TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Mi Prima Ciela 6. sērija

Mi Prima Ciela 6. sērija

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Pirmdien, 4. februārī
6. sērija
Himena lūdz Dievu, lai Grasiela neuzzinātu par savu slimību. Dāvids atzīstas, ka ir melojis Grasielai par sevi. Viņš pastāsta, ka ir tikai pārdevējs un students universitātē. Rosio paziņo Ektoram, ka viņiem nekad nebūs bērnu. Silvija ir nobijusies, ka varētu palikt stāvoklī no Rafaela. Dāvids grib iepazīstināt Grasielu ar saviem vecākiem. Dāvida tēvs paziņo, ka nepieņems nevienu citu sava dēla draudzeni kā tikai Nensiju. Alberto uzzina par Grasielas slimību un ļoti par to uztraucas. Grasiela izstrādā vienu no saviem jociņiem skolā un tiek pieķerta.

Oj, man dikti patika. Es pat piespiedu sevi piecelties, lai gan pēc Taibreika nakts dikti nāca miegs. Nu lieliski - es sāku dievināt šo noveli - Dāvids unGraciela tik jauki kopā izskatās. Lai gan nejauki tas viss notika Dāvida mājās, bet vienalga bija smieklīgi. Un kā Dāvids ar Esperansu runāja - vispār bija fantastiski - skaļi smejos. Un vēl kā māsīcas stāstīja viena otrai savus noslepumus un Maite pateica, ka Rafaels un Dāvids ir kretīni un viņiem būs jāēd zeme... :lol:  Oj, es nevaru - tāda pozitīvo emociju gūzma - tik mīļi, pat par spīti tam, ka gandrīz raudāju, kad Himena savām māsām pastāstīja par Grā slimību... :cry:

0

2

šodien būs jāskatās.. :love: paldies, alby, par ieskatu šīs dienas šerijā! ^_^

0

3

NU es skatos jau! Man ar patīk, bet viss ir tik ļoti ...
Nu bet tomēr man patīk skatīties vēl jo tādēl ka ir brīvs laiks tagad!

0

4

bumerbmw написал(а):

Man ar patīk, bet viss ir tik ļoti ...

Naivs... Nu vismaz man tā liekas. Bet man tieši šobrīd ko tādu gribās... :lol:

0

5

albalonga написал(а):

Naivs... Nu vismaz man tā liekas. Bet man tieši šobrīd ko tādu gribās... :lol:

Man dažbrīd tas krīt uz nerviem, bet nu  dēl humora ir vērts skatīties!
Un tas ar nedaudz relaxe!

0

6

albalonga написал(а):

Un kā Dāvids ar Esperansu runāja - vispār bija fantastiski -

:D man arī ļoti patika - "mūķenīt" un tādā garā.. un pievērsu vairāk uzmanības tieši tēlojumam.. aktieris ļoti izmanto žestus - interesantāk skatīties :D

albalonga написал(а):

Un vēl kā māsīcas stāstīja viena otrai savus noslepumus un Maite pateica, ka Rafaels un Dāvids ir kretīni un viņiem būs jāēd zeme...

tik mīļi, ka viņas rūpējas viena par otru, dzīvo līdzi viena otrai :) Maitē pat bišku sevi saskatīju :D "Vīrieši nav cilvēki" :D brīžiem tā vien šķiet.

albalonga написал(а):

Dāvids unGraciela tik jauki kopā izskatās. Lai gan nejauki tas viss notika Dāvida mājās

tik žēl, ka tāds stulbs pārpratums.. naivs.. bet tad mēgināju iztēloties kā es reagētu šajā brīdī ja būtu Grasielas ādā.. vispaŗ grūti iedomāties, bet droši vien arī emociju pārpilnība būtu un dusmas. un tml..
un patīk man tas, ka Grasiela slima.. nu dažādības dēļ, wnk varone paliek mīļāka un savādāk tiek uztverts viss kas notiek- pamatotas skumjas un asaras.. lai gan tik žēl..
gaidu nākamo sēriju.. emm. kuru rīt neredzēšu :( tā ka - laikam negaidu :( pff, cik netaisni..

0

7

Es stulbās skolas dēļ neredzēju! :@

0

8

Nu yotubā tur no kaut kādas 70-tās ir gandrīz visas sērijas. Es tagad pirmo taisos youtubā noskatīties, jo neredzēju.

0

9

Ne tikai no 70 - tur kucha visādu ir - bet ne 6., ne 7. pagaidām neatradu...

0

10

bet 1. ir youtubē , ja? :)

0

11

Paldies alby par aprakstu!!!!!!Tu esi īsts dārgums!!!Šodien diemžēl nesanāca redzēt!!!!!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Mi Prima Ciela 6. sērija