Video būs. Un šobrīd izņemot PA, kuru patiesībā esu pārstājusi skatīties, bet gan kaut kad atsākšu, šis ir vienīgais seriāls no Telemundo - līdz El Engano un La Traicion jāpagaida - tie abi sāksies jaunajā gadā. Es Mauricio Ochmana dēļ sākšu skatīties un ta jau manīs.
Vai kāds skatīsies "Viktoriju"????
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться205.12.2007 15:40
Eh, nu ja tu man pa skype 'varētu sūtīt tos video, tad moš paskatīšos - vismaz no sākuma. Ir tik daudz, ko gribas skatīties, bet nekādīgi visu nesanāk..
Поделиться305.12.2007 18:09
Nu kā jau esmu teikusi. Visārēji izplatītās slimības - Laika trūkums, dēļ neskatīšos.
Un, ja būtu nedaudz vairāk laika, es tomēr nedomāju, ka šis seriāls būtu manu priorotāšu saraksta augšgalā. Gribas, bet ir citi, ko vēl vairāk gribas.
Поделиться405.12.2007 22:18
Es neskatīšos, man Maurisio Očmans nepatīk (atvaino, alby ), Viktorija Ruffo arī ne īpaši patīk.
Поделиться505.12.2007 22:26
es ar visdrīzāk neskatīšos. Nu besis kaut kāds ar to Masteru. Esu pikta. Netaisot te pielīst un apmierināt viņa ego visos iespējamos veidos...
Поделиться605.12.2007 22:29
nu es neksatīšo nav kad
skatīšos uz jauko mausrisu savos sapņos par ziemasvētku darbu nezinu kad pieķeršos kad bus laik
Поделиться705.12.2007 23:01
Nu ja būs video, un ja ies normāli ar PA, varbūt paskatīšos, gribētos jau nu. Bet saprotu tevi alby - man arī dusmas.. PFfff... Es nesaprotu - viņiem tik žēl ir, ka citi var redzēt tās sērijas? Man nebūtu žēl.. :/