Nu protams Esmes fantāzija bija labākā šajā sērijā. Un mēs uzzinājām ļoti daudz noslēpumus - par Sāru Kali, to, ka Esme nav Fernando meita. Nu man vislabāk patika Djego un Alejandro saruna, kur Djego stāstīja, kā ar Esmi iepazinies un Alejo dusmīgs palika - tipa dēls pasakas stāsta... Un tad Djego lūdza tēva, vai pats var aizvest ielūgumu, jo grib Esmi redzēt, a Alejo nu tipa - drīz ieraudzīsi citu un Esmi aizmirsīsi. Un tad bija tāda Djego sejas izteisme - kā pirmoreiz iemīlejies un reizē nobijies pusaudzis. Es zviedzu pa visu māju. Un man tāda rēka, ka mamma arī skatās. Un tā kā viņa jau redzejusi a es nāku un ierakstā skatos, viņa man tipa saka priekšā, kas būs - kaitina. A es ņirdzu un saku, ka to visu jau redzeju un sāku stāstīt tālākās sērijas un tad viņa bija pikta. Un viņa Zorro sauc par pediņu!!!!! Un tad es saku kliegt, lai viņa neuzdrīkstās manu Christianu par pediņu saukāt! Un tad viņa saka taisnoties, ka Lunā viņš labi izskatījies, bet te kā pediņš... Oj, vispār labais - man vispār patīk, ka beidzot atkal ar mammu ko kopā skatāmies... Sen nav gadījies...
Zorro 3. sērija (05.03.2008)
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться206.03.2008 13:58
Nu protams Esmes fantāzija bija labākā šajā sērijā.
Hiiiii... njaaaa.... šitais ir labais
Un viņa Zorro sauc par pediņu!!!!!
Es ņirdzu... (Bet viss var būt)
Поделиться306.03.2008 17:36
Nu protams Esmes fantāzija bija labākā šajā sērijā.
jāāāā!! Un vispār šīs pirmās sēriajs ir tiešām skaistas un superīgas - Zorro, piedzīvojumi, romantika, viss kā vajag!!! Un man tāpēc vēl jo lielāsk besis, ka to visu pēc tam izjauca un sabojāja un lika man vilties
Un tā kā viņa jau redzejusi a es nāku un ierakstā skatos, viņa man tipa saka priekšā, kas būs - kaitina. A es ņirdzu un saku, ka to visu jau redzeju un sāku stāstīt tālākās sērijas un tad viņa bija pikta.
a man māsa bik skatās, vismaz sēžot pie datora sekoja līdzi, prasīja kas un kā īsti ar Esmes radurakstiem un vis pārējo
Поделиться406.03.2008 19:13
Un man tāpēc vēl jo lielāsk besis, ka to visu pēc tam izjauca un sabojāja un lika man vilties
Līdz tam vēl neesmu tikusi, bet man jau tagad žēl. Un sākums novelei ir ļoooti labs. Esmu aizrāvusies.
Поделиться506.03.2008 19:33
es arii esmu aizraavusies, un starpcitu mana mamma arii