TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Gaby Spanica stāvoklī!!!!

Gaby Spanica stāvoklī!!!!

Сообщений 1 страница 17 из 17

1

http://www.tvchismes.com.ve/fotos/img_1307_220108_1.jpg

Sigue la ola de embarazos faranduleros y TVCHISMES de primero con los bombazos. Ahora fue la hermosa e internacional Gaby Spanic quien nos reveló a las 11:37 AM de este 22 de enero y confirmó EN EXCLUSIVA para TVCHISMES, que está en la dulce espera. La veterana actriz se lo tenía bien calladito pero nos informó que tiene cuatro meses de embarazo, producto de su relación con un empresario venezolano Neil Pérez.

Todavía la reina de las telenovelas no sabe si será niña o niño pero nos confesó que está feliz de esperar a su primer hijo, sobretodo, después de los fuertes momentos que vivió por el acv que sufrió su hermana gemela Daniela.

Y desde TVCHISMES sólo podemos decir ¡Felicidades Gaby! Dios te bendiga ese milagro. En TVCHISMES te queremos y ¡¡¡gracias por EL TUBAZO!!!

Fuente:Tv Chismes Digital

0

2

:D Izskatās, ka visas Gabijas gatavojas kļūt par māmiņām...

0

3

kas tur latīņamerikā notiek
pēksšni gabijas nolēmušas dzemdēt????
nu varbūt tas ir pieradums no latvijas mazās dzimstības
bet baigi daudz jau viņu rodas

0

4

pinocchio написал(а):

kas tur latīņamerikā notiek
pēksšni gabijas nolēmušas dzemdēt????
nu varbūt tas ir pieradums no latvijas mazās dzimstības
bet baigi daudz jau viņu rodas

Manuprāt tas ir labi!!Par ?Gabiju Espino esmu ļoti laimīga vienīgi El Engano žēl!!!!!Ja skaita, ka Gabrielai Spanikai ir 34 gadi tad tas ir pilnīgi normāli, ka viņa stāvoklī.
Jā Latvijā maza dzimstība, bet tur latīņamerikā  īpāši šajā gadā aktrisēm viss ar stāvoklī palikšanu ir ideāli, kur tik lasu aktrises stāvoklī.

Отредактировано mmaarriiaa (23.01.2008 23:09)

0

5

Norkys написал(а):

Izskatās, ka visas Gabijas gatavojas kļūt par māmiņām...

:D

0

6

Oj, jā, šito ar lasīju, bet aizmirsu ielikt. Telemundo vispār gāžas riņķī - hihihi... Visas aktrises stāvoklī un nav kas tēlo. Ko tad tagad darīs - kura aktrise Donu Barbaru tēlos???? Oj, super - man patīk - abas Gabijas māmiņas... A ja godīgi - es vispār šito gaidīju - nu Spanikai jau gadi + vēl tak jauna noslepumainā mīlestība... :D

0

7

albalonga написал(а):

A ja godīgi - es vispār šito gaidīju - nu Spanikai jau gadi + vēl tak jauna noslepumainā mīlestība...

Tas gan!!!viņai jau sen laiks!!!!!!

albalonga написал(а):

Telemundo vispār gāžas riņķī - hihihi... Visas aktrises stāvoklī un nav kas tēlo. Ko tad tagad darīs - kura aktrise Donu Barbaru tēlos????

Nu ga Telemundo :D

0

8

telemundo gan tiēšām jautri  :rofl:   viņi laikam nav sajūsmā par Gabijām-māmiņām. :D  viņiem noteikti labāk gabijas-aktirses :D

0

9

ew, es braucu uz Telemundo :D tagad moška man ar kādu lomu aizdos :D

Отредактировано angelina (24.01.2008 00:10)

0

10

[реклама вместо картинки]

0

11

smuki, gan kleita, gan smaids, gan puncītis... :D

0

12

albalonga написал(а):

smuki, gan kleita, gan smaids, gan puncītis..

Piekrītu!!Viņa tiešām skaisti izskatās!!!!

0

13

albalonga написал(а):

smuki, gan kleita, gan smaids, gan puncītis...

Viena no skaistākām bildēm ar grūtnieci!  :heart:  Gabija ļoti labi izdevusies. :)  :ok:

0

14

naba telemovundo
vēl dažas aktrises grūnieces un bērnu stūrītis būs noeciešams
cerams arī bildes būtu no tā

0

15

Norkys написал(а):

Izskatās, ka visas Gabijas gatavojas kļūt par māmiņām...

albalonga написал(а):

vēl tak jauna noslepumainā mīlestība...

wow.. šī nu gan ir pavisam negaidīta ziņa!!!! bet uraaa- prieks par viņu - viņa taču jau sen gribēja kļūt par māti :) un foto tik smuka :) viņa laimīga izskatās :) un jā - nabaga Telemundo :D

0

16

oo nabaga telemundo....
:D taa i gribas zinaaat kas teelos donju barbaru :D
par abaa gabijaaam liels prieks :)

0

17

Es biju vnk šokā, kad to izlasīju!  :swoon: :swoon: :swoon: :swoon: :swoon: Vēl tagad esmu! :swoon: :swoon: :swoon: Un būšu ilgi.. :swoon: :swoon: :swoon:  Kko tādu nebiju gaidījusi! Man jau, protams, liels prieks, bet tai pat laikā šoks! :swoon:
Bilde ir vnk ideāla! :) :give_heart:
Tik tiešām visas Gabijas taisās palikt stāvoklī! :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Gaby Spanica stāvoklī!!!!