TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Gaby Espino stāvoklī!

Gaby Espino stāvoklī!

Сообщений 21 страница 30 из 30

21

albalonga написал(а):

IZSKATĀS< KA MEKLĒS JAUNAUS GALVENO LOMU ATVEIDOTĀJUS

kaadam paveicaa taadaa gadiijumaa... :)

tavas sajuutas par mazuli, albalonga, tevi npieviila... :D vel tikai jpagaida kameer buus apstiprinaats ka taa ir meitinja! ;)

0

22

eu, nu tas pavisam dumji! :/  negribu ar cityiem aktieriem, jau pieradu pie domas par šiem. Ok, Kariljo man vienalga, bet bez gabiajs toč nav jēgas.. :/

0

23

vēl smagāk, baumo, ka galvenās lomas varētu atveidot Natālija Streignarde un Osvaldo Rios, jo abi šobrīd ir brīvi - bija paredzēt ar viņiem abiem filmēt seriālu "Trīsdesmitgadnieki" - kaut ko tādu netelenovelisku. Nu un tā, kā tas projekts vēl nav sācies, viņi abi ir brīvi. Natālija joprojām ir Telemundo zvaigzne, bet Osvaldo ir populārs Meksikā. A es saku - tas ir šausmīgi - mans dievs - viņi abi ir par vecu šīm lomām. Un viņi abi neietilst manu mīļāko aktieru sarakstā. Ja godīgi, tad Osvaldo man vispār riebjās, nu a Natāliju nu tā - iztikt var... Šausmas, albalonga vispār ir šokā, dusmīga un vispār - galīgi neiet... Nu bet par šiem aktieriem - tas nav vēl apstiprināts, tikai forumos baumo.

0

24

albalonga написал(а):

Ja godīgi, tad Osvaldo man vispār riebjās, nu a Natāliju nu tā - iztikt var...

Man ir līdzīgi....

0

25

albalonga написал(а):

Natālija Streignarde un Osvaldo Rios,

nu, es negribeetu vinjus abus redzeet kaa galvenos aktierus, tas tochno!!!!!!!!! ne paldies... un vispaar natalija nepatiik a osvaldo - man vinjsh ir labs spelet galveno varonju tevu, ka tas bija zorro - vairaak neeeeee... paldies nevajag!
koroche es esmu pret sho domu  :vikings:  :neka:

albalonga, neuztraucies, ja arii vinji buuus, veel buus citi seriaali..... un starp citu vel nav izlemts tachu par shi seriaala galvenaijiem aktieriem :)

Отредактировано Julia (18.01.2008 14:57)

0

26

Julia написал(а):

tavas sajuutas par mazuli, albalonga, tevi npieviila...  vel tikai jpagaida kameer buus apstiprinaats ka taa ir meitinja!

Ir apstiprināts - tā ir meitenīte!!!!!! Mana domu apmaiņa ar Gabiju darbojas!!!! :D  Esmu tik laimīga. Turklāt bērniņam esot jānāk pasaulē septembra beigās - ja tā tas notiks, tad šī meitenīte būs svariņi tāpat kā es... :love:

http://www.tvchismes.com.ve/fotos/img_1538_130208_2.jpg

0

27

albalonga написал(а):

Ir apstiprināts - tā ir meitenīte!!!!!! Mana domu apmaiņa ar Gabiju darbojas!!!!

:D :D :D

0

28

albalonga написал(а):

Ir apstiprināts - tā ir meitenīte!!!!!!

Es jau sen teicu, ka tev jāstrādā par zīlnieci!!!

0

29

:nuts:  :lol:  :embarrest:  :tongue:  :rolleyes:

0

30

albalonga написал(а):

Ir apstiprināts - tā ir meitenīte!!!!!! Mana domu apmaiņa ar Gabiju darbojas!!!! :D  Esmu tik laimīga. Turklāt bērniņam esot jānāk pasaulē septembra beigās - ja tā tas notiks, tad šī meitenīte būs svariņi tāpat kā es... :love:

Es arī esmu dikti laimīga, ka tā būs meitenīta!!Noteikti būs tikpat skaista un slavena kā sava māmiņa!!!!!Tu lieliski visu paredzēji, ka būs meitiņa!!!
Tas būtu forši, ka viņa būtu svariņi, man patiktu, jo es jau arī esmu svari!!!!!:)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Gaby Espino stāvoklī!