TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » eirovīzija 2008

eirovīzija 2008

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

tā kā 1.martā jeb parīt :) jau būs eirovīzijas atlase... nolēmu izveidot tēmu. :)

Zināma finālistu uzstāšanās kārtība Eirodziesmas finālā

"Eirodziesmas-2008" speciālizlaidums, kas LTV1 ēterā bija 16. februāra vakarā, noskaidrojis finālistu uzstāšanās secību Ventspilī. Uzstāšanās secību izlozēja Andris Ābelīte – pagājušā gada "Eirodziesmas" uzvarētājgrupas "Bonaparti.lv" dalībnieks.

Izlozes rezultāti ir šādi:

1. Grupa „Deja vu” („I’m a Part Of You”)
2. Kristīna Zaharova feat. Julian („Untill You Find A Friend”)
3. Sabīne Berezina („If I Only Knew”)
4. "Pirates Of The Sea” („Wolfes of the Sea”)
5. Peter Garden & Juris Vizbulis ((„Memory Lane”)
6. Funky Drivers („Summertime”)
7. Grupa „Triānas parks” („Bye Bye”)
8. Elizabete Zagorska („Take Me Home”)
9. Aisha („You Really Got Me Going”)
10. Andris Ērglis („Broken Lullaby”)

gaidu jūsu komentārus par finālistiem :D:D:D

0

2

aijux007 написал(а):

Kristīna Zaharova

īpaši neesmu dziļi latviešu mūzikas pasaulē, bet nu jāa - šī meitene ātri tālu tika..

0

3

aijux007 написал(а):

No coments... :) Jūs tak zināt, kā es mīlu šo mūziķi un viņa mūziku...

0

4

aijux007 написал(а):

Sabīne Berezina

uff, šito es satiku Latvijas Talanta atlasē. protams, ka šī tika tālāk. bet tagad skatos finālistu sarakstu, viņas tur it kā nav.

Отредактировано angelina (03.03.2008 00:12)

0

5

angelina написал(а):

uff, šito es satiku Latvijas Talanta atlasē

nu, a kāda viņa dzīvē ir?
man krita uz nerviem tās viņas elpas ik pēc vārda  :nope:

0

6

viņa man kā tāda krita uz nerviem, vnk lielībniece iedomīga.http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/f7eb836c7226394632c59f38559ac5aa.gif

0

7

nu, es arī par viņu neko labu neesmu dzirdējusi, tāpēc tā jautāju...

0

8

Man tīri labi patika daudzas dziesmas, tik viņām viena problēma - visas vienādas ;) nu - lēnās, skaistās dziesmas bla bla bla.. Eirovīzijā tādas neder ;) Tāpēc visas manas simpātijas Pirātiem!!! :)
Un kaut kā īpaši iepatikās Memory Lane :)  bet arī ne Eirovīzijai ;)

0

9

Paloma написал(а):

Un kaut kā īpaši iepatikās Memory Lane

Jā, man arī patika!
bet nu manas simpātijas piederēja:

aijux007 написал(а):

5. Peter Garden & Juris Vizbulis ((„Memory Lane”)

aijux007 написал(а):

6. Funky Drivers („Summertime”)

aijux007 написал(а):

visas dziesmas labas, bet ne priekš Eirovīzijas...

0

10

Nu man liekas, ka no fināla trījnieka Pirātiem bija vienīgā dziesma, kura patiešām derētu eirovīzijai, takā esmu priecīga ka viņi uzvarēja.
Man arī patika Ērgļa dziesma, bet kāpašas sakat tā nav domāta eirovīzijai!

0

11

Latvija Eirovīzijā startēs ar desmito kārtas numuru

LETA, 18.03.2008 20:25

Latvijas dalībnieki, apvienība "Pirates of the Sea", starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā startēs ar desmito kārtas numuru. Secība, kādā katra valsts uzstāsies starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā tika noteikta šodien izlozē, kas notika Belgradā.

Kopā ar Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā, kas notiks 22.maijā Serbijas galvaspilsētā Belgradā, piedalīsies Horvātija, Dānija, Bulgārija, Dānija, Ukraina, Šveice, Maķedonija, Īslande, Kipra, Latvija, Baltkrievija, Ungārija, Albānija, Zviedrija, Turcija, Lietuva, Gruzija, Čehija un Malta.

No "lielā četrinieka" valstīm šis pusfināls jāraida un balsošanā jāpiedalās Francijai un Anglijai, kā arī konkursa rīkotājvalstij - Serbijai.

Savukārt pirmajā pusfinālā, kas notiks 20.maijā, piedalīsies Melnkalne, Somija, Grieķija, Īrija, Izraēla, Polija, Bosnija-Hercegovina, Igaunija, Nīderlande, Rumānija, Moldāvija, Sanmarīno, Slovēnija, Norvēģija, Beļģija, Andora, Armēnija, Azerbaidžāna un Krievija.

No "lielā četrinieka" valstīm šis pusfināls jāraida un balsošanā jāpiedalās Spānijai un Vācijai.

Jau ziņots, ka Eirovīzijas dziesmu konkursā Belgradā piedalīsies 43 valstis, kas patlaban ir Eirovīzijas dalībnieku skaita rekords. Šogad konkursam savu dalību pieteikušas divas jaunas dalībvalstis - Azerbaidžāna un Sanmarīno.

Kā jau pagājušā gada beigās informēja Eiropas Raidorganizāciju apvienība (EBU), šogad tiek ieviests jauns konkursa formāts - konkursa pusfinālā jāpiedalās visām dalībvalstīm neatkarīgi no iegūtās vietas pagājušā gada konkursā.

Izņēmums ir piecas valstis - tā sauktais "lielais četrinieks" - Lielbritānija, Vācija, Francija, Spānija, kā arī konkursa rīkotājvalsts, kas šoreiz ir Serbija.

Katra valsts varēs balsot tikai par tā pusfināla dziesmām, kurā pati piedalās.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » eirovīzija 2008