STĀVOKLĪ!!!! Jā, ļoti iespējams, ka tā silikonkrūtainā Mirella Mendoza (piedodiet, ja aizskaru kādu, kam viņa patīk) gaida Coco junioru...
Klīst baumas, ka Manuela Sosas līgava ir...
Сообщений 1 страница 19 из 19
Поделиться215.02.2008 20:24
NĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒ!!!!!!
Поделиться415.02.2008 22:23
Man viņa nepatīk!!!!!
silikonkrūtainā Mirella Mendoza
Piekrītu!!!
Поделиться515.02.2008 23:01
OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!
OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!
%) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %) %)
Отредактировано bumerbmw (15.02.2008 23:02)
Поделиться616.02.2008 08:22
nu man gan viņa dikti nesimpatize
bet viņa manu7prāt ir dikti laba kā izlitunāta meitene tenlenovelās
bet vai tad viņai ir silikons????
Поделиться716.02.2008 19:35
bet vai tad viņai ir silikons????
nu bet "labrīt"!!!!
Поделиться816.02.2008 22:05
nu bet "labrīt"!!!!
es tā nekad nesmudomājusi
domāju ka viņa ir cilvēks vinkārši ar leilām krūtīm
Поделиться916.02.2008 22:47
Man gan neliekas, ka viņai ir silikons. Viņa man ne īpaši patīk, taču redzēju viņu LMDJ un SNN, un viņas krūtis manuprāt ir normālas, lai gan es nepieviersu tiem daudz uzmanības.
Поделиться1016.02.2008 23:11
hihihi... Dabīgas krūtis vienkārši tā nemēdz stāvēt bez krūštura. Gabijai arī ir bijusi krūšu operācija -- nav silikons, bet koriģētas. Daudzām aktrisēm tā - latīņamerikā tā ir normāla prakse. Vienkārši Mirela manā izpratnē nav laba aktrise un izceļas tik ar savām nedabīgajām krūtīm. Es jau pirmajā ierakstā atvainojos, ja kādu aizvaino mana ironiski negatīva attieksme pret viņu. Piemeram Natālijai Streignardei ar ir silikona krūtis, bet mana attieksme pret viņu ir daudz pozitīvāka.
Поделиться1116.02.2008 23:17
hihihi... Dabīgas krūtis vienkārši tā nemēdz stāvēt bez krūštura. Gabijai arī ir bijusi krūšu operācija -- nav silikons, bet koriģētas. Daudzām aktrisēm tā - latīņamerikā tā ir normāla prakse. Vienkārši Mirela manā izpratnē nav laba aktrise un izceļas tik ar savām nedabīgajām krūtīm. Es jau pirmajā ierakstā atvainojos, ja kādu aizvaino mana ironiski negatīva attieksme pret viņu. Piemeram Natālijai Streignardei ar ir silikona krūtis, bet mana attieksme pret viņu ir daudz pozitīvāka.
nu man natālija streinharde ārkā'tīgi nepatīk
nu es nezinu man tikutneko tas nemaina
vienalga silikons vai koriģēntas viņu darīšana
Поделиться1216.02.2008 23:47
:evil: Nu a man ir vienalga - ja grib, lai taisa operācijas. Ne pēc tā es vērtēju. A ar mirellu kā jau teicu - manā izpratnē viņai nav nekāda talanta, tikai ideāli izveidotas krūtis...
Поделиться1317.02.2008 11:13
ak Dievs. %)
Поделиться1417.02.2008 14:26
Jūs vispār esat laikam atradušas interesantu tēma par kuru runā!
Поделиться1617.02.2008 20:21
Gabijai arī ir bijusi krūšu operācija -- nav silikons, bet koriģētas.
bet es vienmēr biju pārliecināta, ka Gabijai ir silikons krūtīs. Viņa GDM bija ļoti tieva, bet Rebekā jau nē. Savādi, jo viņa ir diezgan gara un tieva.
Поделиться1717.02.2008 20:25
Man Mirella Mendoza ļoti patīk... Es viņu 1. reizi redzēju LMDJ, man viņa tur patīka kā aktrise, vēlāk Sonar no Cuesta nada, tad Invasora.
Поделиться1818.02.2008 10:00
Jā, bumy taisnība - mums te vesela tēma par silikonu...
Поделиться1918.02.2008 12:16
Jā, bumy taisnība - mums te vesela tēma par silikonu...
Nu tak tēma par silikonu ir daudz interesantāka par Mirelu kā aktrisi vai ar' kā Manuela līgavu