavs apsveikums ir tik sirsnīgs)!!!!
Поделиться1214.10.2007 21:02
tavs apsveikums ir tik sirsnīgs
Tavs paraksts tāpat :friends: :rose:
Поделиться1314.10.2007 21:09
Tavs paraksts tāpat :friends: :rose:
:friends: :kiss:
Поделиться1415.10.2007 14:04
Atkal es nokavēju ar apsveikumiem..
Nu bet tik un tā: Daudz laimes dzimšanas dienā, mmaarriiaa!!! :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: