Tātad noteikumi šādi:
Sākas ar to, ka visi ir uz kuģa "Pacific Titanic". Un jūs jau varat iedomāties, kas ar kuģi notiks... Nu kad kuģis grims, es ziņošu. Tad visi tiks izskaloti uz neapdzīvotas salas kaut kur Klusajā okeānā... Tur mūsu atveidotie tēli saskrsies ar pirmatnējo dabu un citām grūtībām. Es koordinēšu spēli. Sākumā būs iepazīšanās laiks, bet tad sāksies aktīvais process un varoņi pamazām mirs. Kāds no varoņiem būs slepkava vai iespējams vairāki slepkavas. Neviens to protams nezinās - tikai es un konkrētais cilvēks, kura varonis ir slepkava.
Katram ir tiesības spēlēt ar 3 varoņiem. Var mazāk, bet nevar vairāk. Ja kādu no jūsu varoņiem nogalina, var paņemt tā vietā jaunu var arī neņemt. Nu jauns varonis nozīmē, ka tipa jūra izskalo vēl kādu no kuģa izglābušos.
Kad jūs spēlējat ar saviem varoņiem, tad rakstā savā ierakstā vispirms varoņa vārdu, ieteicams piemēram uzlikt bold vai arī kādu krāsu šim vārdam. Tad jūs varat rakstīt sava varoņa darbības - kur viņš iet, ko dara. Arī varoņa domas ja ir vēlēšanās. Bet galvenais ir varoņa teksts - ko viņš saka, sarunājas ar citiem varoņiem. Respektīvi - jūsu personību te nav - te ir tikai teli, kurus atveidojat un tikai šajā sadaļā jūs esat jūs paši un varat uzdot jautājumus, izteikt idejas u.c.
Ja jūs ejat ārā no foruma vai vienkārši darat ko citu, nevis spēlējat, tad uzrakstiet, ka tāds un tāds varonis aizgāja un apgūlās kaut kur zem palmas vai aizgaja pa salu pastaigāt - nu lai citiem spēlētājiem būtu saprotams, ka šobrīd jūsu varonis nav pieejams un ar viņu nevar sarunāties.
Svarīgi ir būt aktīviem un veidot attiecības. Mūsu iespriekšējās 2 lomu spēlēs izveidojās vairāki skaisti pāri. Piemēram- Julias Fabians ar manu Princesi - šis pāris iedvesmoja mani rakstīt PyM. Vēl mums bija Hulias Star City lomu spēle atsevišķā forumā - wwwstarcity.6bb.ru , kur izveidojās fantastisks Palomas Jeniferas Lopesas un mana Chrisa Martina pāris - tur bija vesels mīlasstāsts, kuru ja nemaldos Paloma pat wordā pārkopēja, jo nu tiešām ļoti skaisti mums sanāca. Vēl bija Avril Lavign un Eminems, kuriem ar tur kaut kas veidojās. Nu ļoti interesanti mēdz sanākt.
Brīdinu, ka protams centīšos neaktīvos, garlaicīgos tēlus galināt pirmos. Slepkavībām būs kaut kāda jēga, kaut kāda sakarība un stāsts pamatā, kuru būšu izdomājusi es - gan to stāstu spēles beigās uzzināsim. Cermas mums izdosies šo spēli izspēlēt līdz galam.
Jūsu varoņi var būt reālas personas, literāro darbu varoņi, telenoveļu vai filmu varoņi, varat izdomāt jaunus varoņus, bet tas šķiet nebūs tik interesanti - labāk kaut ko visiem zināmu, lai uzreiz to varoni var uztvert un saprast viņa raksturu vismaz apmēram, citādi ilgi jums sanāks iepazīstināt ar savu varoni.
Visa spēle notiek vienā atsevišķā tēmā, kas ir La Islas pamattelpa. Kad sāks veidoties pāri un droši vien būs nepieciešama divvientulība, tad vares izveidot vel atsevišķas telpas - piemēram salas dienvidu puse, ziemeļu puse, ūdenskritums salas vidienē u.c.
Ja kāds grib redzēt kā izskatās lomu spele, varat jau minēto Star City paskatīties vai šajā pat forumā Lomu Spēļu arhīvā.
Ta, ko vēl gribeju teikt - ak jā - kad izvēlaties varoņus - katram savam varonim izveidojiet tēmu un pierakstiet, ka jūs šo varoni spēlējat. Ierakstiet, kā varoni sauc, ielieciet varoņa bildi un īsu biogrāfiju - kas tas par varoni, no kurienes nāk, ar kādu morālo un emocionālo bagāžu nonācis uz kuģa... Nu cerams, ka sapratāt!.
Gaidu jūsu visa veida komentus!!!!