nu, karoč, skolā, mājturībā jātaisa projekts. es izdomāju taisīt par latīņamerikāņu aktrišu apģērbiem. bet nevar jau salikt tikai bildītes. varbūt kādam ir kāda informācija, kādu žurnālu raksti?
Varbūt kāds šajā ziņā var help, help, help :)
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться223.11.2007 21:49
hmmm... Interesanti. Nu rīt netā mēģināši ko parakāt. Var arī paskatīties mariači tērpus - viena Kolumbiešu novele tagad ir par mariači un tur interesanti tērpi.
A kā tev tieši vajag - nu tipa novelēs tērpi vai ikdienā? Un drīzāk jau tev vajag kaut ko tādu viņi stilā, ne tur to, ko visa pasaule velk?
Поделиться323.11.2007 22:06
mariači? bet man sievietes vajag nu es nez, galvenais, ka latino aktrises
Поделиться423.11.2007 22:33
Vari apskatīt SDA galvenas varones aoģērbus - ļoti stilīgi, es vienmēr par tas tērpiem jūsmoju, arī galvena ļaundare neatpaliek. Vispār, es šodien PA skatījos, un redzēju Lori tik foršajā rozā jakā, ka pat sāku Lori daudz vairāk mīlēt. Vispār, manuprāt PA un ECDD ir viņas labākas lomas. Labi, tātad vari Lores, Lilianas, Paulas (SDA), arī Lores - ECDD, es viņas izskatu tieši tur iemīlēju - īpaši viņas auskarus.
Поделиться523.11.2007 22:41
nu labprāt palīdzētu bet nu šinī jomā galīgi nesanāks
Поделиться623.11.2007 22:55
bet man sievietes vajag
Nosaukums novelei ir Maricji meita - ta, ka tur sieviete ģērbjas mariači drēbēs. Bet vispār tur jau var kopības meklēt - bišķi vecākās noveles ir tradicionālie krekliņi ar plikajiem pleciem un garie kuplie svārki - tā novelēs parasti lauku meitenes tērpjas. Vēl pie raksturīgam iezīmē, ka krūšturus bieži nevalkā. Un tur var daudz ko tādu ņemt. A kurpēs vispār platformeņu mode. Un tad vel var atdalīt stilus lauku un pilsētas novelēs. A vēsturiskās vispār super. tagad Pasion skatos.
Поделиться723.11.2007 22:59
kas ir SDA?
ā, nu es tak nezinu to mariači meitu, hehe
krūšturus nevalkā, skaidrs
par Lori man jau ir padomā, bij kkur kkāds raksts, ja tik burti būtu pietiekami lieli un es paspētu iztulkot.
Поделиться823.11.2007 23:26
kas ir SDA?
Sobregiro de Amor
Ev, angy - es ar rīt paskatīšos. Nu tad kā - vēsturiskās tev arī vajag????
Поделиться923.11.2007 23:35
jā, vēsturiskās ar būtu labi