TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Tas ir noticis TV3 atkal demonstrēs telenoveli-Marina: kaislību viļņos

Tas ir noticis TV3 atkal demonstrēs telenoveli-Marina: kaislību viļņos

Сообщений 1 страница 20 из 23

1

Nezinu kāda būs telenovele, bet es esmu ļoti laimīga, ka tv3 arī sāk rādīt telenoveles.
Marina sāks demonstrēt darbadienās no 18.02.08   08:00 no rīta.
Nosaukums oriģinālvalodā Marina
info no tv3 mājaslapas!
Sezona 1
Kategorija Seriāli
Žanrs Romantika.
Valsts Meksika
Gads 2006
Lomās Sandra Echeverria, Mauricio Ochmann, Aylin Mujica, Humberto Zurita, Pablo Azar u.c.
Režisors David Posada
http://www.tv3.lv/images/stories/TV3/xn--serili-6za/xn--marina_-kaislbu_vios-urd36b4i/xn--marina_-kaislbu_vios-urd36b4i_default.jpg
Marina: kaislību viļņos ir stāsts par jauku, drosmīgu meiteni Marinu (Sandra Ečeverija), kas strādā par laivinieci Akapulko. Viņas dzīve sagriežas kājām gaisā, kad pēkšņi nomirst māte un viņa manto lielu bagātību. Marina pārceļas uz elegantu savrupmāju, kas pieder bagātā Alarkona Moralesa ģimenei. Pieticīgā meitene pēkšņi nonāk bagātu pasaulē, kuru dzīvē galvenais ir greznība, intrigas un atriebība. Kaislību viļņi Gluži negaidītos apstākļos viņa rod mīlestību, ko dāvā cilvēks, no kura to vismazāk varētu gaidīt – pievilcīgais Rikardo Alarkons (Maurīsio Očmans). Viņš ir pievilcīgs jauneklis, kura vienīgā nodarbošanās ir ģimenes bagātību notriekšana. Tomēr Rikardo liktenis nav viegls – viņu nomāc vētrainā laulības dzīve ar neirotisko sievu Adriānu. Rikardo savaldzina Marinas vienkāršība un abi iemīlas, bet diemžēl apkārtējie ir gatavi uz visu, lai viņus šķirtu. Attiecību līkloči Jaunās laivinieces dzīve mainās, kad viņai izdodas piepildīt savu sapni un apprecēties ar Rikardo. Taču drīz vien laime novēršas, jo dēls, kas dzimis mīlestībā, pazūd. Marinas turpmākā dzīve krasi pārvēršas un viņas optimisms pārtop nomāktībā, smiekli – asarās, bet sapņi pārvēršas sāpīgās, izmisīgās mokās. Viņas vienīgā vēlēšanās ir atgūt zaudēto bērnu, bet diemžēl Marinai jācīnās vienai, jo neviens viņai netic, ka mazulis nolaupīts – apkārtējie ir pārliecināti, ka bērns ir miris. Vai Marinai izdosies pārliecināt citus par savu taisnību un atrast mīļoto dēlu? Galveno lomu atveidotāji Sandrai Ečeverijai šī ir pirmā galvenā loma, Ailīna Muhika tēlo dvīņu māsas Lauru un Veroniku Saldivāras. Pirmajās sērijās Rikardo tēlo Maurīsio Očmans, bet vēlāk viņu nomaina Manolo Kardona. Aktieru vidū ir arī Ileāna Almagera (Petija), Sūzana Dosamantesa (Alberta) un Umberto Surita (Giljermo). Maurīsio Očmans Siordija ir gleznotājas un uzņēmēja dēls, kurš bērnībā darbojies vietējos teātros. Saņēmis Meksikas Nacionālās Teātra kritiķu asociācijas balvu labākā jaunā skatuves aktiera kategorijā. Maurīsio Očmans Siordija ir meksikāņu aktieris, kas slavu iekarojis ar lomām televīzijas novelēs. Viņš piedalījies arī Kevina Kostnera filmā Vēstījums pudelē, seriālā Tāda ir dzīve un Latino Green.

0

2

Starp citu, TV3 pēc kāda laika rādīs arī Zorro!!!

0

3

Norkys написал(а):

kā tu zini?

alellluja! beidzot latvijas kanļi atkal ir pa telenovelēm.

pati telenovele. nu nebūt man redzemā laikā.

0

4

Norkys написал(а):

Nu patiesībā es jau to visu laiku gaidu. Jau kad Zorro vēl nefilmēja, visiem teicu, ka reiz Latvijā to rādīs. Tie, kas forumā ilgāk to noteikti atcerās. Es tik paredzēju, ka ātrāk rādīs - 2007. gada rudenī sāks, bet nu redz - mani paredzējumi vēlāk, bet tomēr piepildās.

A par Marinu runājot, tas ir "Bagātie arī raud" rīmeiks. Esmu pārsteigta, ka TV3 to nolēmis rādīt, bet no otras puses - ja reiz darbadienās 8:00 - tad jau skaidrs. Marina ir laba novele, bet ir liels trūkums - sākuma pirmajās laikam 15 vai biki vairāk sērijās galveno varoni atveido Mauricio Ochmans. Bet tad viņš aizgāja no noveles, jo devās uz klīniku ārstēties no narkotiku atkarības. Viņu aizvietoja Manolo Cordona. Nu nav tas patīkami, ja ņem un pēkšņi cits aktieris - turklāt manā izpratnē abi aktieri ir ļoti atšķirīgi. Marinai esmu redzējusi laikam kādas pirmās 5 sērijas. Foruma izveides sākumā par Marinu bija tēma - jāparakājas.

0

5

ah, cik jauki, ka rādīs jaunu telenoveli :) tikai nu.. mani tas nekā neietekmē jo neredzēšu neko no tās ;) Zorro - man arī šķita, ka to kadreiz rādīs.. ceru man redzamā laikā..

0

6

wow wow wow!! Kādi jaunumi!! Nu, šķiet neapgrūtināšu sevi ar šī seriāla ierakstīšanu un skatīšanos ;) nuu.. moš pirmās 15 sērijas :P
Un par Zorro - urrrrāāāā!! Noteikti skatīšos!! OOObligāti!! :)

mmaarriiaa написал(а):

Viņš piedalījies arī Kevina Kostnera filmā Vēstījums pudelē

koooo??? :O  bāc, es jau pasen gribēju vēlreiz šo filmu noskatīties, bet tagad gribu vēl vairāk!! Ko viņš tur var tēlot? :O wow...

0

7

Es arī diezvai redzēšu, jo mācības sākas 08:00, bet mani priecē tas fakts, ka rādīs!!!
A kad tieši Zorro rādīs?

0

8

danna написал(а):

kā tu zini?

Jaunajos Rīgas viļņos viena lasītāja jautāja, kādēļ TV3 vairs nerāda telenoveles un kad tie rādīs Zorro.  Šie atbildēja, ka rādīs telenoveles un pēc kāda laika arī Zorro.

albalonga написал(а):

Esmu pārsteigta, ka TV3 to nolēmis rādīt

Man gan nav pārsteigums, jo Marina pa TV3 Estonia iet jau kādu laiku

mmaarriiaa написал(а):

A kad tieši Zorro rādīs?

Man pašlaik ir aizdomas, ka pēc Marinas, bet ceru, ka tās neapstiprināsies

0

9

o, es trešdienās vismaz varēšu redzēt! foršie aktieri! gaiduuu!!!!

0

10

Norkys написал(а):

Man pašlaik ir aizdomas, ka pēc Marinas, bet ceru, ka tās neapstiprināsies

Es gan domāju, ka Żorro varētu rādīt pēcpusdienā - Julia un Makleodas tak kaut kad beigsies. Viena no teim vietā varētu Ugly betty ielikt, bet otra - Zorro...

Nu ziniet, es jau pikta - es pieradusi ne agrāk kā 9:30 celties, lai Cielu skatītos. Tad ko man tagad 8 nāksies celties? Es jau sen redzēju dažas serijas un man jau toreiz patika. Neturpināju skatīties, jo dikti nepatika, ka Mauricio aizgāja un viņu Manolo nomainīja - man tak Manolo riebās... Bet pēc Ladron iepazīšanas es Manolo dievinu. Un Mauricio pēc Viktorijas iepazīšanas dievinu vēl vairāk, nekā toreiz. Nu tak dikti gribas šito noveli skatīties - tem boļeje, ka rāda tādā laikā, kādā man ir iespēja noveli redzēt. Ārprāc, kā lai maina dienas režīmu un iemācās celties 8???????

0

11

Atrodu kur! Urrra!!! :D

0

12

albalonga написал(а):

Viena no teim vietā varētu Ugly betty ielikt

Ugly Betty ies no aiznākamās nedēļas Heroes vietā!!!!

0

13

mmaarriiaa написал(а):

TV3 sāk rādīt baigi dīvainos laikos!

0

14

mmaarriiaa написал(а):

Oho, patiesi dīvaini - nu Betija jau galīgi neatbilst trešdienas vakara standartam - turklāt, lai nomainītu Heroes. Bet, ja godīgi, es priecājos - tas nozīmē, ka redzēšu. Pēc tiem promo sagribējās redzēt un pasmieties...

0

15

albalonga написал(а):

Pēc tiem promo sagribējās redzēt un pasmieties...

Tie promo tiešām rēcīgi :D :D :D

0

16

tik tiešām jocīgus laikus TV3 ielika telenovelēm :D hmm.. nju moš kaut kad sanāks redzēt Betty.. arī gribas parēkt :D

0

17

Oho! :D prieks, ka TV3 atgriežas telenoveles. :)  Diez vai skatītos Marinu, pat ja varētu. Jau tā pārak daudz visa kā, ko gribas noskatīties.
Un gaidu Zorro. :D

0

18

es arī ļoti gaidu Zorro!!!

0

19

Jā, smieklīgi, bet es ar Zorro gaidu - pa TV moš i skatīšos, pat ja būs jāieraksta...

0

20

jā.. pa TV skatīties ir daudz savādāk ;) vieglāk

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Tas ir noticis TV3 atkal demonstrēs telenoveli-Marina: kaislību viļņos