TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Varbūt kāds šajā ziņā var help, help, help :)

Varbūt kāds šajā ziņā var help, help, help :)

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

nu, karoč, skolā, mājturībā jātaisa projekts. es izdomāju taisīt par latīņamerikāņu aktrišu apģērbiem. bet nevar jau salikt tikai bildītes. varbūt kādam ir kāda informācija, kādu žurnālu raksti?

0

2

hmmm... Interesanti. Nu rīt netā mēģināši ko parakāt. Var arī paskatīties mariači tērpus - viena Kolumbiešu novele tagad ir par mariači un tur interesanti tērpi.

A kā tev tieši vajag - nu tipa novelēs tērpi vai ikdienā? Un drīzāk jau tev vajag kaut ko tādu viņi stilā, ne tur to, ko visa pasaule velk?

0

3

mariači? bet man sievietes vajag :D nu es nez, galvenais, ka latino aktrises :D

0

4

Vari apskatīt SDA galvenas varones aoģērbus - ļoti stilīgi, es vienmēr par tas tērpiem jūsmoju, arī galvena ļaundare neatpaliek. ;) Vispār, es šodien PA skatījos, un redzēju Lori tik foršajā rozā jakā, ka pat sāku Lori daudz vairāk mīlēt. :D Vispār, manuprāt PA un ECDD ir viņas labākas lomas. ;) Labi, tātad vari Lores, Lilianas, Paulas (SDA), arī Lores - ECDD, es viņas izskatu tieši tur iemīlēju - īpaši viņas auskarus. :D

0

5

nu labprāt palīdzētu bet nu šinī jomā galīgi nesanāks

0

6

angelina написал(а):

bet man sievietes vajag

Nosaukums novelei ir Maricji meita - ta, ka tur sieviete ģērbjas mariači drēbēs. Bet vispār tur jau var kopības meklēt - bišķi vecākās noveles ir tradicionālie krekliņi ar plikajiem pleciem un garie kuplie svārki - tā novelēs parasti lauku meitenes tērpjas. Vēl pie raksturīgam iezīmē, ka krūšturus bieži nevalkā. Un tur var daudz ko tādu ņemt. A kurpēs vispār platformeņu mode. Un tad vel var atdalīt stilus lauku un pilsētas novelēs. A vēsturiskās vispār super. tagad Pasion skatos.

0

7

kas ir SDA?

ā, nu es tak nezinu to mariači meitu, hehe :D

krūšturus nevalkā, skaidrs :D

par Lori man jau ir padomā, bij kkur kkāds raksts, ja tik burti būtu pietiekami lieli un es paspētu iztulkot.

0

8

angelina написал(а):

kas ir SDA?

Sobregiro de Amor

Ev, angy - es ar rīt paskatīšos. Nu tad kā - vēsturiskās tev arī vajag????

0

9

jā, vēsturiskās ar būtu labi :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Varbūt kāds šajā ziņā var help, help, help :)