albalonga написал(а):Nu vot tā. Nezinu. Piemēram visas ainas ar Georgīnas piedalīšanos mani kaitina. Sākumā, kad Vanesa parādījās, ar mokām pacietu ainas, kur viņa jaucās visu laiku starp Denu un Serēnu. Un lielakoties Dženijas ainas mani kaitina. Vienīgi patika toreiz, kad viņa atriebās Čakam. Dievinu visu, kur ir Blēra - sevišķi, kad viņa noliek Dženiju pie vietas. Dievinu visas Rufusa un Lili ainas kopā. Nu par Chair jau vispār lieki pieminēt. Man patika Čaka un Neita draudzīga un es pārdzīvoju, ka nu ta izjukusi, bet gan jau atkal abi draugi saies kopā.
nu te atkal mūsu viedokļi krasi atšķiras.
visi mirkļi, kad seriāls tev nepatika manī radīja traku intersi un spriedzi.
un man jau Vanesa iepatikas no pirmā mirkļa - tāds no malas nepopulārais cilvēks ar tik jaukām jūtām un interesēm. un vispār tagad tā nopriecājos, kad uzzināju, ka viņa tagad būs regulāri.
Un par Georginu runājot - man dikti patīk, ka viān tādu intrigu rada un parāda tādu tiešām lielu ļaunumu. jo kaut kā bija izveidojies, ka ikviens varonis - kaut sliktu dara, tiek manās domās attaisnots. bet tad parādījās georgina, kas izmainīja to. un turklāt - ja ticam spoileriem, tad georgina 2. sezonā būs uz palikšanu - arī tiks pieskaitīta pamataktieriem.
un Jenny man vienmēr atgādina, ka katram ir sava vieta un ģimene ir jāliek pirmajā vietā, ka pāri līķiem iet nu nevar. un par necilas, nu uz citu fona - gluži vai pelēkas meitenes sapņiem un cik tālu var iet, lai tos piepildītu. tāpēc nekad par viņu neesmu garlaikojusies.
un vispār - garlaikojusies nu neesmu nekad.
vienkārši pirmās sērijas atstāja tādu iespaidu, ka seriālā būs daudz seksa, alkahola un vispār tāds paviegls viņš - bez jebkādas domas apakšā.
bet nu nav tā, nav.
un, par Klačinu runājot, daudz jau ir lasīts, cik tā laba,
bet negribās sabojāt iespaidu par seriālu rlasot vai otrādi.
un, cik es zinu - ģrāmatas ir traki pavieglas.
man labāk patīk seriāla dziļums.