albalonga noskatījās šīs 2 serijas pēc kārtas un stulbi smaida.... Nu tad beidzot arī Viktorija sāka vismaz ar kaut ko atbildēt uz Jeronimo centieniem. Un pirmais skūpsts - mans dievs - tik vienkārš, vecmodīgs, bet tik fantastiski jauks. Un tie dialogi un vispār gandrīz viss, ko Jeronimo saka... :give_heart: Un tā saruna- Viktorija: "Ko tāds vīrietis kā jūs redzat tādā sievietē kā es?", Jeronimo: "Trīs bērnus, no kuriem 2 neciešamas meitas, eks-vīrs, kurš mani ienīst un sievasmāte slepkava..." Un tālāk seko teksts, ka ja nopietni, tad "ko es redzu jūsos? Es redzu jūs..." Tik fantastiski!!!!! Un galu galā viņa viņam tomēr atļāva sev piezvanīt vakarā... ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ... Nu come on - skatieties Viktoriju!!!! Man jau Dame Chocolate laikā saka patikt Mauricio Ohmann, bet ar šo lielisko lomu es sāku viņu dievināt. A Ruffo man vienmēr ne visai patikusi, bet tagad sākt patikt. Tik jauki!!!! :dance:
Victoria - 13. un 14. sērija - fermā...
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться227.12.2007 16:40
Paloma arī noskatoties stulbi smaidīja Nu super sērijas, super seriāsl un kāpēc mēs esam vienīgās, kas izbauda šo prieku - skatīties Viktoriju???
Ak, varu tikai piekrist visam, ko teici!! Man vēl patika, kad vēlāk viņa ar dēlu runāja un viņš to pašu pateica, ko var redzēt viņā. ai, cik sen nebija seriāls, kuram tā dzīvotu līdzi, gaidītu! turklāt šeit gandrīz visi varoņi man ļoti patīk - Paula, Mariana interesantas personības, Santjago... tāds nekāds, bet vismaz vienīgais atbalsts. Un man ļoti patīk Enrike un Tatjana kā pāris man prieks, ka Tatjana nav tipiskā ļaunā maita nu ko tur - vienvārdsakot, mīlu šo seriālu
Поделиться327.12.2007 16:48
Piekrītu Paloma. Turklāt Victoria šobrīd ir vienīgā novele, ko skatos. Un patiešām izbaudu skatīšanos... Ai, kaut ātrak visi aizvāktos, lai 15. sēriju varu redzēt...
Поделиться427.12.2007 17:00
Nu es vēl PA skatos, bet tas vairāk kā piespiedu kārtā, jo jāskatās un viss. Interesanti cik vispār sērij ubūs PA?
Bet Viktoriju tiešām izbaudu, gaidu, ar prieku skatos.
Поделиться516.04.2008 18:10
Un man ļoti patīk Enrike un Tatjana kā pāris
Šobrīd es tam varu piekrist.
man prieks, ka Tatjana nav tipiskā ļaunā maita
Ah... Tany...
Jā, bet šo skūpstu es gan laikam pārtinu.