TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par telenovelēm » Jūsu izvēle - labākās telenoveles!!!

Jūsu izvēle - labākās telenoveles!!!

Сообщений 21 страница 27 из 27

Опрос

Kads serials jus prat ir(bija) viss forshakajs?var izveleties dazus..
La Tormenta

8% - 3
Likme uz milestibu

37% - 13
milestibas ieleja

8% - 3
Rebeka

2% - 1
Hamelionu Rotalas

2% - 1
Sieviete spoguli

8% - 3
perle

5% - 2
mezoniga kake

14% - 5
Anita nepadodies!

8% - 3
Prisionera

2% - 1
Голосов: 35

21

jā, pēdējo laiku vispār kaut kā ar tiem Brazīlijas seriāliem švaki.. nu no tiem kurus tu  pieminēji man arī patīk - "A muralha", "O clone" (tikai beigu sērijās jau apnika) ;) "a proxima vitima" arī patika neparasta sižeta dēļ, bet tas jau bija tik sen un es biju maza, bet atceros, ka ļoti patika un nevarēja uzminēt, kurš varonis tad ir vainīgs visos tos noziegumos!!!
no tiem, kurus tu nenosauci, man vēl ļoti patika - "O cravo e a rosa"... bet skatījos kādreiz arī "Trapicanka" , "Sekret tropikanki " :D , "Escrava Isaura" arī bija labs, tikai jau kā klasika...

Nu kaut kas kopīgs man ar tev ir, Drogada... ;)

0

22

no sim man vislabak Mezonigaa kake
bet taa vislabakais Laikam Rubija un Krapnieces,vecs serials-gribetos vinu atkal redzet

0

23

Ja draudzējies ar spāņu valodu - video sadaļā ir Krāpnieces video! :) Un Rūbijas iespējams arī.. ;)

0

24

nespēju atbildēt, manas mīļākās te nav. me voy a llorar... :cray:

ok, bet ja no šīm, tad Sieviete spogulī - man patīk telenoveles ar mistisku pieskaņu.

Отредактировано angelina (15.06.2007 22:42)

0

25

viennozimigi la tormenta...dievinu

0

26

Man no šīm vislabāk patīk Sieviete spogulī un..........hmm........pārējās ne pārāk... varbūt vēl Mīlestības ieleja.. Žēl-manas mīļākās te nav. Esmu droša, ka es un Angelina runājam par vienu un to pašu(Angelina-es vismaz ceru, ka nekļūdos :D). El Cuerpo Del Deseo.....bet.....

0

27

Linda_LV написал(а):

Man no šīm vislabāk patīk Sieviete spogulī un..........hmm........pārējās ne pārāk... varbūt vēl Mīlestības ieleja.. Žēl-manas mīļākās te nav. Esmu droša, ka es un Angelina runājam par vienu un to pašu(Angelina-es vismaz ceru, ka nekļūdos ). El Cuerpo Del Deseo.....bet.....

jap, Lindaška, protams, ka es par šito runāju! :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par telenovelēm » Jūsu izvēle - labākās telenoveles!!!