Nu es līdz šim 2 sērijas redzēju, bet taisos turpmāk centīgāk mosties un skatīties!!!!!! Jo man dikti patīk!
Mi Prima Ciela - kurš skatās????
Сообщений 1 страница 12 из 12
Поделиться203.02.2008 18:37
esmu redzējusi itkā 3 sērijas.. diemžēl pirmās 2 nesanāca.. nju man arī patīk un ļoti gribu skatīties tālāk..bet diemžēl ir arī tādas stundas kas beidzas 16.20.. un kamēr tikšu līdz mājām.. palaidīšu garām 2 sērijas nedēļā. :/
Поделиться303.02.2008 18:43
Nu man tikai no rītiem sanāk skatīties, bet reizēm uz darbu būs jānāk agrāk un tad no rītiem neredzēšu. Bet centīšos skatīties maksimāli daudz. Es domāju, ka Destilando Amor neskatīšos - šis tad nu būs vienīgais, ko pa TV skatīšos. Un Monika Spīra pamazām kļūst par vienu no manām mīļākajām aktrisēm. Protams visas pārējās ir aiz Gabijas, kura vienmēr būs Nr.1.
Поделиться403.02.2008 18:46
Protams visas pārējās ir aiz Gabijas, kura vienmēr būs Nr.1.
neviens jau par to nešaubās
Поделиться503.02.2008 18:47
:embarrest:
Поделиться603.02.2008 18:59
Monika Spīra pamazām kļūst par vienu no manām mīļākajām aktrisēm
Man viņa tāda kļuva pēc el Desprecio
Поделиться703.02.2008 22:10
Nu es skatos kad sanāk uzķert un tākā es slimoju pa šo nedēļu sanaca paskatīties!
Aktieru sastāvs man liekas tīri tā neko, bet bieži nākas rēkt pat skumjos momentos, jo es iedomājos kā viņi to uzņēmuši un vienkārši smiekl nāk!
Поделиться803.02.2008 23:03
Ak, cik jauki, ka arī tu skaties, bumy! Nē, vispār Venecuēlas noveles pēdējā laikā salīdzinot ar citu valstu ražotajām tādas patīkami maigas, jaukas un ar humoru - es to dievinu! Un pat zinot beigas, man ļoti gribas skatīties šo noveli un baudīt un beigās baudīt arī savas skumjas un liet asaras... Tas sniedz tādu katarsi.
Поделиться903.02.2008 23:06
Nē, vispār Venecuēlas noveles pēdējā laikā salīdzinot ar citu valstu ražotajām tādas patīkami maigas, jaukas un ar humoru - es to dievinu!
Man īpaši mīļas ir visas ar Norkys (izņemot Huanas brīnumu, ko skatījos tikai Norkys dēļ) un tagad arī mi prima ciela (kur ir Monica).
Поделиться1003.02.2008 23:08
Nu man patika Estrambotica Anastacia, bet Amor A Palos ne īpaši...
Поделиться1103.02.2008 23:16
Nu man patika Estrambotica Anastacia, bet Amor A Palos ne īpaši...
Man gan labāk patika amor a palos!
Поделиться1203.02.2008 23:41
Man gan labāk patika amor a palos!
Nu nezinu! Man Amor a palos kaut kā ne īpaši gāja pie sirds it īpaši beigas.
Ak, cik jauki, ka arī tu skaties, bumy! Nē, vispār Venecuēlas noveles pēdējā laikā salīdzinot ar citu valstu ražotajām tādas patīkami maigas, jaukas un ar humoru - es to dievinu! Un pat zinot beigas, man ļoti gribas skatīties šo noveli un baudīt un beigās baudīt arī savas skumjas un liet asaras... Tas sniedz tādu katarsi.
TAm gan piekrītu! Es labāk skatos Venecuēlas seriālus(noveles) nekā citu valstu, tieši humora dēļ!