Ai, tik jauka - kā laikam vienmēr. Tas pikniks, kā māsīcas un Esperansa gulēja un pļāpāja, visa tā kaimiņu būšana, Silvijas asaras un Rafaels... Un protams Ciela un Vido. Un tas beigu monologs - tas, ko Vido teica Cielai - man tagad asaras rit pār vaigiem... Tik skaisti un reizē skumji - viņa sejas izteiksme - pēkšņi tik nopietna - it kā viņš patiesi būtu sajutis un paredzētu ko ļaunu. Mans dies - es dievinu šo noveli - patiesi!
Mi Prima Ciela 9. sērija.
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться208.02.2008 10:48
Mans dies - es dievinu šo noveli - patiesi!
Es arī!!!
Tas pikniks, kā māsīcas un Esperansa gulēja un pļāpāja
Skaisti izskatījās!!!
Поделиться308.02.2008 10:58
Oj, vēl atcerējos - tas moments, kur Dāvids ķēra tās divas stulbenes maskās, bet Ciela piezvanīja un šis vienkārši apstājās... Oj, es nevaru - par spīti skumjām, viss tik jautri un smieklīgi uztaisīt! Super!!!!!! albalonga oficiāli paziņo, ka dievina šo noveli. Tagad man ir 3 noveles, ko dievinu - Luna, Ciela un mans Ladrons... Nu Luna protams vienmēr būs 1. vietā...
Поделиться408.02.2008 16:58
arī tikko noskatījos ak..nu tāda dabiskuma sajūta.. tā parņem skatītāju ah..
Un protams Ciela un Vido. Un tas beigu monologs - tas, ko Vido teica Cielai - man tagad asaras rit pār vaigiem
man arī tāds aizkustinājums bija.. tik mīļi apskāvieni, vārdi.. viss viss
Mans dies - es dievinu šo noveli - patiesi!
es tāpat!! tik burvīgi viss.. mīļi
Tas pikniks, kā māsīcas un Esperansa gulēja un pļāpāja
man arī patika.. gan par tiem mākoņiem. un vispār ka šajā seriālā arī aktuālas lietas parādītas bet kautkā reālistiski.. ar to pašu Silviju. patīk, ka nav kā parasti citos seriālos - daži gīboņi un stāvoklī.. a šeit skaita tās dienas, un ir aizdomas un tml.
tas moments, kur Dāvids ķēra tās divas stulbenes maskās, bet Ciela piezvanīja un šis vienkārši apstājās...
tik mīlīgi tas bija viss pārējais palika maznozīmīgs ak,dievīgi