Nespēju ticēt, ka šai sērijai vēl nav tēmas!!! Akkk, bet esmu laimīga, ka neskatos Promo!!! Nu šī sērija.. Es pat nezinu, ko teikt - tik fantastiska!! Un tas fantastiskums sākās jau no brīža, kad ieraudzīju to debešķīgi zilo kleitiņu Naty mugurā.
Un tālāk - tik jauki, mīļi, skaistiiii, romantiski!!! Adrians tik skaistus vārdus saka..
Viņi ir brīnišķīgs pāris...
:give_heart:
PA 14.sērija
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться128.10.2007 13:36
Поделиться228.10.2007 16:35
jā, bet žēl, ka tā gultas aina bija tik īsa.
nu tipisks Vonna darbs...
Поделиться328.10.2007 18:28
hihihi, angy vienmēr grib garākas gultas ainas.
Nē, nu Paloma - mēs jau bišķi apspriedām šo sēriju pie cuchicuchi tēmas... Sērija neapšaubāmi super - darbā vakar skatījos pirms Bingo izlozes. Brīznišķīgi. Vispār man patija jau vien tas, kā Adrians viņu sauca "Nati" - tik skaisti. Un tie abi turtolitos - Sauls un Mo - ai, cik jauki un smieklīgi - un Saulam taisnība - Mo kleitiņas tiešām ir viegli novelkamas...
Поделиться428.10.2007 19:35
kas nu kuram patīk
bet vispār gribēju par jums sūdzēties kāda varas iestādē
kur jūs bēri tā uz priekšu steidzas\ties dazi vēl sēz 5 sērijā
Поделиться528.10.2007 19:45
Oki, mēs jūs pieteiksim gliemežu un bruņurupuču biedrībā...
Поделиться628.10.2007 20:20
a nav ko čammāties
bet nu taču varēja būt garāka!
Поделиться728.10.2007 20:22
bet nu taču varēja būt garāka!
Varēja jau varēja. Mau fani smejās, ka Adrianam nav tetovejumu - nomaskēti, jo laikam producenti domā, ka Adri tādi nepiestāvētu. Žēl, man gan patiktu...
Поделиться830.10.2007 12:56
Tas nu gan tiesa. Ok, varēja būt garāka utt., bet man labi arī tā kā bija - skaisti.
bet vispār gribēju par jums sūdzēties kāda varas iestādē
Oki, mēs jūs pieteiksim gliemežu un bruņurupuču biedrībā...
Поделиться931.10.2007 17:50
super! arī beidzot noskatījos! esmu sajūsmā, ka viņa izstāstīja patiesību viņam, ka viņš viņu saprata.. vismaz kautkādas patiesības un meli nav viņiem šķērslis