TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par telenovelēm » Jūsu izvēle - labākās telenoveles!!!

Jūsu izvēle - labākās telenoveles!!!

Сообщений 1 страница 20 из 27

Опрос

Kads serials jus prat ir(bija) viss forshakajs?var izveleties dazus..
La Tormenta

8% - 3
Likme uz milestibu

37% - 13
milestibas ieleja

8% - 3
Rebeka

2% - 1
Hamelionu Rotalas

2% - 1
Sieviete spoguli

8% - 3
perle

5% - 2
mezoniga kake

14% - 5
Anita nepadodies!

8% - 3
Prisionera

2% - 1
Голосов: 35

1

jusu izvele man ir svariga

0

2

Nu vispār tu uztaisīji tādu pollu, kur var balsot tikai par vienu atbildi!!! :D  Un vispār - grūti tā uzreiz izvēlēties, jo man patīk ļoti daudzi. Šoreiz balsoju par Pērli!!!! :yes:

0

3

ja tagad es sapraty ka tikai vienupollu  izdariju :D  bet mana izvele TIKAI LA TORMENTA  un mana milstiba pie perles sheit izzud jo tikai vetra un vienigi vetra :beee:  :)

0

4

HuLiA написал(а):

ja tagad es sapraty ka tikai vienupollu  izdariju   bet mana izvele TIKAI LA TORMENTA  un mana milstiba pie perles sheit izzud jo tikai vetra un vienigi vetra

Lai cik ļoti es mīlētu Tormentu, tā tomēr nav mana mīļākā telenovele... :beee:  :rofl:

0

5

Ņu, gruts jautajums, bet mana izvēle - Mežonīga Kaķe. Vēl man baigi patik - Jūdas sieva jeb Mīlas vīns, Nakts Mariana... :) Un arī "Viktorija" (Olvidarte Jamas)

0

6

ja viktorija ir baigi laba))) :D  man dziesma patik

0

7

HuLiA написал(а):

ja viktorija ir baigi laba)))   man dziesma patik

Varu ielikt mūziku!!! :D

0

8

santa liec ja vari busu lotiiiiiiii patieciga))

0

9

HuLiA написал(а):

santa liec ja vari busu lotiiiiiiii patieciga))

Nu vispār - Sanda!!!!  :D  Kaut kad drīz ielikšu!! ^_^

0

10

oi nu sanda))) paldies vel reiz)

0

11

Es izveeleejos Likmi uz Miilestiibu :)

0

12

No siem variantiem izveeleejos Likmi uz miilestiibu, lai gan mana miiljaakaa seriaala shajaa sarakstaa nav. ;) Bet Likme ir naakamaa, taa ka.. ;)

0

13

Nu no šiem man visvairāk parīk Prisionera, un Likme uz miilestiibu,kautgan arii Mezoniigaa kake bija ļoti laba.Nu visi ir mīļi,katrs par sevi labāks:)

0

14

es izvelejos kaislibu vetra !! Bet man ari loti patik LIkme uz milestibu !! :aksts:  :superman:

0

15

Es arī šoreiz par "Likmi"! :D  :give_heart:

0

16

Nja, varētu teikt ka mani ar jūms nekas nesaista, jo man patīk pavisam citas telenoveles. Es kā parasti esmu viena, tanto sola :cray:

0

17

Kādas Tev patīk ? :)
Nju man no šiem ar tik 1 un vēl 2 pa pusītei patīk.... ;)

0

18

Man nevienkarši patīk, bet esmu sajūsma no seriāla Amor en custodia! Un vēl man ļoti patīk Montecristo: un amor, una venganza

0

19

Drogada написал(а):

Man nevienkarši patīk, bet esmu sajūsma no seriāla Amor en custodia! Un vēl man ļoti patīk Montecristo: un amor, una venganza

vēl kā sapratu, tev patīk Brazīlijas seriāli... kuri agrāk tev patika? vienkārši agrāk es arī skatījos Brazīlijas seriālus... tagad es kaut ka vispār maz ko skatos... :D :haha:

0

20

Julia, man ļoti ļoti patīk brazilijas seriāli! Žēl ka ltv un ort tos vairs nerāda, bet domashnego man nav. Pavisam esu noskatījusies vairak nekā 30 globo seriālus, bet vismiļākie ir a proxima vitima, força de um desejo, o clone, por amor, a muralha, esplendor, torre de babel

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par telenovelēm » Jūsu izvēle - labākās telenoveles!!!