Pirmdien, 4. februārī
6. sērija
Himena lūdz Dievu, lai Grasiela neuzzinātu par savu slimību. Dāvids atzīstas, ka ir melojis Grasielai par sevi. Viņš pastāsta, ka ir tikai pārdevējs un students universitātē. Rosio paziņo Ektoram, ka viņiem nekad nebūs bērnu. Silvija ir nobijusies, ka varētu palikt stāvoklī no Rafaela. Dāvids grib iepazīstināt Grasielu ar saviem vecākiem. Dāvida tēvs paziņo, ka nepieņems nevienu citu sava dēla draudzeni kā tikai Nensiju. Alberto uzzina par Grasielas slimību un ļoti par to uztraucas. Grasiela izstrādā vienu no saviem jociņiem skolā un tiek pieķerta.
Oj, man dikti patika. Es pat piespiedu sevi piecelties, lai gan pēc Taibreika nakts dikti nāca miegs. Nu lieliski - es sāku dievināt šo noveli - Dāvids unGraciela tik jauki kopā izskatās. Lai gan nejauki tas viss notika Dāvida mājās, bet vienalga bija smieklīgi. Un kā Dāvids ar Esperansu runāja - vispār bija fantastiski - skaļi smejos. Un vēl kā māsīcas stāstīja viena otrai savus noslepumus un Maite pateica, ka Rafaels un Dāvids ir kretīni un viņiem būs jāēd zeme... Oj, es nevaru - tāda pozitīvo emociju gūzma - tik mīļi, pat par spīti tam, ka gandrīz raudāju, kad Himena savām māsām pastāstīja par Grā slimību...