Pāgājušo nedēļ biju kino un redzēju šo filmu, īstenībā jau ātrāk gribēju kaut ko labu par to peteikt.
Filma stāsta par jauniešiem 60. gados, kad no Amerikas jaunus puišus iesauca kara dienestā un sūtija uz Vjetnamas karu, bet tam visam pa vidu vēl ir daudz citi šim laikam atbilstoši notikumi, draudzība, mīlestība. Pats galvenais varonis ir no Anglijas, bet pametot jūrnieku kuģi viņš nonāk Amerikā, lai sameklētu savu nekad neredzēto tēvu un vēlāk iepazīstoties ar kādu puisi, kurš kļūst par viņa labu draugu, viņš arī nonāk visā tālākajā notikumu virpulī. Un jā, filma ir tāda kā pa pusei mūzikls. Pa pusei, jo runā tomēr diezgan daudz. Filmā izmantotas slavenākās The Beatles dziesmas, kuras izpilda paši jaunie aktieri, kurus nekad iepriekš nebiju redzējusi. Nu patiešām ļoti skaistas balsis viņiem ir un arī viņi paši šajā filmā bija apburoši.
Vispār filma ir ļoti gara un dažos brīžos sarežģiīta, bet man tik un tā laiks paskrēja ātri.
Katrā ziņā man lika aizdomāties, bet lieta tāda, ka man pat grūti šo filmu aprakstīt, jo goda vārds, nekad iepriekš Tādu filmu vēl nebiju redzējusi, patiešām. Varu tikai pateikt, ka tā ir uzfilmēta ļoti prasmīgi un gaumīgi un viss kopā ir ļoti mākslinieciski. Nu vienkārši sakot: Skaisti! Un protams, iesaku visiem!
Evan Rachel Wood ... Lucy Carrigan
Jim Sturgess ... Jude
Joe Anderson ... Max Carrigan
Dana Fuchs ... Sadie
Martin Luther ... JoJo (as Martin Luther McCoy)
T.V. Carpio ... Prudence
Spencer Liff ... Daniel
Lisa Hogg ... Jude's Liverpool Girlfriend
Nicholas Lumley ... Cyril
Michael Ryan ... Phil
Angela Mounsey ... Martha - Jude's Mother
Dylan Baker ... Max's Father
Erin Elliott ... Cheer Coach
Robert Clohessy ... Jude's Father
Curtis Holbrook ... Dorm Buddy
Отредактировано missy (05.03.2008 20:30)