TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » ECDD 7., 8. sērija

ECDD 7., 8. sērija

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

šīs 2 sestdienas neko daudz neesmu redzējusi, tāpēc pati tēmu nebiju veidojusi..bet lai neizmirtu šiten viss, tad kautko uzraxtīšu ;)
Bik skumji , kad Nina aizbrauca.. tagad jau skatoties zināms, ka vairs neatgriezīsies.. bet tajā pat laikā smieklīgs tas viņas lepnums.. toties ieradās Rebeka (tā viņu sauca? :D ) sākumā man viņa patika- jauka, rūpēties par Valēriju mēgināja, parasta, vienkārša.. bet tagad jau zinu, kā viņa mainīsies.
Patīk man, ka Anhela uzticas Andresam.. ka atklāja, ka Izabellai ir mīļākais, bet izstāstīja par to Andresam :D drošivien kad pirmo reizi skatījos, man tas nepatika.. bet tagad jau esmu Izabelitas pusē :D par viņu  :kiss:
uz Pedro gan man joprojām dusmas.. ka pieķēra Anhelu ar Antonio un vēl tā dusmojas.. abi tak pieauguši cilvēki galu galā!!
aaahh, un Azūrs - mīļums :)  :kiss:
Valērija gan smieklīga ar to melno lakatu un baltās drēbēs. un kautkā ļauni par Ninu bija izteikusies.. tā jocīgi mazliet bija klausīties..

0

2

Hi, tā Nina Izabellas mamma? Atceros - viņa bija tik fantastiski komiska - augsprātīgi iedomīga, bet tik sekla un prasta - kā viņa mani izklaidēja - mans dies... :rofl:

0

3

albalonga написал(а):

Hi, tā Nina Izabellas mamma? Atceros - viņa bija tik fantastiski komiska - augsprātīgi iedomīga, bet tik sekla un prasta - kā viņa mani izklaidēja - mans dies.

;) Izabellas mamma ;) mani arī viņa izklaidēja - tik uzpūtīga vislaik :D un kad viņu kāds apsauca, brauca virsū, vai Azūrs rēja - arī tik komiska :D un pļāpa piedevām :D

0

4

o, jā, Nina bija neliela humora deva sākumā :D

nu jā, vairs jau neatgriezīsies :(

bet Izabelita tiiiik dievīga  ^_^

0

5

aNgeL написал(а):

Valērija gan smieklīga ar to melno lakatu un baltās drēbēs.

Uj, man tas nelikās smieklīgi. Valerija tiešām uzvedas kā slima.

aNgeL написал(а):

Azūrs - mīļums

Ja godīgi, tad man tas suns īpaši nepatīk. :/

aNgeL написал(а):

uz Pedro gan man joprojām dusmas.. ka pieķēra Anhelu ar Antonio un vēl tā dusmojas.. abi tak pieauguši cilvēki galu galā!!

Tas jā. Neloģiski un smieklīgi no viņa puses bija rīkot traci.

0

6

Ragana написал(а):

suns īpaši nepatīk

Kā var nepatikt Azūrs!

0

7

Var.  :P Nepatīk suga, nezinu. :/
Bet tie prikoli ar viņu patika. Tas, ka viņš atpazina Pedro Hosē un bruka virsū Valteram. :D

0

8

Ragana написал(а):

Ja godīgi, tad man tas suns īpaši nepatīk.

nju man tā suga arī īpaši nepatīk..bet wnk seriāla gaidā kad pamanīju, cik iekšēji Azūrs ir apdāvināts, tad iemīļoju šo suņunku :)

Ragana написал(а):

Tas jā. Neloģiski un smieklīgi no viņa puses bija rīkot traci.

īpaši ņemot vērā, ka viņš pazīst Antonio, zin ka viņš atbildīgs utt.. vēl ja būtu kautkāds svešinieks, vēl varētu saprast, bet tā - gan nē.. :/

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » ECDD 7., 8. sērija