TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Gaby Espino stāvoklī!

Gaby Espino stāvoklī!

Сообщений 1 страница 20 из 30

1

Šodien parādījās šī grandiozā ziņa un izskatās, ka tā ir patiesa. Visdrīzāk, ka El Engano projektu atliks, jo nav vairs neviena galveno lomu atveidotāja...

0

2

:O Tā tik ir ziņa! Apsveicu Gabiju! :)
Bet par "El Engano" žēl. :( Es gribēju to redzēt un, vari iedomāties, ar Gabiju galvenajā lomā! :D

0

3

Par El Engano gan žēl!!!!!!Bet par Gaby esmu ļoti, ļoti  priecīga un apsveicu viņu ar to!!!!!!

Отредактировано mmaarriiaa (17.01.2008 15:47)

0

4

MEGA TUBAZO INTERNACIONAL
GABY ESPINO ESTA EMBARAZADA

La llamamos y tiró esa bomba "en exclusiva" a TvChismes para el mundo

Nos comunicamos vía telefónica con Gaby Espino para averiguar detalles de la telenovela pero al escucharnos pegó un gran grito y nos dijo: "ESTOY EMBARAZADAAAAAA!!!"... A nosotros nos tembló todo y quedamos sin palabras por unos segundos debido al shock, la sorprezota y la inmensa alegría que nos causó la noticia, pero reaccionamos y le preguntamos si no nos mentía a lo que la consentida de Venezuela contestó: "Nooooooooooooooooooooo, es verdad, estoy embarazada. Estamos muy felices. Voy a ser mamáááááááá".Y quiero que sean ustedes en TvChismes quienes tengan la exclusiva para mi bello país,Venezuela y el mundo entero.

Entre lágrimas y risas, Gaby también nos dijo que todo lo hace Dios, en quien ella confía, porque el que tengan que grabar la telenovela desde cero, le permite a ella, llevar su embarazo de forma normal y disfrutarlo al máximo junto al feliz y orgulloso padre, Cristobal Lander, y sus seres queridos.

"Telemundo me protege como artista exclusiva de la cadena que soy, me dieron el tiempo necesario para disfrutar mi embarazo y regresaré a cumplir mis compromisos de la nueva telenovela cuando mi bebé haya nacido . No imaginan lo felices que estamos Cristóbal y yo, en estos momentos celebramos con champaña y mil bendiciones. Gracias Dios mil veces por este regalo maravilloso de la vida".

Gaby Espino y Cristóbal Lander se regresarán a su tierra, Venezuela, en los próximos días para así pasar el resto de embarazo al lado de sus familiares y amigos.

Nosotrós en TVCHISMES también brincamos de alegría y emoción, bendiciendo a esta pareja y este bebé, quien muy pronto le iluminará la vida a la protagonista consentida de Venezuela y Telemundo.

Los TvChismosos agradecemos a Gaby y a Cristóbal por darnos esta EXCLUSIVA MUNDIAL.

¡¡¡FELICIDADES!!!

17/01/2008

0

5

Superīgi!
http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/5962bb18d0aff8d7b1a22b492ef7b499.gif

0

6

oo, cik ātri tas notikās :) ah, cik burvīgi :) manuprāt, viņai ļoti piestāvētu būt par māti :) aww :)

0

7

Par Gaby lieeeels prieks!!! :) Tik par El engano tiešām žēl. :(

0

8

albalonga написал(а):

šī grandiozā ziņa un izskatās, ka tā ir patiesa

vo vo.... pagaidaam tik izskataas ka patiesa. bet prieks par vinju! nav prieks tikai par to ka gadu tochno bez noveleem ar vinju... :(

albalonga написал(а):

ka El Engano projektu atliks, jo nav vairs neviena galveno lomu atveidotāja...

wow... vo seriaals - vse zbezhali. kadu izdzina, kada pati aizgaaja.... jaaaaaaaaa ka man vispaar nepatiik taas "7 piektdienas nedeljaa!!!!!!!!!!!" :) ai, nu ko lai dara

0

9

:rofl:

Nu nav vēl oficiāla apstiprinājuma, bet man kaut kāda nojauta, ka tā ir taisnība. Un albalongai šodien pavisam smagi - Marats Safins zaudēja, ziņa par Gabiju, kura mani ļoti priecē, bet no otras puses - pie velna - es gribu El Engano ar Gabiju. Es jau biju tā sacerējusies, ieplānojusi to šajā gadā, morāli un emocionāli noskaņojusies... A tagad - albalonga šodien jūtās izdrāzta un piekāsta... :foukss:

0

10

albalonga написал(а):

albalonga šodien jūtās izdrāzta un piekāsta...

Neskumsti alby!!!!!!!!

0

11

prieks un neprieks reizē.
bet izskatās, ka patreiz el engano nav lemts.
tas gan nejauki.
:wacko:

0

12

albalonga написал(а):

Es jau biju tā sacerējusies, ieplānojusi to šajā gadā, morāli un emocionāli noskaņojusies...

mechtatj ne vredno.... vredno ne mechtatj :D

albalonga написал(а):

Nu nav vēl oficiāla apstiprinājuma, bet man kaut kāda nojauta, ka tā ir taisnība

oi... tev 6 praaats??? :rofl: vai juus esat kaa dviinju masas kura viena otru juut.... :D apsveicu tevi albalonga ar maasas meitu vai deelu!!!!!!! nejuuti starp citu - zens vi meitene? aa? ;)

:P

0

13

Julia написал(а):

vai juus esat kaa dviinju masas kura viena otru juut....  apsveicu tevi albalonga ar maasas meitu vai deelu!!!!!!!

0

14

Julia написал(а):

oi... tev 6 praaats???  vai juus esat kaa dviinju masas kura viena otru juut....  apsveicu tevi albalonga ar maasas meitu vai deelu!!!!!!! nejuuti starp citu - zens vi meitene? aa?

meitene. Marija Lola. :rofl:

0

15

Esmu gar zemi! :O Kāmēr man lādējās šī lappuse, es uzreiz atcerējos "Amor a Palos" :D un galveno varoni, kura filmējās stāvoklī. :) Tomēr, Gabija, diemžēl nefilmēsies - pēc sižeta neiederēsies, turklāt viņa nepiekritīs. Esmu vairāk sarūgtināta. :( Tik ļoti gaidīju El Engano ar Gabi un Fer. :cray: Viss jau filmējās, sākās tik jauki... :) Pat promo, foto no prezentācijas bija... :) (ļoti gribu redzēt vecas nofilmētas sērijas ar Fer... :) Vai tas varēšu kaut kur atrast? :D Nepazūst taču naudai par filmēšanu... :D) Ceru, ka viņi Gabiju tiešām gaidīs, nevis atradīs citu aktrisi... :( Protams, esmu priecīga par Gabiju. ;) Labāk dzemdēt tagad, nevis Tālijas vecumā... :D
P.S. Es šodien redzēju tennisu, kad Marats zaudēja... :cray: Visu spēli Tevi un Taibreiku atcerējos... :D Vispār, Safins tagad izskata ziņā mainījās uz slikto pusi... :/  Turklāt, pēdējā laikā dzirdēju par viņu ļoti daudz kritikas - nejauši no paziņām, forumos... :(

Отредактировано rubi (17.01.2008 20:29)

0

16

oj, kritizē jau viņu bieži... Es domāju - Maratu. Un man ir tāda smaga nojausma, ka nekad viņš vairs top 10 neatgriezīsies... Nu ko padarīsi, ka savā Taibreikā esu viņu labāku nekā realitātē izveidojusi...

A par El Engano - žēl. Tiešām žēl, lai gan - nu priecajos jau es no sirds par Gaby, ja tā tiešām ir paiesība... Hmmm... Giadu aqpstiprinājumu grūtniecības ziņai, bet nepienāk. Moš šonakt, kad viņiem tur diena, beidzot kas pienāks...

0

17

albalonga написал(а):

Giadu aqpstiprinājumu grūtniecības ziņai, bet nepienāk. Moš šonakt, kad viņiem tur diena, beidzot kas pienāks...

aaaaaaaaah, nu megini aizveert actinjas un iedomaaties gabiju.... panjem visus speekus un ilgi doma.. domaa... domaaa, iedomaajies vinju tur amerikaa (vai kur tur vinja ir)... sasprindzinies, tad noteikti uzzinaasi patiesiibu, galu galaa maasas juut pat no liela attaluma.... pat no tik lela attaaluma.... jo sirdij attaluma nav...

0

18

0

19

nu nesmejies.... es nopietni !!!!!!!!!

:P :D

0

20

OFICIĀLI APSTIPRINĀTS _ GABIJA GAIDA MAZULI UN IR PROM NO NOVELES> IZSKATĀS< KA MEKLĒS JAUNAUS GALVENO LOMU ATVEIDOTĀJUS>>>

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Gaby Espino stāvoklī!