Lai visi būtu laimīgi
Kā Ziemassvētku rūķīši,
Lai katram staro eglīte
Kā Ziemassvētku saulīte.
Lai visiem jaukas dāvanas,
Kas iepriecina sirsniņas,
Lai svētkos uzklāts bagāts galds
Un visiem tiek kas gards un salds.
Lai katram miers un gaišums mājās,
Lai svētku svētums pāri klājas!
mīļi sceicu visus ziemassvētkos
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться125.12.2007 10:38
Поделиться225.12.2007 11:19
Ai, mīlulīt, paldies par tēmu un jauko apsveikumu. albalongai nav Ziemassvētku izjūtu šogad, tāpēc tikai pievienojoes tavam apsveikumam... Bučas Ziemassvētkos visiem... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Поделиться325.12.2007 11:28
oooj, paldies, cik foršīgi - es dievinu Garfildu :give_heart:
priecīgus Ziemassvētkus :kiss:
Поделиться425.12.2007 14:26
Ai, mīlulīt, paldies par tēmu un jauko apsveikumu.
:give_heart: es varu tikai sēdēt un mūļķīģi smaidīt..
Поделиться525.12.2007 15:28
Gribu visus apsveikt ar Ziemassvētkiem no sava un Raganas vārda (viņas šajās dienās forumā nebijā un pagaidām nebūs, tāpēc lviņa lūdza, lai es jūs apsveiktu arī no viņas )! Novēlam jums gaišus svētkus!!! :angel: