Nu, ja godīgi, man ats vispār liekas stulbi, tā iepriekš sarunāt būtu vnk jāspēlē un jāskatās, kas veidojas, kas sanāk... nu bet labi.. lai nu būtu
Bļin! Šodien es pilnīgi noteikti spēli nesākšu un iespējams, ka brīvdienas arī nebūšu pie datora.
Izlasīju tikai Palomas pēdējo tekstu un piekrītu viņai. Interesantāk ir vienkārši spēlēt un skatīties, kas sanāks.
Man tas liekas tāpat kā senajso lakos, kad vecāki savu bērnus saderināja, tikko viņi piedzimuši. Nu nevar tā... BEt nu neuztiepšu nevienam savas domas
Eh, Raganiņ, gaidīsim, kad Tava varone tomēr izlīdīs no savas kajītes :/
Tieši tā jau tas nebija domāts!!!!
Laikam, es arī piekrītu Palomai...
Jūs uzreiz tā pret to visu!!!!!Vakar vnk bija tā, ka man likās, ka itkā visiem varoņiem jau savi pāri ir (un tā būs līdz beigām un manējam nekas netiks), un izrādījās, ka Rūbija ir brīva, tāpēc man ar likās, ka viņi varētu būt kopā,jo citi aizņemti, bet viss taču vēl var mainīties un spēlēsim un tad jau redzēsim!!!!!!
Un arī skatīsimies kā viss sanāks, jo mēs, kad vakar ar rubi runājām mēs jau konkrēti visu nenolēmām un pat, ja viņi kādu laiku simpatizēs viens otram nebūs jau nekas slikts!!!!!!!!Tā ka lūdzu nedusmojieties kā jau teicu nekas vēl nav nolemts