gan jau kādreiz būsim pat vairāk
...:TelenovelesLV 2. konference:...
Сообщений 81 страница 100 из 226
Поделиться8221.03.2008 13:45
gan jau kādreiz būsim pat vairāk
Jā!
Varbūt pat būs tik daudz gribētāju, ka nebūtu tādas vietas kur visi varētu tikties!
Поделиться8321.03.2008 14:50
Gan jau atradīsim, kur tikties. Vasarā varam aizbraukt uz jūru piemēram - brīvā dabā kaut kur. Rudenī ir doma mājās kaut ko pie sevis sarīkot. Nav jau man pe plasas telpas, bet nu kādi 15 es domāju, ka spētu satilpt. Vēl mēs varētu uz boulingu kaut kad nākamajā ziemā aiziet.
Поделиться8421.03.2008 14:54
nu, ja kkad vecāki nav mājās naktī, tad pie manis arī varēs ieeja ar tekilu xD
Поделиться8521.03.2008 14:57
ieeja ar tekilu xD
ninguna problema... Citrons un sāls būs. Eh, vispār laims labāk...
Nu ir man tāda doma, ka es varētu pie sevis septembra beigās sarīkot, par godu vārdenei un dzimenei... Ceturtdaļgadsimts zem šīs saules tak būs kaut kā jānosvin...
Поделиться8621.03.2008 15:00
Vasarā varam aizbraukt uz jūru piemēram - brīvā dabā kaut kur. Rudenī ir doma mājās kaut ko pie sevis sarīkot. Nav jau man pe plasas telpas, bet nu kādi 15 es domāju, ka spētu satilpt. Vēl mēs varētu uz boulingu kaut kad nākamajā ziemā aiziet.
Nu ir man tāda doma, ka es varētu pie sevis septembra beigās sarīkot, par godu vārdenei un dzimenei... Ceturtdaļgadsimts zem šīs saules tak būs kaut kā jānosvin...
Ak ak ak - cik brīnišķīgas nākotnes iespējas!!! nu, kad man būs māja (ja nu tomēr kaut kad būs), tad labprāt tur jūs uzņemšu kādreiz un nu - vienmer jau kaut ko var sadomāt!!! vai, jūra mani īpāsi vilina
Поделиться8721.03.2008 15:26
ninguna problema
tev ta ninguna, man gan ir grūti
Поделиться8821.03.2008 15:40
ta ninguna, man gan ir grūti
Nāc iepikties kopā ar mani. Es gan, ja nu ko tādu pērku, tad parasti dabīgo vīnu. Nu nefanoju es par tekilu...
Поделиться8921.03.2008 15:46
Es vispār sitpros dzērienus pārāk nemīlu, sorrry. Man tik vīni vai viegli kokteiļi
Поделиться9021.03.2008 15:59
Gan jau atradīsim, kur tikties. Vasarā varam aizbraukt uz jūru piemēram - brīvā dabā kaut kur. Rudenī ir doma mājās kaut ko pie sevis sarīkot. Nav jau man pe plasas telpas, bet nu kādi 15 es domāju, ka spētu satilpt. Vēl mēs varētu uz boulingu kaut kad nākamajā ziemā aiziet.
nu man tā jūra ārķaŗtīgi derētu
bet tad noteikti vajadzētu ierasties abām lidojošajām māsām
lai mani pirkstiņi ne tikkai niez bet arī tie tiek izmantoti liederīgiem nolūkiem
tad vēl man noteikti vairākiem deretu zaļojošs parks
un man pašas priekam noteikti derētu rudens parks
ieeja ar tekilu xD
es tad laikam netikšyu ielaisa
jo savu principu dēl ieši tekilu nepirkšu
Поделиться9121.03.2008 16:06
lai mani pirkstiņi ne tikkai niez bet arī tie tiek izmantoti liederīgiem nolūkiem
kamēr man pieleca, ko tu domā bet nu tad jau redzēs..
Поделиться9221.03.2008 16:08
nu man tā jūra ārķaŗtīgi derētu
tad vēl man noteikti vairākiem deretu zaļojošs parks
un man pašas priekam noteikti derētu rudens parks
cik daudz radošu plānu cik mākslinieciskas idejas
Поделиться9321.03.2008 16:22
cik daudz radošu plānu cik mākslinieciskas idejas
nglvenais neaizmirsti ka manos plānos
nevis rēgojies bet esi tu un tevis fotogrāfēsanu
ceru ka tas tuvākajos gados sanāks
Поделиться9421.03.2008 16:33
hihihi, nabaga mans eņģelītis, nepietiek ar mani, kas gatava kā traka viņu fočēt, tak vēl viena uzradusies
Поделиться9521.03.2008 16:35
oh
ne jau viņa tikaki i nabadzīte
tu jau arī ietipsti manos realizējamos plānos
laikam esi aizmirsusi par fotosesiju pie jūras
un vēl sarkastā niekļutās fotosesijas
- tā kā , mans '';launais prieks triunfē
Поделиться9621.03.2008 16:52
Nāc iepikties kopā ar mani. Es gan, ja nu ko tādu pērku, tad parasti dabīgo vīnu. Nu nefanoju es par tekilu...
skrienu, pagaidi
Поделиться9721.03.2008 17:59
nju.. jau teicu, ka man nekā nav pret kamerām un dievinu tās , lai gan neteikšu, ka tām ir īpaši siltas jūtas pret mani
Поделиться9821.03.2008 19:13
nju.. jau teicu, ka man nekā nav pret kamerām un dievinu tās , lai gan neteikšu, ka tām ir īpaši siltas jūtas pret mani
tā gan nedrīskt
teikt
tu pat nevari iedomāties cik kameras ir sirsnīgas
tikkai reizēm ir varen liela ēlme atrasties konkrēti vienā pusē
bet nu labi es tei sarunāsu kad būsi pei jūras kopā ar plaomu un mani
Поделиться9921.03.2008 19:16
hihihi, iedomājos to skatu - mēs pie jūras, aNgeL pozē un mēs abas apkārt viņai ar saviem fotoaparātiem interesants skats varētu būt
Поделиться10021.03.2008 19:43
hihihi, iedomājos to skatu - mēs pie jūras, aNgeL pozē un mēs abas apkārt viņai ar saviem fotoaparātiem interesants skats varētu būt
es gan iedomājos citu skatu.. es Tev atņemu fotoaparātu un pozē Tu!
bet nu labi es tei sarunāsu kad būsi pei jūras kopā ar plaomu un mani
šis ir labais teikums, jo ļoti gribu foto arī ar Tevi un citiem un wsp nesaprotu kāpēc pie Madaras nobremzējām ar kopbildi :/