Atkal jau Zorro mani vairāk ieinteresēja. Tomēr, es sapratu, ka man ļoooti pietrūkst DA, tāpēc garlaicīgajos Zorro momentos skatījos DA un palīdzēju mammai.
Tātad, šajā sērijā:
Ārons birojā negaidot sastop Pamelu, bet tieši tobrīd zvana Marianna, lai pavēstītu, ka arī Minerva brauc turp. Ārons paziņo Minervai, ka necietīs viņas ierašanos bez iepriekšējas paziņošanas. Bet Minerva neslēpj, ka viņai ir iemesls neuzticēties, ja jau Ārons tā baidās, ka sieva var kaut ko par viņu uzzināt. Genoveva pastāsta Minervai par Pamelas vizīti, bet Ārons to pamana un pieprasa sekretārei tūlīt pat iesniegt atlūgumu. Ārons paziņo Nestoram, ka viņa jaunā sekretāre būs Marianna Franko. Rodrigo joprojām atraida Isadoru, kas izmisusi noskūpsta Ilario, taču vēlāk to nožēlo. Isadora paziņo Rodrigo, ka aiziet no viņa. Minerva brīdina Mariannu par to, ka mēģinājumi savaldzināt Āronu nepaliks nesodīti. Bet Kaija paziņo, ka viņas mērķis nebūt nav Ārons, bet gan karjera. Minerva uzskata, ka Āronam ir jāiejaucas, lai Rodrigo nešķirtos no Isadoras. Ārons lūdz Kaiju piezvanīt Rodrigo...
Interesantas beigas.
Redzēju momentu, kad Kaija sapņoja par Rodrigo, redzēja viņu sapnī, bet tajā laikā Isa mēģināja Rodrigo savaldzināt. Vēl redzēju momentu, kad Ārons teica, ka pieņem Kaiju, kā jauno sekretāri.
Kāds skatījās? Tagad visi laikam vairāk skatās Zorro?