Sveicam jaukumjaukumjauko pinocchio!!!!!
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться208.11.2007 16:31
Jaukums gan forumā slēpjas, bet draugos noslēpties nevar!!!
kādā ziņā slēpjos????
Ai, mīļum, vēlu Tev daudz mazu brīnumu, sapņu piepildījumu, jauku pārsteigumu un skaistu dzīves brīžu!!!!!
Un prooootams - vesela kaaaaaauuudze visciešāko apskāvienu un daudz, daudz, daudz buču dzimšanas dieniņā!!!!
āā''a tas skan tik varen jauki ka ilnīgi smaidu kā mazs'bērns
tas ir tik varen jauki
un tā bildīte tik varen jauka
un tev daudz daudz daudz daudz apkāeāvienu
Поделиться308.11.2007 16:38
Oj, mīlulīt, , cik jauki - mana mazā māšele šodien piedzima. Buchas un apskāvieni tev - es tevi ļoti mīlu... Un es ļoti priecajos, ka man tagad ir maza māsiņa...
Поделиться408.11.2007 16:43
Daudz laimes Dzimšanas dienā, pinochio!!! :kiss: :rose: :pig:
Поделиться508.11.2007 16:44
:friends: šī :rose: dieniņa :friends: jau :rose: ir :friends: īpaša :rose: ar :friends: to, :rose: ka :friends: kādam :rose: brīnišķīgam :friends: cilvēciņam :rose: ir :friends: svētki!!! Tik ļoti ceru, ka Tev tālāk dzīvē vėiksies, ka Tu vienmēr atradīsi par ko smaidīt un nezaudē nekad savu mīļumu, lai kas arī nenotiktu :kiss: :kiss: :kiss:
Поделиться608.11.2007 16:54
nu piedzimusi jau esmu bet tikutā mans vecums ir nenosakāms, tagad gan vair nevarēsu teikt ka -1 bet gan jau ko izdomāšu
a kungs jūs visas esat tikm jaukas un mīļas apkāvieni jums
Поделиться708.11.2007 22:21
uj, sveicieni arī no manis
Поделиться809.11.2007 00:38
Daudz laimes dzimšanas dienā!!! :yahoo: :beach: Novēlu Tev vienmēr būt tik jaukai, mīļai, :give_heart: talantīgai :ok: un draudzīgai! :rose: Esmu ļoti priecīga, ka Tevi te varēju iepazīt, lasīt Tavu darbu... :ok:
Поделиться910.11.2007 13:15
Daudz,daudz,daudz laimes dzimšanas dienā :rose: :rose: :rose: :rose: pincchio,lai tev vinmēr dzīvē viss izdotos,apkārt būtu tikai jauki un dārgi cilvēciņi,lai tu pati vienmēr būtu ļoti laimīga :yahoo: un vinmēr paliec tikpat mīļa :give_heart: kā tagad!!!!Daudz,daudz buču svētkos :kiss:
Отредактировано mmaarriiaa (10.11.2007 13:16)