Alby, lūdzu palīdzi man... :cray: Es nevaru lādēt video - kaut kādi gļuki datoram, vnk tas lodzīņs ar Save, Open, Cancel, turklāt lādējot tieši SDA man neparadās. Mēģīnāju jau kādas 15 reizes. Bet nekā. :cray: Vai Tu varētu man pa Skype nosūtīt? Lieta tāda, ka nevaru Tevi Skype satikt, tad kad es esmu onlaine - Tevis nav, tad kad Tu esi - manis nav. Es noskatījos gandrīz 50 sērijas. Gribu turpinājumu, turklāt tagad man ir laiks telenovelei, bet vēlāk atkal sāksies skola, turklāt - El Engano, Por Amor A gloria.... Tāpēc tagad ātri gribu to noskatīties.
SDA - Video lādēšana :)
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться202.01.2008 15:27
Pagaidām ir piejamas sērijas līdz 71., jo AnnaCrispeta atvaļinājumā un būs atpakaļ ap janvāra vidu - tad pamazām pārejās sērijas parādīsies. Esu skypā - var kādas līdz 71., kuras man ir - nosūtīt.
Поделиться302.01.2008 22:42
Diemžēl, es par vēlu Tavu ziņojumu izlasīju... Tevis tagad skype vairs nav. Alby, vai Tu varēsi rīt būt Skype kādos 14.00.?
Поделиться402.01.2008 22:59
Alby, vai Tu varēsi rīt būt Skype kādos 14.00.?
Nevarētu... Rīt es tajā laikā skatīšos Enchanted kopā ar pinocchio, dannu, angy un Juliu...
Moš varam sarunāt parīt?
Поделиться503.01.2008 18:05
Jā, es par to pati atcerējos šodien apmēram 12.00, kad domāju par jūsu tikšanos... :cray: Interesanti, kā jums viss pagāja... Gaidīšu atstāstus... :kiss:
Jā, būšu priecīga, ja pārīt - tātad rīt. (04.01.08. )